Όσο λογικά είσαι εσύ άλλο τόσο είμαι κ εγώ.!Στον κλαους πάει το κλειστό στόμα,όσο για το τι είπα αν είναι "θα βγω" η "θέλω να βγω" η "μπορεί να βγω" το ίδιο κάνει...το θέμα είναι να αφήσει τις συνεντεύξεις κ να συνεχίσει την σωστή δουλειά..κ όταν έρθει η ώρα ας κάνει κ τις δηλώσεις του (όταν κ αν βγει πρώτος σκόρερ)...Γιατί πολύ απλά αυτό λέγεται νοοτροπία μεγάλου παίχτη...!RoMaN έγραψε:Είναι 12 η ώρα..έχει ήλιο έξω..είσαι κι εσύ Π.Α.Ο.Κ. (λογικά)... Οπότε, το "κλειστό στόμα" θα προσπαθήσω να το πάρω θετικά και να μην αρπαχτώ.. Δεν με αρέσουν οι internetικοί καβγάδες...
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Ο Στέφανος δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την τρίπλα και θα ελευθερωθεί από τον αντίπαλο, ούτε που θα κάνει το μαγικό κοντρόλ! Δεν το έχει και πιθανότατα να μην το αποκτήσει ποτέ. Είναι όμως ο παίκτης που σε μία επίθεση ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ, που η αντίπαλη άμυνα δεν θα είναι μαζεμένη μέσα στην περιοχή, θα βρει τον τρόπο να ελευθερωθεί από τον προσωπικό του αντίπαλο και να το γράψει.
Αντί να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον Στέφανο καλύτερα να αλλάξουμε τον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα για να τον διευκολύνουμε να σκοράρει. Εκεί είναι που ρίχνω φταίξιμο στον ΓΔ. Στον τρόπο δηλαδή ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει είτε παίζουμε με Κέρκυρα, είτε με Πανιώνιο, είτε με την τελευταια ΑΕΚ πολύ δε περισσότερο με τον πρώτο Ολυμπιακό!
Αντί να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον Στέφανο καλύτερα να αλλάξουμε τον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα για να τον διευκολύνουμε να σκοράρει. Εκεί είναι που ρίχνω φταίξιμο στον ΓΔ. Στον τρόπο δηλαδή ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει είτε παίζουμε με Κέρκυρα, είτε με Πανιώνιο, είτε με την τελευταια ΑΕΚ πολύ δε περισσότερο με τον πρώτο Ολυμπιακό!
- kataramenos5
+++++ για την δεύτερη παράγραφο αν και βλέπω να μένει μόνος του ο Ιάσωνας
οσον αφορά αυτό:

ΥΓ Ο Ντίνος είναι "ψημένος" εδώ και καιρό απλά δε το λέειΑποστόληςΑ έγραψε:Μου φαίνεται πως οι μοναδικοί θαυμαστές (στα όρια της προσωπολατρείας) του ΓΔ μείναμε: ο Ντίνος, εγώ και ο κολλητός μου ο Ιάσονας!
Τρεις μεν, λέοντες δε.

-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Στέφανος δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την τρίπλα και θα ελευθερωθεί από τον αντίπαλο, ούτε που θα κάνει το μαγικό κοντρόλ! Δεν το έχει και πιθανότατα να μην το αποκτήσει ποτέ. Είναι όμως ο παίκτης που σε μία επίθεση ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ, που η αντίπαλη άμυνα δεν θα είναι μαζεμένη μέσα στην περιοχή, θα βρει τον τρόπο να ελευθερωθεί από τον προσωπικό του αντίπαλο και να το γράψει.
ολα σωστα αυτα που γραφεις για τον Κλαους....συμφωνο.
αλλα ρε Αποστολη....
λες για το φταιξιμο που εχει ο Δωνης στο τροπο αναπτυξης....
να ρωτησω τωρα εγω...
με ποιον στον π@υτσο μου να παιξει απο τα ακρα για να βγαλει τις μπαλιες στον Κλαους....με ποιον;
με τον Ρομπεν των δασων;

ας ερθουν δυο παικταραδες που να παιζουν απο τα πλαγια....και τοτε ναι..ας ζητησουμε αλλαγη στον τροπο
αναπτυξης....
μεχρι τοτε...μην περιμενης πολλα....
και αυτα που βαζει ο Κλαους.....παλι πολλα ειναι με τα χαφ που εχουμε....
....λεω τωρα εγω

- kataramenos5
Άρα Τάγματάρχη μου αφου δε έχεις πλάγιους τι στο καλό επιμένεις σ αυτό το ρημάδι το 442?
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειάζεται να έχει παίκτες φοβερούς όταν παίζεις με ΟΦΗ, Βέροια κλπ. Αρκεί να τραβιούνται οι Ρομπερ και Σαλπι στα πλαγια και να τραβάνε μαζί τους και τη μισή άμυνα. Για να δω στη Βέροια τι θα κάνει ο ΓΔ. Θα παίξει στα άκρα να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα ή θα κάνουμε πάλι επιθέσεις από τον άξονα και θα μείνουμε στο μηδέν;
- Μπαρκαρούτσος
Αποστόλη, εξαρτάται από το ρυθμό.. Άμα είναι γρήγορος ο ρυθμός και ανοιχτό το παιχνίδι, δεν αντέχουμε (είχαμε Champions' League την Τρίτη, φιλικό με την Chelsea την Τετάρτη, ματς για κύπελλο την Πέμπτη και φιλικό με την Κ20 την Παρασκευή!) τον γρήγορο ρυθμό, άμα είναι αργός και παίξουν με κλειστή άμυνα, δεν μπορούμε να τη διασπάσουμε... Οπότε σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θα κερδίσουμε! :ugeek:
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Το δεύτερο πέναλτυ που θα μας δώσει ο Σπάθας θα το εκελέσει αυτός. Το πρώτο ο Σαλπι, κλασσικά.
Τρεξε κλαουσ και προσπαθα
και παστελωσε με σπαθα
τρεχε κλάους μην βαραίνεις
γιατι το καλοκαιρι τον παγκο θα ζεσταίνεις
και παστελωσε με σπαθα
τρεχε κλάους μην βαραίνεις
γιατι το καλοκαιρι τον παγκο θα ζεσταίνεις
- ΑποστόληςΑ
Το χειροτερό σου πειχνίδ στον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε να είχες σκοράρει στο πρώτο λεπτό. Θες και να γίνεις πρώτος σκόρερ!