Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από buffalobill4 »

hitman έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ναπολεόνι, Ολαιτάν και Ντε Βινσέντι.

3 παίχτες που εγώ αλλά και κάποιοι άλλοι, έστω λίγοι, εδώ μέσα, από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχαμε επισημάνει.

Τότε ντε που μας την πέφτατε και λέγατε "Μ αυτούς θα παίζω του χρόνου Τσου Λου?"

Μεγαλοπιαστήκατε με Lazovic, Vieirinha και Lucas και αυτοί δε σας κάνανε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα νεοπλουτισμού και νεοέλληνα. Χωρίς να δω κάτι χειροπιαστό ξανοίγομαι.

Οι 2 κατέληξαν στο γαύρο. Τουλάχιστον ρε αργόσχολοι της διοίκησης παρτε το Ναπολεόνι που δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά...

Αν σ αυτή τη μεταγραφική περιόδο δεν αποκτήσουμε τουλάχιστον ΕΝΑ (1) κανονικό εξτρέμ, από μένα το κράξιμο στη διοίκηση θα είναι ασταμάτητο. :redcard:
Από ότι φαίνεται, δυστυχώς, η διοίκηση θεωρεί τη χρονιά χαμένη.
Μόνο έτσι εξηγείται η ολιγωρία στην απόκτηση ενός τουλάχιστον μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.
Μόνο έτσι εξηγείται και η ανοχή στο έργο - τσίρκο του προπονητή.
Δείχνουν ότι δε βιάζονται καθόλου.

Οι μεταγραφές που έγιναν, κινήθηκαν στη λογική της ευκαιρίας ( ένας ποιοτικός ελεύθερος μέσος και ένας δανεικός αμυντικός με συμφέρουσα προφανώς ρήτρα αγοράς ).

Από 'κει και πέρα δείχνουν ότι περιμένουν να βγει η χρονιά, όπως βγει. Έχουν τη σιγουριά ότι κουτσά στραβά θα βγούμε στο Γιουρόπα. Και ουσιαστική ενίσχυση θα δούμε, πιστεύω, από το καλοκαίρι.

Ακόμη κι έτσι να είναι όμως, έπρεπε τουλάχιστον να αποκτηθούν 3-4 ρολίστες, όχι μεγάλης αξίας, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι η ομάδα θα αδειάσει αρκετά και δεν είναι καλό τότε να γίνουν μαζεμένες 7-8 μεταγραφές, εκ των οποίων οι 4-5 ενδεκαδάτες.

Η μόνη μου ευχή πλέον είναι να έχει βρεθεί ήδη ένας σοβαρός προπονητής για τα επόμενα έτη, σε συνεργασία με τον οποίο εντοπίζονται και οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.
Συμφωνώ σε όλα φίλε.

Αλλά αν θεωρούν τη χρονιά χαμένη, τι μου θέλουν Τσου Λου και Κύπελλα.

Ας βγει τώρα ο Βάνιας και να αλλάξει τους στόχους της φετινής "ομάδας".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ωστε ο Ιβάν θεωρεί τη χρονιά χαμένη και δεν ενδιαφέρεται για την ενίσχυση της ομάδας! Τι άλλο θα ακούσουμε!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ωστε ο Ιβάν θεωρεί τη χρονιά χαμένη και δεν ενδιαφέρεται για την ενίσχυση της ομάδας! Τι άλλο θα ακούσουμε!
Δεν είναι τι άλλο θα ακούσουμε, είναι τι άλλο θα δούμε...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει ΔΥΟ (2) εξτρέμ από τις αρχές Νοεμβρίου, και στις 28 Ιανουαρίου δεν έχει έρθει ούτε μισός. Μάλλον ήρθανε 2 για δοκιμή. Εδώ πάει το "Τι άλλο θα δούμε".
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αν δε θεωρεί χαμένη τη χρονιά, ας κάνει ένα από τα δύο:

1. Εφόσον στηρίζει και πιστεύει τον προπονητή, ας του φέρει 1-2 μεσοεπιθετικούς που τους ζητεί διακαώς από την αρχή της χρονιάς.

