Συμφωνώ σε όλα φίλε.hitman έγραψε:Από ότι φαίνεται, δυστυχώς, η διοίκηση θεωρεί τη χρονιά χαμένη.buffalobill4 έγραψε:Ναπολεόνι, Ολαιτάν και Ντε Βινσέντι.
3 παίχτες που εγώ αλλά και κάποιοι άλλοι, έστω λίγοι, εδώ μέσα, από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχαμε επισημάνει.
Τότε ντε που μας την πέφτατε και λέγατε "Μ αυτούς θα παίζω του χρόνου Τσου Λου?"
Μεγαλοπιαστήκατε με Lazovic, Vieirinha και Lucas και αυτοί δε σας κάνανε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα νεοπλουτισμού και νεοέλληνα. Χωρίς να δω κάτι χειροπιαστό ξανοίγομαι.
Οι 2 κατέληξαν στο γαύρο. Τουλάχιστον ρε αργόσχολοι της διοίκησης παρτε το Ναπολεόνι που δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά...
Αν σ αυτή τη μεταγραφική περιόδο δεν αποκτήσουμε τουλάχιστον ΕΝΑ (1) κανονικό εξτρέμ, από μένα το κράξιμο στη διοίκηση θα είναι ασταμάτητο.
Μόνο έτσι εξηγείται η ολιγωρία στην απόκτηση ενός τουλάχιστον μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.
Μόνο έτσι εξηγείται και η ανοχή στο έργο - τσίρκο του προπονητή.
Δείχνουν ότι δε βιάζονται καθόλου.
Οι μεταγραφές που έγιναν, κινήθηκαν στη λογική της ευκαιρίας ( ένας ποιοτικός ελεύθερος μέσος και ένας δανεικός αμυντικός με συμφέρουσα προφανώς ρήτρα αγοράς ).
Από 'κει και πέρα δείχνουν ότι περιμένουν να βγει η χρονιά, όπως βγει. Έχουν τη σιγουριά ότι κουτσά στραβά θα βγούμε στο Γιουρόπα. Και ουσιαστική ενίσχυση θα δούμε, πιστεύω, από το καλοκαίρι.
Ακόμη κι έτσι να είναι όμως, έπρεπε τουλάχιστον να αποκτηθούν 3-4 ρολίστες, όχι μεγάλης αξίας, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι η ομάδα θα αδειάσει αρκετά και δεν είναι καλό τότε να γίνουν μαζεμένες 7-8 μεταγραφές, εκ των οποίων οι 4-5 ενδεκαδάτες.
Η μόνη μου ευχή πλέον είναι να έχει βρεθεί ήδη ένας σοβαρός προπονητής για τα επόμενα έτη, σε συνεργασία με τον οποίο εντοπίζονται και οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.
Αλλά αν θεωρούν τη χρονιά χαμένη, τι μου θέλουν Τσου Λου και Κύπελλα.
Ας βγει τώρα ο Βάνιας και να αλλάξει τους στόχους της φετινής "ομάδας".