Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
monopaokre

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από monopaokre »

Πες τα ρε.... Σιγά τον άνθρωπο. 2 χρόνια στο γαύρο ένα καλό ματς δεν έκανε
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Βρε έκανε.
Αλλά ζήτημα να έπαιξε 5 καλά ματς όλα αυτά τα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Παρόλε αν μου έλεγε κάποιος πριν απο 6 χρόνια οτι στον ΠΑΟΚ θα έχουμε τον μεγαλο Σ.Κονσεισαο, τον Παμπλο Γκαρσία της Ρεαλ, τον Κοντρέρας της Θελτα και αρχηγό της Χιλής και τον Μουσλίμοβιτς της Παρμα θα έλεγα πως δεν υπάρχει σαλιο και οτι με δουλευει.
Τώρα όταν κάποιος μου λέει να πάρουμε νεους Ελληνες φθηνους για να "βγάλουμε" τη χρονιά μου ανεβάζει τη πίεση.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Ωραια.εγω λοιπον θελω μεσσι δεξια,ιμπραιμοβιτς επιθεση,μασερανο εναλλακτικη του βιτολο,πουγιολ,ντανιελ αλβες στην αμυνα,γουειν μπριτζ αλλαγη στον σακελαριου(πρεπει να στηριζουμε και δικα μας παιδια) και προπονητη τον γκουαρντιολα,μιας και βαρεθηκε στην μπαρτσα.Τωρα καλυτερα?
monopaokre

Δεν χρειάζεται μέσσι και μασεράνο. Για αρχή χρειάεται απλά να αποκτήσουμε νοοτροπία,οργάνωση και λειτουργεία επαγγελματικής ομάδας. Με ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τεχνικό διευθυντή και επαγγελματίες παίκτες
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Federacion έγραψε:Παρόλε αν μου έλεγε κάποιος πριν απο 6 χρόνια οτι στον ΠΑΟΚ θα έχουμε τον μεγαλο Σ.Κονσεισαο, τον Παμπλο Γκαρσία της Ρεαλ, τον Κοντρέρας της Θελτα και αρχηγό της Χιλής και τον Μουσλίμοβιτς της Παρμα θα έλεγα πως δεν υπάρχει σαλιο και οτι με δουλευει.
Τώρα όταν κάποιος μου λέει να πάρουμε νεους Ελληνες φθηνους για να "βγάλουμε" τη χρονιά μου ανεβάζει τη πίεση.
+100
thief

Δημοσίευση από thief »

Federacion έγραψε:Παρόλε αν μου έλεγε κάποιος πριν απο 6 χρόνια οτι στον ΠΑΟΚ θα έχουμε τον μεγαλο Σ.Κονσεισαο, τον Παμπλο Γκαρσία της Ρεαλ, τον Κοντρέρας της Θελτα και αρχηγό της Χιλής και τον Μουσλίμοβιτς της Παρμα θα έλεγα πως δεν υπάρχει σαλιο και οτι με δουλευει.

Federacion για να μην ξεχνιόμαστε, εκείνη η ομάδα πριν 3 χρόνια δεν χτίστηκε από του ουρανό αλλά βασικά με τις πωλήσεις Χριστοδολούπουλου-Μελλίση και τις χορηγίες Βγενόπουλου. Μόνο από τις πωλήσεις πήρες πάνω 4εκ ευρώ.

Αλλά τώρα οι πολυμετοχικοί γίναν λαγοί και τα κότερα αδειάσανε και θύματα δεν υπάρχουν πλέον...
Με τα τωρινά δεδομένα είναι σαν να πουλάμε π.χ. Μαλεζά με 1,5 χαρτί και Αθανασιαδη ή Κρέσιτς με 2,5. Για το Βιερίνεια δεν το συζητάω από 15 εώς 20 πήγαινε η ταρίφα...

Πάντως αυτό που λες για νέους Ελληνες φθηνούς παίχτες δεν έχεις άδικο. Ας δούμε πάντως σε τη θέση θα κατάληξουμε αυτή την χρονιά, το τι τελικό άνοιγμα θα έχουμε και βλέπουμε...Πάντως τόσο κωλόφαρδοι όπως πριν 3 χρόνια δύσκολα να είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

απο που ξεκινάς τώρα και που ξεκίνησες τοτε δεν θα το μετρήσουμε;
οτι τότε ειμασταν μια οικογένεια που τρώγαμε πιο παλια αστακους κ οτι τότε βαφτίζαμε τις σαρδέλες αστακους
ενω τώρα είμαστε η ομάδα που μπηκε 2 χρόνια σφήνα στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο της χώρας
απειλήσαμε στα σοβαρα να αναποδογυρίσουμε το τραπεζι
κάναμε μια αξιοζήλευτη πορεια στην Ευρώπη
και οτι οι παιχτες μας μπορει να μην είναι αστακοι επιπέδου τσαμπιονς λιγκ
αλλά σίγουρα δαγκώνουν

ακόμη σκέψου οτι η ομάδα που φτιάξαμε δεν έβαλε τον ΠΑΟΚ μέσα οικονομικα
αλλα σίγουρα ήταν κερδοφόρα.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Στον Μετρουλακη ποιος θα πει οτι τον ταιβο τον θελει η ρεαλ η αρσεναλ και η μιλαν που τον εβαλε πρωτοσελιδο και ως στοχο του ΠΑΟΚ? σε λιγο θα ακουσω και κανενα τραμπα μουσλι ιμπρα...
thief

