Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Ο Κανόμπιο που φεύγει από την αελ δεν είναι άσχημη περίπτωση. :ugeek:
με κάποιες ρήτρες στο συμβόλαιο, νομίζω πως είναι από τις καλύτερες επιλογές στη θέση που παίζει ο Ίβιτς. Με τον ρουλη φέτος είχε πολλά προβλήματα και δεν νομίζω να είχε αυτός τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αν πιάσει απόδοση όμως (εξ ου και οι ρήτρες) θα κάνει παπάδες.makiz έγραψε:KOKE ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//
κανόμπιο και μπλάζεκ από αελάκι μου αρέσουν πολύ
Re: Ποιον παίκτη(ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ) θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ
Τα ειπαμε, μην τα ξαναλεμε..
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ, μετα τον Ιβιτς εννοειται...!!!
[youtube]ZESYjZIZ2Ds[/youtube]
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ, μετα τον Ιβιτς εννοειται...!!!

[youtube]ZESYjZIZ2Ds[/youtube]

ΥΓ Μήπως θα ηταν καλή ιδέα να κοιτάξουμε να πάρουμε κανένα παίκτη νέο από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που δεν έχει και πολύ χρόνο παιχνιδιού?
Όπως με τον Βιέρι για παράδειγμα?(Κάποιος είχε πει για έναν παίχτη από Ντόρμουντ αν δεν κάνω λάθος).
να προσθέσω και τον Κλεϊτον του ΠΑΟ. Δεν τον υπολογίζουν και θα αρχίσουν ξεφόρτωμα με το τέλος της περιόδου. Εάν ταιριάζει με τα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ (sic), νομίζω πως μπορεί να αποδώσει.
zozetsak έγραψε:Επίσης δεν θα με χαλούσε ο Javier Campora...Σε Αθηναική εφημερίδα αναφέρει οτι εχει ήδη κλείσει σε Ελληνική ομάδα μακάρι να είμαστε εμείς και ας μας έχει καρφώσει μέσα στο σπίτι μας περσι..
δε μας εφτανε ο φιλομενο..
μην αρχισουν οι μαλακιες μονο και ο επιθετικος της νεας χρονιας ειναι κανενας καμπορα.
- Federacion
Δεν μπορούσε η τατιάνα η εθνική να είχε αποκλειστεί απο τώρα να παίρναμε πίσω τον προπονητή μας;
κι ας μην κάναμε ούτε μιά μεταγγραφη το καλοκαίρι..
κι ας μην κάναμε ούτε μιά μεταγγραφη το καλοκαίρι..
έτσι είναι federation...
εφόσον από ελλάδα το 90% των επιλογών δε μας πάνε μπροστά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
1) μικρούς σε ηλικία παίκτες για ψήσομο (δανεικούς), κάτι όχι και τόσο εύκολο γτ τους ελπιδοφόρους μικρούς δεν τους δίνουν εύκολα ειδικά στην ελλάδα, καθώς δε δουλεύονται
2) μεγάλους σε ηλικία παίκτες γνωστούς με θητεία σε μεγάλα πρωταθλήματα για τη λήξη της καριέρας τους. όσο και άσχημο αν ακούγεται, μόνο έτσι έρχονται παίκτες καλύτεροι από αυτούς που ήδη έχουμε.
επίσης ένας μεγάλος σε ηλικία παίκτης σου δίνει πιο πολλά από το μικρό ελπιδοφόρο που δε μπορείς να κρατήσεις. καταρχήν δε χρειάζεται φοβερή φυσική κατάσταση στο πρωτάθλημά μας και μπορείς να τον κρατήσεις για 2-3 χρόνια αν είναι 31 μέχρι 34. μια χαρά είναι για το πρωτάθλημά μας
μμμ όντως μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι, ή με "ξεχασμένους " μεγάλους σε ηλικία παίκτες εγνωσμένης αξία, πχ παυλάρες.Lord_GayrosSlayer έγραψε:![]()
![]()
![]()
ΥΓ Μήπως θα ηταν καλή ιδέα να κοιτάξουμε να πάρουμε κανένα παίκτη νέο από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που δεν έχει και πολύ χρόνο παιχνιδιού?
Όπως με τον Βιέρι για παράδειγμα?(Κάποιος είχε πει για έναν παίχτη από Ντόρμουντ αν δεν κάνω λάθος).
εφόσον από ελλάδα το 90% των επιλογών δε μας πάνε μπροστά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
1) μικρούς σε ηλικία παίκτες για ψήσομο (δανεικούς), κάτι όχι και τόσο εύκολο γτ τους ελπιδοφόρους μικρούς δεν τους δίνουν εύκολα ειδικά στην ελλάδα, καθώς δε δουλεύονται
2) μεγάλους σε ηλικία παίκτες γνωστούς με θητεία σε μεγάλα πρωταθλήματα για τη λήξη της καριέρας τους. όσο και άσχημο αν ακούγεται, μόνο έτσι έρχονται παίκτες καλύτεροι από αυτούς που ήδη έχουμε.
επίσης ένας μεγάλος σε ηλικία παίκτης σου δίνει πιο πολλά από το μικρό ελπιδοφόρο που δε μπορείς να κρατήσεις. καταρχήν δε χρειάζεται φοβερή φυσική κατάσταση στο πρωτάθλημά μας και μπορείς να τον κρατήσεις για 2-3 χρόνια αν είναι 31 μέχρι 34. μια χαρά είναι για το πρωτάθλημά μας
- navigator11
Το μοτίβο Γκαρσία-Βιειρίνια ή Ραούλ-Παπαδόπουλος, με αρέσει ιδιαίτερα.
- kotsos
Ο Μήτρογλου, πέρα απ'ότι είναι ο πιο εύστοχος Έλληνας σεντερ-φορ, θα ταίριαζε και στυλιστικά με την ομάδα
Αν και το θεωρώ ψιλοαδύνατον να τον αφήσει ο γαύρος, κυρίως για να έρθει σε εμάς..
Ο Ζαϊρί είναι μεγάλος τεχνίτης, "αναμπουμπούλας", με καλό σουτ αλλά η ομαδικότητά του χάθηκε κάπου μεταξύ Φουκουσίμας και Τσέρνομπιλ..
Γενικότερα σε περίπτωση παραμονής Βιερίνια είναι απίθανο να πάρουμε τέτοιο παίκτη..
Εμένα η καψούρα μου παραμένει μία..
Αχ ρε Ίβανσιτς, Αχ..

Αν και το θεωρώ ψιλοαδύνατον να τον αφήσει ο γαύρος, κυρίως για να έρθει σε εμάς..
Ο Ζαϊρί είναι μεγάλος τεχνίτης, "αναμπουμπούλας", με καλό σουτ αλλά η ομαδικότητά του χάθηκε κάπου μεταξύ Φουκουσίμας και Τσέρνομπιλ..
Γενικότερα σε περίπτωση παραμονής Βιερίνια είναι απίθανο να πάρουμε τέτοιο παίκτη..
Εμένα η καψούρα μου παραμένει μία..
Αχ ρε Ίβανσιτς, Αχ..
Σαν να ακούω οπαδούς του Ατρομήτου και του Πανιωνίου να μιλάνε για μεταγραφές..
Μεγαλύτερο ψέμα παίχτη απο τον Ζαϊρί δύσκολα θα βρεις.
Να παίζει μια στη χάση και μια στη φέξη, υπεργατάκι.
Μακριά απο μας.
Να παίζει μια στη χάση και μια στη φέξη, υπεργατάκι.
Μακριά απο μας.