Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από renegade »

Ναι αλλά δεν τα λέτε όλα.
Ανοσοκατασταλτικός ο πρόεδρος.
Τρία εμβόλια έκανε δεν έπιασε κανένα :lol:
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Παράνοια .
Και γιατί θα πρέπει να δώσουμε βάση στην διαρροή του όποιου Ϊβιτς για το δεξί χέρι του σπουδαιότερου προέδρου στην ιστορία της ομάδας.
Σοβαρευτείτε κάποιοι, προσγειωθείτε και στηριξτε την ομάδα και τον πρόεδρο της που έχει δώσει τόσα για αυτήν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Ναι αλλά δεν τα λέτε όλα.
H λέει ψέμματα και είναι αντιεμβολιαστής ψεκασμένος. :mrgreen:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ενταξει,ενημερωθηκατε τωρα οτι ειναι καλα στην υγεια του ο ΠΟΝΤΙΑΡΑΣ και οτι δεν πουλαει ουτε ΠΑΟΚΑΡΑ,ουτε και ΟΠΕΝ.
Ησυχασατε τωρα;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Είδατε λοιπόν για πότε αντιστρέφεται θετικά το κλίμα ?
Κι ας λέγατε κάποιοι ότι δεν είναι υποχρεωμένος να βγαίνει κάθε φορά και να παίρνει θέση.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να επικοινωνεί με τον κόσμο. Και αυτό έγινε έμμεσα σήμερα.

Απλό ήταν. Δύο λεπτά υπόθεση.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

theo-drama έγραψε:Ενταξει,ενημερωθηκατε τωρα οτι ειναι καλα στην υγεια του ο ΠΟΝΤΙΑΡΑΣ και οτι δεν πουλαει ουτε ΠΑΟΚΑΡΑ,ουτε και ΟΠΕΝ.
Ησυχασατε τωρα;
Πως να ησυχάσουμε.

Εφ' όσον δεν τα πουλάει σημαίνει ότι είναι πράκτωρας του Μαρινάκη και θέλει να μας οδηγήσει στην καταστροφή. Το αήττητο νταμπλ ήταν παραπέτασμα καπνού, κάτι σαν το φετινό πρωτάθλημα που θα πάρει ο Άρης.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

H αυθαίρετη σκέψη μου για φέτος είναι ότι πήρε το μήνυμα για δυνατό μπάσιμο της ΑΕΚ ξεκουράζεται το θεριό και του χρόνου ξεκινάει η νέα επίθεση. Δεν με χαλάει το σενάριο δεν είναι μόνο για να χώνει αβέρτα. Θέλει και κανένα ταιμ ουτ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Τώρα αφού φάγατε όλοι τις φάπες σας γονατιστε όλοι και φιλήστε δαχτυλίδι του μεγάλου ηγέτη Ιβάν Σαββίδης.

Θέλατε να πουλήσει σε ποιον να πουλήσει ρε νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος άλλος που θα ρίξει λεφτά στην Ελλάδα. Ρε ο χοντρός ο Μαρινάκης ήρθε στην Θεσσαλονίκη με αφορολόγητα αυτοκίνητα . ουτε λεφτά σε τέλη κυκλοφορίας δεν θέλει να πληρώσει. Με Πακιστανικές σημαίες είναι όλα του τα καράβια. Τον έβαλε ο Γαμιοτάκης τζάμπα σε κάτι μίζες.

Ρε πάτε καλά? Εδώ στην Αθήνα ακόμα το Ελληνικό δεν ξεκίνησε. Ποιος επενδυτής και ποιος θα βρεθεί άλλος τρελός να ρίξει λεφτά στην Ελλάδα.