Δημοσίευση από thief »

Σε αυτό που γράφεις Federacion δεν διαφωνώ. Καμία σχέση ο ΠΑΟΚ πριν 3,5-4 χρόνια με τον τωρινό. Απλώς σου λέω ότι τότε σου έκατσε το λαχείο που κάναν την εμφάνιση οι πολυμετοχικοί που σκορπούσανε λεφτά και εσύ ευνοήθηκες από αυτό. +4 ή 5εκ. ευρώ "αέρα" έσοδα στο προυπολογισμό σου δεν είνα και λίγα..
Φαντάσου απλώς και φέτος να ερχόταν κάποιος και να σου έδενε πχ 3εκ ευρώ για Μαλεζα-Κρέσιστς, πόσο πιο άνετος θα ήσουν...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

soflodoras έγραψε:Ωραια.εγω λοιπον θελω μεσσι δεξια,ιμπραιμοβιτς επιθεση,μασερανο εναλλακτικη του βιτολο,πουγιολ,ντανιελ αλβες στην αμυνα,γουειν μπριτζ αλλαγη στον σακελαριου(πρεπει να στηριζουμε και δικα μας παιδια) και προπονητη τον γκουαρντιολα,μιας και βαρεθηκε στην μπαρτσα.Τωρα καλυτερα?

κοιτα..για μεσσι που λες δε λεω ο καλυτερος ειναι αλλα πολλα λεφτα δεν υπαρχουν και η ομαδα δεν ποναει τοσο στα εξτρεμ(αν φυσικα δεν πουληθει ο βιειρινια).ο ιμπραιμοβιτς δεν ειναι ο παλιος ιμπραιμοβιτς και ειναι και αστατος χαρακτηρας.παικταρας αλλα θα προτιμουσα εναν πιο κινητικο να δινει χωρους και στο σαλπιγγιδη να ανεβει και αυτος.
αμυνα χρειαζομαστε συγχρονα ακραια μπακ πλεμονατα και οχι τον πουγιολ.ο ντανι αλβες καλος-εδω συμφωνω.το μασερανο που τον θυμηθηκες.πιστευω ειναι λιγος και οχι τοσο δημιουργικος.εμενα ο καρντοσο της καβαλας μ'αρεσει πιο πολυ.ισως λιγο και ο τζεραρντ αλλα δεν ειναι ΠΑΟΚτσακι και ειναι δηλωμενος λιβερπουλ και ξενερωνω.
για τον γκουαρντιολα τι να πω.του χρονου χρειαζομαστε προπονητη.οχι μαθητευομενους μαγους που εχουν δουλεψει μονο σε μια ομαδα.τα πειραματα τυπου μπερετα τελειωσαν.
χρειαζεται ενας δωνης.
και ο λουκιανος κηλαιδωνης.
monopaokre

Μακριά απο Ιμπραίμοβιτς...Παπάζογλου έχεις εκεί
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

barlow4 έγραψε:
soflodoras έγραψε:Ωραια.εγω λοιπον θελω μεσσι δεξια,ιμπραιμοβιτς επιθεση,μασερανο εναλλακτικη του βιτολο,πουγιολ,ντανιελ αλβες στην αμυνα,γουειν μπριτζ αλλαγη στον σακελαριου(πρεπει να στηριζουμε και δικα μας παιδια) και προπονητη τον γκουαρντιολα,μιας και βαρεθηκε στην μπαρτσα.Τωρα καλυτερα?

κοιτα..για μεσσι που λες δε λεω ο καλυτερος ειναι αλλα πολλα λεφτα δεν υπαρχουν και η ομαδα δεν ποναει τοσο στα εξτρεμ(αν φυσικα δεν πουληθει ο βιειρινια).ο ιμπραιμοβιτς δεν ειναι ο παλιος ιμπραιμοβιτς και ειναι και αστατος χαρακτηρας.παικταρας αλλα θα προτιμουσα εναν πιο κινητικο να δινει χωρους και στο σαλπιγγιδη να ανεβει και αυτος.
αμυνα χρειαζομαστε συγχρονα ακραια μπακ πλεμονατα και οχι τον πουγιολ.ο ντανι αλβες καλος-εδω συμφωνω.το μασερανο που τον θυμηθηκες.πιστευω ειναι λιγος και οχι τοσο δημιουργικος.εμενα ο καρντοσο της καβαλας μ'αρεσει πιο πολυ.ισως λιγο και ο τζεραρντ αλλα δεν ειναι ΠΑΟΚτσακι και ειναι δηλωμενος λιβερπουλ και ξενερωνω.
για τον γκουαρντιολα τι να πω.του χρονου χρειαζομαστε προπονητη.οχι μαθητευομενους μαγους που εχουν δουλεψει μονο σε μια ομαδα.τα πειραματα τυπου μπερετα τελειωσαν.
χρειαζεται ενας δωνης.
και ο λουκιανος κηλαιδωνης.
φιλε οκ. δεκτα αυτα που λες.αλλα οχι λουκιανο κηλαιδωνη ρε φιλε.ποσο πισω εισαι.η πολη εχει κοτζαμαν μπαμπη μπατμανιδη,που ειναι και παοκτσακι.να τρεχουμε να φερνουμε τους αθηνεζους να μας κανουν κομαντο?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε τοτε τοπαλιδη.
και μπαμπη μπατμανιδη.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Δεν θέλω άλλους ξένους. Θέλω Ελληνες, ζητάω πολλά?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”