navigator11 έγραψε:Μηχανοκίνητη πορεία στο Πόρτο Καρράς να κλείσει αίσια το θέμα το αργότερο μέχρι το μεσημέρι.
..., δε θα κοροιδευεις ολοκληρη γενια ΠΑΟΚτσήδων που σε εφεραν εδω που είσαι. ...
Επεξεργάστηκε. Mod team.
navigator11 έγραψε:Μηχανοκίνητη πορεία στο Πόρτο Καρράς να κλείσει αίσια το θέμα το αργότερο μέχρι το μεσημέρι.
Όπως ο Μεϊτέ κι ο κάθε Μεϊτέ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει κορδελάκια και να απομακρύνεται, επαναπροσεγγίζει και πάει λέγοντας, έτσι κι ο κάθε ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να αλλάζει τους όρους της εν δυνάμει συμφωνίας. Εικάζω ότι η ρευστότητα σε τέτοιου είδους ντίλια λογίζεται ως κάτι δεδομένο. Εφόσον έχει βρει ή αισιοδοξεί ότι θα βρει ο παίχτης το συμβόλαιο που θέλει, θα πάει στην ευχή. Τον ευχαριστούμε για όλα και όλα καλά.nunies4 έγραψε:Τι να μάθουμε; Δεν το αρνείται κανείς. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει ο ΠΑΟΚ αντί να ικανοποιηθεί που ο παίκτης τον επαναπροσέγγισε για να υπογράψει με τους όρους που ο ΠΑΟΚ αρχικά είχε θέσει ( ο θρίαμβος μιας διαπραγμάτευσης δηλαδή,) του έκανε 2η πιο μειωμένη πρόταση και σε χρήματα και σε διάρκειαΣουριναμέζος έγραψε:Μεγάλη μαλακία αν το ονειρικό πάντρεμα χαρακτηριστικών Μεϊτέ - Μαντί μείνει ένα μεγάλο what if
Δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ τι έχει συμβεί στην πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης αλλά αν ισχύουν αυτά που έχουν γραφτεί σε γνωστές ασπρόμαυρες ιστοσελίδες τότε μιλάμε για άδειασμα στον προπονητή
Δεν υπήρχε περίπτωση να φέρουμε Μαξίμοβιτς στα λεφτά που παίρνει απ'τον βάζελο. Η ομάδα έχει αρκετά χαμηλότερο ταβάνι στα συμβόλαια.loukas karadimos έγραψε:In hindsight , έπρεπε απλά να είχαμε πάει για μαξιμοβιτς και να τον γράψουμε στα αποτετοια μας
Είναι τόσο βλαχοπαραγοντισμός και άδειασμα στον προπονητή αυτό που θέλω να πιστεύω ότι είτε δεν ισχύει είτε μας λείπουν σημαντικές λεπτομέρειεςnunies4 έγραψε:Τι να μάθουμε; Δεν το αρνείται κανείς. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει ο ΠΑΟΚ αντί να ικανοποιηθεί που ο παίκτης τον επαναπροσέγγισε για να υπογράψει με τους όρους που ο ΠΑΟΚ αρχικά είχε θέσει ( ο θρίαμβος μιας διαπραγμάτευσης δηλαδή,) του έκανε 2η πιο μειωμένη πρόταση και σε χρήματα και σε διάρκειαΣουριναμέζος έγραψε:Μεγάλη μαλακία αν το ονειρικό πάντρεμα χαρακτηριστικών Μεϊτέ - Μαντί μείνει ένα μεγάλο what if
Δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ τι έχει συμβεί στην πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης αλλά αν ισχύουν αυτά που έχουν γραφτεί σε γνωστές ασπρόμαυρες ιστοσελίδες τότε μιλάμε για άδειασμα στον προπονητή
Καλή επιλογή, λήγει κ του χρόνου το συμβολαιο του. Εχει κ 43% φήμη για να ερθει σε μας.Mula4 έγραψε:Μετα απο τη σαπουνόπερα που κουρασε τους παντες,
πιστεύω οτι πρεπει να απαντήσουμε εκκωφαντικά.
Ακουστηκε ηδη,προταθηκε,ειναι στη λιστα,ειναι αρχηγός,τσαμπουκας,παιζει καθετα,κοβει-μοιραζει, δυναμίτης στα στημενα,αρχηγος, ξεκίνησε ηδη το Σάββατο να παίζει,οποτε ερχεται και παίζει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
https://www.transfermarkt.gr/dejan-ljub ... ler/287188
Ο ΠΑΟΚ του ειχε κανει την ανώτατη πρόταση που μπορούσε.Σουριναμέζος έγραψε:Είναι τόσο βλαχοπαραγοντισμός και άδειασμα στον προπονητή αυτό που θέλω να πιστεύω ότι είτε δεν ισχύει είτε μας λείπουν σημαντικές λεπτομέρειεςnunies4 έγραψε:Τι να μάθουμε; Δεν το αρνείται κανείς. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει ο ΠΑΟΚ αντί να ικανοποιηθεί που ο παίκτης τον επαναπροσέγγισε για να υπογράψει με τους όρους που ο ΠΑΟΚ αρχικά είχε θέσει ( ο θρίαμβος μιας διαπραγμάτευσης δηλαδή,) του έκανε 2η πιο μειωμένη πρόταση και σε χρήματα και σε διάρκειαΣουριναμέζος έγραψε:Μεγάλη μαλακία αν το ονειρικό πάντρεμα χαρακτηριστικών Μεϊτέ - Μαντί μείνει ένα μεγάλο what if
Όλα τα θέλω του λουτσεσκου έχουν γίνει, θεωρεί κάποιος ότι του μειτε δεν ήθελε να το κάνει ο Ιβάν επειδή απλά ξύπνησε στραβά;Σουριναμέζος έγραψε:Είναι τόσο βλαχοπαραγοντισμός και άδειασμα στον προπονητή αυτό που θέλω να πιστεύω ότι είτε δεν ισχύει είτε μας λείπουν σημαντικές λεπτομέρειεςnunies4 έγραψε:Τι να μάθουμε; Δεν το αρνείται κανείς. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει ο ΠΑΟΚ αντί να ικανοποιηθεί που ο παίκτης τον επαναπροσέγγισε για να υπογράψει με τους όρους που ο ΠΑΟΚ αρχικά είχε θέσει ( ο θρίαμβος μιας διαπραγμάτευσης δηλαδή,) του έκανε 2η πιο μειωμένη πρόταση και σε χρήματα και σε διάρκειαΣουριναμέζος έγραψε:Μεγάλη μαλακία αν το ονειρικό πάντρεμα χαρακτηριστικών Μεϊτέ - Μαντί μείνει ένα μεγάλο what if