Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από renegade »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:07
renegade έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 16:48 Τι είναι το άκρον αωτον του παραλογισμού
Να ζαλίζεις ούμπαλα για τις μη ποδοσφαιρικές λογικές που υπάρχουν στην ομάδα, για την έλλειψη ποδοσφαίρανθρώπων αλλά ταυτόχρονα να απαιτείς να δώσει η ομάδα 4-5 εκατομμύρια για ένα αριστερό back 31 ετών...ο οποίος είναι απλά ένας καλός παίκτης.
4 εκατομμύρια δεν θέλω να δώσουν ούτε για τον Davies.
Όχι γιατί είμαι λογιστής αλλά γιατί γνωρίζω ότι αυτά τα χρήματα θα φύγουν από κάπου που θα μπορούσανε να έχουνε πολύ μεγαλύτερη επιδραστικότητα.
Ελπίζω να μην την πατήσουμε σαν γελαδομοσχαρα και κάνουμε καμία ρελάνς
Οταν έχουμε δώσει πρόσφατα 3εκ για Μπακαγιοκο, Τσαλοφ κ σια. δεν είναι παράλογο το ποσό αυτό για Γιαννουλη
Συγνώμη αλλά ο μπακαγιοκο ήρθε ελεύθερος...που τα έδωσες τα 3 εκατομμύρια?
Ο τσαλοφ ήταν μια μεταγραφή που εκείνη την εποχή όλοι σε Ελλάδα και Ρωσία έλεγαν ότι κλέβεις εκκλησία. Δυστυχώς το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς όμως για το αν θα βγεί ή όχι μια μεταγραφή.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο έχουμε περιορισμένα έσοδα έχουμε και σχετικά περιορισμένο ταβάνι στο μπάτζετ μας.
Εμείς δεν θέλουμε να πουλάμε ενώ την ίδια στιγμή θέλουμε να ξοδεύουμε αλόγιστα σε παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν απόσβεση αυτά τα χρήματα ούτε αγωνιστικά αλλά ούτε και οικονομικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 7):
navigator11, Psaras, trouman, paok apo epilogi, margas, Kenny4, astral
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

omerta76 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 16:48 Υ.Γ. Σοβαρά τώρα, ο γαύρος επειδή;; τα σπάσαμε, μας χτυπάει παντού: Γιαννούλη, Τζίμα και μεγάλη πρόταση για Πουρλιοτόπουλο.
Ρε μπας και έχουν κλείσει τον Παπαδημητρίου;
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Καλά οι άλλοι στο paok24 είναι σαν τις κλαμένες παρασκευές. Κηδεία κανονική. Καλά στα σχόλια από κάτω γίνεται χαμός
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:25
aivas19 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:15
makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:00 Καμία άτοπη σύγκριση. Ο φίλος για το όραμα μιλάει..
Ξέχωρα τα ονόματα το σημαντικό είναι τι όραμα δίνεται στον κόσμο..
Ε ναι είναι όραμα ο Χεζόνια αλλά όχι το ότι σε 13 χρόνια πήραμε 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Ούτε οι ακαδημίες που βγάζουν Ντέλια και Κούλιε που τις ζηλεύουν όλοι είναι όραμα. Κατά τύχη έγιναν. Ποια μεταγραφή Ζαφείρη τώρα;
Συνεπώς το δικό σου όραμα είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει selling club και να παίρνει στα 5 χρόνια κάποιον τίτλο.
Δυστυχώς έχουμε διαφορετικά οράματα ειδικά όταν μεγαλομέτοχος είναι ένας δισεκατομμυριούχος.
Οι μεγαλομέτοχοι των άλλων τι είναι, περιπτεράδες;
Άβαταρ μέλους
Spike4

Δημοσίευση από Spike4 »

Ο Τσορμπατόζγλου στην εκπομπή του PAOK24 τώρα λέει ότι χθες πάρθηκε η απόφαση ότι ΔΕΝ πάμε σε αγορά 31χρονου με 5εκ. ευρώ. Ακόμα και αν πρόκειται για τον Γιαννούλη.

Λέει ότι ήξεραν για το ρίσκο να κλείσει στον Ολυμπιακό αλλά αποφάσισαν να αποσυρθούν.

