Ανοσοκατασταλτικός ο πρόεδρος.
Τρία εμβόλια έκανε δεν έπιασε κανένα
H λέει ψέμματα και είναι αντιεμβολιαστής ψεκασμένος.renegade έγραψε:Ναι αλλά δεν τα λέτε όλα.
Πως να ησυχάσουμε.theo-drama έγραψε:Ενταξει,ενημερωθηκατε τωρα οτι ειναι καλα στην υγεια του ο ΠΟΝΤΙΑΡΑΣ και οτι δεν πουλαει ουτε ΠΑΟΚΑΡΑ,ουτε και ΟΠΕΝ.
Ησυχασατε τωρα;
Μάλλον εμβολιαστηκε στον Παλαμάgika έγραψε:H λέει ψέμματα και είναι αντιεμβολιαστής ψεκασμένος.renegade έγραψε:Ναι αλλά δεν τα λέτε όλα.
Αυτά για "σειρά του Τίγρη" τα λένε κάτι καράφλες ραδιοφωνατζήδες που έτσι κι αλλιώς τον ΠΑΟΚ τον σιχαίνονται... εμείς γιατί να δώσουμε σημασία;Banksy έγραψε:Εγώ αυτά τα φέτος πήγε πάσο γιατί ξερωγώ είναι η σειρά του ντίγρη να το πάρει που γράφουν αρκετοί τα θεωρώ μεγαλύτερη προσβολή προς τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ από την κριτική που γίνεται για την κακή λειτουργία της παε. Σα να λέμε ότι τα μοιράζουν μεταξύ τους. Άρα και όταν το πήραμε εμείς έκαναν οι άλλοι πάσο. Τρίχες κατσαρές.
Κάβλα οι δηλώσεις του Ιβάν.-
Δεν τις συνδυάζετε και με μια ανανέωση Αντρίγια μέχρι να έρθει η μεταγραφική του Ιανουαρίου που είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσετε καλύτερα και θα φέρετε αυτούς που έπρεπε να είχατε φέρει το καλοκαίρι..;
Ανατριχιλα πραγματικα. Μια κουβεντα και επανηλθε η ηρεμια.potamda έγραψε:"Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν έχει τιμή πώλησης η ψυχή!"
Ανατρίχιασα πραγματικά, να σε έχει ο Θεός καλά!