2. Εφόσον τον προπονητή τον έχει γραμμένο, και δεν το πιστεύει στο ελάχιστο, ας τον στείλει στην ευχή της Παναγίας.

Όταν όμως δεν κάνει τίποτα από τα 2, δείχνει ότι δεν αγχώνεται για φέτος και ότι η χρονιά θα βγει έτσι. Τώρα αν προκύψει κανένας παίκτης ευκαιρία, θα αποκτηθεί. Έτσι δικαιολογούνται και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών μηδενικής αξίας. Δεν αποκλείεται προτεραιότητα του Ιβάν να είναι η οργάνωση της ομάδας διοικητικά πρώτα και από το καλοκαίρι και αγωνιστικά. Αυτός ξέρει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έληξε χθες η μεταγραφική περίοδος και δεν το πήρα είδηση;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο τσιστιακοφ δικαιολογειται να χρειαζεται χρονο για να απαιτηθει εργο,αν ομως δεν αποκτηθει μεσος εγω τουλαχιστον περιμενω την παραιτηση του Γεωργιαδη.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

«Αν δεν βρούμε…»

28 Ιαν 2013 18:58, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Τρία 24ώρα απομένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΟΚ παραμένουν τα δύο (τουλάχιστον) μεγάλα κενά όσον αφορά το ρόστερ. Τι προκύπτει μεταγραφικά…

Η αναζήτηση τερματοφύλακα ήταν σίγουρα δύσκολη μια και προέκυψε ξαφνικά. Στον ΠΑΟΚ περίμεναν και πίστευαν στην υπόθεση Πλετίκοσα και έτσι οι συζητήσεις γι’ άλλους στόχους κορυφώθηκαν μετά την «απώλεια» του Κροάτη. Μέχρι και τώρα στον ΠΑΟΚ αποκλείουν το ενδεχόμενο αγοράς μεγάλου και έμπειρου τερματοφύλακα και οι αναζητήσεις συνεχίζονται για δευτερεύουσα λύση…

Όσον αφορά τον ή… τους μεσοεπιθετικούς, οι δηλώσεις Τσιστιακόφ και Δώνη για την ανάγκη απόκτησης ενός (τουλάχιστον) τέτοιου παίκτη έχουν μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες σε ατάκες του στυλ… «θα πάρουμε παίκτη μόνο αν βρούμε κάποιον καλό στην τιμή που εμείς θέλουμε».

Στην ερώτηση που φυσιολογικά ακολουθεί…: «Δηλαδή υπάρχει περίπτωση μετά από τόσους μήνες αναζήτηση να μην αποκτήσει μεσοεπιθετικό ο ΠΑΟΚ…» ακολουθεί ανησυχητική σιωπή. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ποια είναι πλέον η κατάσταση που δείχνει ότι όσο περνούν οι μέρες μειώνονται και οι πιθανότητες να κάνει ο ΠΑΟΚ την ουσιαστική κίνηση που –οι ίδιοι οι άνθρωποί του- ομολόγησαν ότι χρειάζεται η ομάδα.

Είναι δεδομένο βέβαια ότι οι επαφές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να προκύψει έκπληξη. Η σιγουριά ενίσχυσης στην επίθεση έγινε… έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καποιον καλο στην τιμη που εμεις θελουμε...
μαλιστα!!

η προεργασια που εγινε απο τον Σεπτεμβρη, τα πλανα της ομαδας που ειναι? πηγανε περιπατο?
απλα χανεται η ευκαιρια να επενδυσει ο Σαββιδης και να εξασφαλισει την δευτερη θεση...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Τα έχουμε πει κάποια πράγματα εδώ και τόσο καιρό και τόσες φορές που μου κάνει εντύπωση πια, τι ακριβώς καινούριο έγραψε ο από πάνω ΑΡΔ.