Κλεισμένη φαίνεται η υπόθεση δυστυχώς.
These users thanked the author Spike4 for the post:
hasio_john
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

renegade έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:15
xrisitsapa έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:07
renegade έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 16:48 Τι είναι το άκρον αωτον του παραλογισμού
Να ζαλίζεις ούμπαλα για τις μη ποδοσφαιρικές λογικές που υπάρχουν στην ομάδα, για την έλλειψη ποδοσφαίρανθρώπων αλλά ταυτόχρονα να απαιτείς να δώσει η ομάδα 4-5 εκατομμύρια για ένα αριστερό back 31 ετών...ο οποίος είναι απλά ένας καλός παίκτης.
4 εκατομμύρια δεν θέλω να δώσουν ούτε για τον Davies.
Όχι γιατί είμαι λογιστής αλλά γιατί γνωρίζω ότι αυτά τα χρήματα θα φύγουν από κάπου που θα μπορούσανε να έχουνε πολύ μεγαλύτερη επιδραστικότητα.
Ελπίζω να μην την πατήσουμε σαν γελαδομοσχαρα και κάνουμε καμία ρελάνς
Οταν έχουμε δώσει πρόσφατα 3εκ για Μπακαγιοκο, Τσαλοφ κ σια. δεν είναι παράλογο το ποσό αυτό για Γιαννουλη
Συγνώμη αλλά ο μπακαγιοκο ήρθε ελεύθερος...που τα έδωσες τα 3 εκατομμύρια?
Ο τσαλοφ ήταν μια μεταγραφή που εκείνη την εποχή όλοι σε Ελλάδα και Ρωσία έλεγαν ότι κλέβεις εκκλησία. Δυστυχώς το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς όμως για το αν θα βγεί ή όχι μια μεταγραφή.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο έχουμε περιορισμένα έσοδα έχουμε και σχετικά περιορισμένο ταβάνι στο μπάτζετ μας.
Εμείς δεν θέλουμε να πουλάμε ενώ την ίδια στιγμή θέλουμε να ξοδεύουμε αλόγιστα σε παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν απόσβεση αυτά τα χρήματα ούτε αγωνιστικά αλλά ούτε και οικονομικά.
Σορρυ, μπερδεύτηκα μάλλον με Εσιτι.
Και αρχίζει πάλι η συζήτηση περί περιορισμένων εσόδων κτλ οπου δεν βγάζουμε άκρη.
Το ρεζουμέ ειναι οτι λεφτά γενικώς πέφτουν, αλλα μονίμως σε λάθος χρόνο ή λάθος στόχους.
Οταν λοιπόν έχεις την ευκαιρία να κλείσεις μια πολύ κομβική θέση για το σύστημα του Ραζβαν με τον Γιαννούλη, ειναι αστείο να παζαρευεις το 1εκ.
Δωστο- φερτον και κόψτο απο αλλού.
xrisitsapa

Spike4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:30 Ο Τσορμπατόζγλου στην εκπομπή του PAOK24 τώρα λέει ότι χθες πάρθηκε η απόφαση ότι ΔΕΝ πάμε σε αγορά 31χρονου με 5εκ. ευρώ. Ακόμα και αν πρόκειται για τον Γιαννούλη.

Λέει ότι ήξεραν για το ρίσκο να κλείσει στον Ολυμπιακό αλλά αποφάσισαν να αποσυρθούν.

Συνεχίζω να ελπίζω σε ανατροπή αλα Ντελια- Ντεσποντοφ και πανηγύρι εδώ μέσα με βόμβες, πάταγους κ σια
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Spike4
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση στο θέμα του γιαννουλη είναι ο Γιαννούλης

Πολύ απλά το ξεκόβει ότι δε πάει στο γαύρο και ας πάει μετά ο γαύρος να δώσει όχι πέντε, πενήντα να δώσει

Το 2026 το πάνω χέρι το έχει ο παίχτης.