Κάντε υπομονή ένα χρόνο να φύγει το κοπροσκυλο ο Ναζιστάκης και του χρόνου θα μπουμε δυναμικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Για μενα δεν ειχα καμια καψα ,να ενημερωθω,γιατι ξερω τι πρεσβευει ο ΗΓΕΤΗΣ,απο τοτε που πληρωσε τα χρεη εως και σημερα.
Και μονο που χτυπαει το στηθος και λεει αυτα που λεει και τα πραττει,μου φτανουν.
Που ειμασταν και που ειμαστε.
renegade

Ούτε ξεκουράζει ούτε τίποτα.
Το είπε ο λουτσέσκου. Υπήρχε η διάθεση αλλά δεν βρέθηκε ο τρόπος για να ενισχυθεί κατάλληλα
.η ομάδα.
Το γιατί και το πώς είναι κουτσομπολιά. Ας βρούνε την λύση οι υπεύθυνοι
renegade

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Ναι αλλά δεν τα λέτε όλα.
H λέει ψέμματα και είναι αντιεμβολιαστής ψεκασμένος. :mrgreen:
Μάλλον εμβολιαστηκε στον Παλαμά :lol:
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Εγώ αυτά τα φέτος πήγε πάσο γιατί ξερωγώ είναι η σειρά του ντίγρη να το πάρει που γράφουν αρκετοί τα θεωρώ μεγαλύτερη προσβολή προς τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ από την κριτική που γίνεται για την κακή λειτουργία της παε. Σα να λέμε ότι τα μοιράζουν μεταξύ τους. Άρα και όταν το πήραμε εμείς έκαναν οι άλλοι πάσο. Τρίχες κατσαρές.

Κάβλα οι δηλώσεις του Ιβάν.-
Δεν τις συνδυάζετε και με μια ανανέωση Αντρίγια μέχρι να έρθει η μεταγραφική του Ιανουαρίου που είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσετε καλύτερα και θα φέρετε αυτούς που έπρεπε να είχατε φέρει το καλοκαίρι..;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να δούμε τώρα τι θα λένε αύριο οι ΑΡΔ, αρδευόμενοι από τη γνωστή πηγή στα ραδιόφωνα.
Προσωπικά στα φρύδια μου, γιατί το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο το έχω μόνο για να ακούω μουσική. Ας αντιδράσουν και άγρια όσοι τυχόν έχουν επαφή με τα py roll του κήτους.
Ο Πρόεδρος έκανε λάθος λέγοντας πως μετά τον εμβολισμό ο οργανισμός του δεν δημιούργησε αντισώματα. Όλοι οι οργανισμοί μετά από οιανδήποτε εμβολιασμό παράγουν τίτλους αντισωμάτων. Προφανώς ο οργανισμός του Σαββίδη παρήγε χαμηλό τίτλο όπως συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους και έχουμε παραδείγματα και μέσα στα νοσοκομεία μετά τους εμβολιασμούς υγειονομικών οι οποίοι 6-7 μήνες μετά δεν είχαν πλέον αντισώματα και τώρα υποβάλλονται σε αναμνηστική δόση. Προφανώς και στον Πρόεδρο ο τίτλος των Ab έπεσε σε σύντομο χρονικό διάστημα και υπεβλήθη σε τρίτη και αναμνηστική δόση. Εκτός και αν το Sputnik με το οποίο προφανώς εμβολιάστηκε ο Πρόεδρος, δεν είναι αποτελεσματικό.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Banksy έγραψε:Εγώ αυτά τα φέτος πήγε πάσο γιατί ξερωγώ είναι η σειρά του ντίγρη να το πάρει που γράφουν αρκετοί τα θεωρώ μεγαλύτερη προσβολή προς τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ από την κριτική που γίνεται για την κακή λειτουργία της παε. Σα να λέμε ότι τα μοιράζουν μεταξύ τους. Άρα και όταν το πήραμε εμείς έκαναν οι άλλοι πάσο. Τρίχες κατσαρές.

Κάβλα οι δηλώσεις του Ιβάν.-
Δεν τις συνδυάζετε και με μια ανανέωση Αντρίγια μέχρι να έρθει η μεταγραφική του Ιανουαρίου που είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσετε καλύτερα και θα φέρετε αυτούς που έπρεπε να είχατε φέρει το καλοκαίρι..;
Αυτά για "σειρά του Τίγρη" τα λένε κάτι καράφλες ραδιοφωνατζήδες που έτσι κι αλλιώς τον ΠΑΟΚ τον σιχαίνονται... εμείς γιατί να δώσουμε σημασία;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

potamda έγραψε:"Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν έχει τιμή πώλησης η ψυχή!"

Ανατρίχιασα πραγματικά, να σε έχει ο Θεός καλά!
Ανατριχιλα πραγματικα. Μια κουβεντα και επανηλθε η ηρεμια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”