EDIT : για πες μου ρε Athens παλικάρι μου, τι ακριβώς θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο (κάθε) Σαββίδης ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ώστε να πάρει τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση ; γιατί εγώ όσο και να προσπαθώ δεν το βλέπω. Για πες γιατί μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βλεπωντας το ψυχρα οπως φανταζομαι και ο Σαββιδης,αγορασε μια εταιρια,η εταιρια αυτη εχει πελατες και ενας καινουριος ιδιοκτητης φανταζομαι οτι εχει ως στοχο να ευχαριστει τους πελατες του.Καλη η εξυγιανση,καλη η τακτοποιηση εκρεμοτητων αλλα η βιτρινα της εταιρια ειναι το αγωνιστηκο και με την εικονα που βλεπει αυτη τη στιγμη ο πελατης μεταξυ συγγενων και φιλων θα συνεχιστει το πρωταθλημα.Αληθεια τα μινι διαρκειας γιατι βγηκαν;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

angelheart έγραψε:Τα έχουμε πει κάποια πράγματα εδώ και τόσο καιρό και τόσες φορές που μου κάνει εντύπωση πια, τι ακριβώς καινούριο έγραψε ο από πάνω ΑΡΔ.

EDIT : για πες μου ρε Athens παλικάρι μου, τι ακριβώς θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο (κάθε) Σαββίδης ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ώστε να πάρει τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση ; γιατί εγώ όσο και να προσπαθώ δεν το βλέπω. Για πες γιατί μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά.

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέω εγώ.

Αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος ποτέ δε ξέρεις
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

θελουμε δεκαρι κ φορ!(για τερμα ειναι αυτονοητο)..με τσιτε κ ρουιζ νομιζω υπερκαλυπτομαστε κ μετα ο δωνης δεν θα εχει δικαιολογιες..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

angelheart έγραψε:Τα έχουμε πει κάποια πράγματα εδώ και τόσο καιρό και τόσες φορές που μου κάνει εντύπωση πια, τι ακριβώς καινούριο έγραψε ο από πάνω ΑΡΔ.

Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει. Από την πιθανότητα να είσαι τυχερός και να μπεις στους ομίλους ch l, μέχρι χρόνο προετοιμασίας το καλοκαίρι, αποφεύγοντας ταξίδια στη Μ. Ανατολή και τη χώρα του Θώρ.

Κανείς δεν απαίτησε να έρθει όλη η U-20 της Αργεντινής και της Βραζιλίας ή παίκτες σαν τον Αρσάβιν.

Ξεκινήσαμε αναζητώντας 2 τουλάχιστον μεσοεπιθετικούς που θα κάνουν τη διαφορά πριν κανα 2μηνο.
Πλέον αρκούμαστε στον ερχομό έστω και 1 ( ΕΝΟΣ ) πραγματικού εξτρέμ, που θα γνωρίζει έστω τη θέση τακτικά.

Βέβαια ο Ιβάν είναι αυτός που ξέρει καλύτερα τί θα κερδίσει και τί όχι. Αυτός ξέρει πώς πρέπει να κινηθεί. Μπορεί μέσα του να λέει : "Αντε γ....... 2η θέση".
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Βλεπωντας το ψυχρα οπως φανταζομαι και ο Σαββιδης,αγορασε μια εταιρια,η εταιρια αυτη εχει πελατες και ενας καινουριος ιδιοκτητης φανταζομαι οτι εχει ως στοχο να ευχαριστει τους πελατες του.Καλη η εξυγιανση,καλη η τακτοποιηση εκρεμοτητων αλλα η βιτρινα της εταιρια ειναι το αγωνιστηκο και με την εικονα που βλεπει αυτη τη στιγμη ο πελατης μεταξυ συγγενων και φιλων θα συνεχιστει το πρωταθλημα.Αληθεια τα μινι διαρκειας γιατι βγηκαν;
btw μαν, συμπληρωνω το μερος της παραβολης του καλου επιχειρηματια, που ξεχασες (hope you don't mind): [..]αγορασε λοιπον μια εταιρεια, και οι πελατες με το καλημερα μπηκαν, κατεβασαν τη βιτρινα και γενικοτερα τα καναν αμερικαν μπαρ (κοινως ταναπου), προκαλωντας απωλειες καποιων εκατομμυριων ευρω.[..] ε οχι πες μου, τετοιους πελατες ειναι να τους χαλας χατηρι; :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ετσι...ο λαός του ΠΑΟΚ φταίει !!!μην ξεχνιόμαστε...
Αυτα ειναι τα ωραία που ακούγονται ...

Sent from my mind using boobs power
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”