Όσο ο παίχτης αφήνει την πόρτα ανοιχτή οι πιθανότητες υπέρ μας είναι μηδέν μιας και ο γαύρος θα το δώσει το συμβόλαιο και ο παίχτης θα πάει εκεί έστω και ξενερωμένος

Γενικά εγώ δεν καίγομαι για τον παίχτη

Αλλά εφόσον έχεις ψήσει όλον τον κόσμο για τον παίχτη σε μια συγκυρία που έχει διαλύσει το σύμπαν βρες τρόπο να το τελειώσεις

Προσπαθώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό για το άτομο που λέγεται Μαρία αλλά επειδή οι διαπραγματεύσεις είναι το ψωμί μου ,πόσο ανιωθος και άπειρος πρέπει να είσαι για να διαβάσεις ΤΟΣΟ λάθος μια τέτοια κατάσταση? Πόσο εκτός αγοράς πρέπει να είσαι για να μην καταλαβαίνεις την σχετική αξία αυτού που προσπαθείς να αποκτήσεις, σε μια εποχή με λίστες, γηγενείς και τόσο ακραίο ανταγωνισμό.

Δεν μπορώ να περιμένω την ώρα και τη μέρα που ο μεγάλος θα σε στείλει σπίτι σου ή στο αντίστοιχο τμήμα που ανήκεις

Μέχρι τότε συνέχισε να προκαλείς ανυπολόγιστες ζημιές στον σύλλογο, τι σημασία έχει άραγε, καλοκαιράκι έρχεται, ινσταγκραμακι απαλό και πτς μας όλα
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
xrisitsapa, Spike4, NIKOS1972
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Εάν ο Γιαννούλης...οπως λεμε - λένε...δεξια αριστερά δέχθηκε να έρθει στον ΠΑΟΚ....

Με ποίαν λογική ο γαυρος μπαίνει σε παζάρι με τους Γερμανούς....

Ή είναι ντενεκεδες και ο γαυρος και οι γερμανοί...ή και ο γαυρος...συμφώνησε ...με τον Γιαννούλη

Ρε μήπως πάει να ανοίξει το μαγαζί στον μπερεα;
YagosDrakos

Δημοσίευση από YagosDrakos »

Εν τω μεταξύ ο βερβελες είπε στο ραδιόφωνο ότι ο γαύρος δίνει 3,5 εκατομμύρια… σε αυτά τα λεφτά συμφώνησε και η Αουγκσμουργκ. Οι δικοί μας οι αρδ μας λένε ότι θέλουν 5 και καλά οι Γερμανοί. Δυστυχώς αρχίζει και κουράζει με τα ψέματα η ΠΑΕ
xrisitsapa

@loukas karadimos

Πράγματι ρε φίλε. επειδή κι εγώ τυχαίνει να εχω κάποια ενασχόληση- εκπαίδευση με διαπραγματεύσεις, πολλές φορές έχω αναρωτηθεί τι ακριβώς παίζει με αυτήν.
Δεν γίνεται σχεδόν σε κάθε διαπραγμάτευση να σε πιάνουν κότσο ( εκτός αν είσαι Έλληνας πολιτικός που εκεί παίζουν και άλλα)
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Spike4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:30 Ο Τσορμπατόζγλου στην εκπομπή του PAOK24 τώρα λέει ότι χθες πάρθηκε η απόφαση ότι ΔΕΝ πάμε σε αγορά 31χρονου με 5εκ. ευρώ. Ακόμα και αν πρόκειται για τον Γιαννούλη.

Τι παπαριες λένε μωρέ

Το να δώσεις 5 για τον Γιαννούλη σου επιτρέπει να πάρεις 20 για τον μύθου αύριο μεθαύριο χωρίς να αγχώνεσαι για τις λίστες

Βγαίνουν και αυτοί να κάνουν κλίμα και ότι μλκια τους έρθει στο κεφάλι τι λένε
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Καλά θα πέσει πολύ γέλιο που ο γαύρος για 3 χρόνια θα έχει το καλύτερο Μπακ στην Ελλάδα και εσύ κάθε χρόνο θα φέρνεις νέο Γκόμεζ, Τέιλορ, Σιντκλευ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η βλακεια με το Γιαννούλη έγινε πριν 2 χρόνια που ήταν ελεύθερος. Διέρρευσε ότι δεν ήθελε Ελλάδα. Εγώ νομίζω ήθελε λεφτά και πήγε εκεί που έπαιρνε το μισθό που έψαχνε. Τώρα χρειάζεται αγορά και είναι ο παίκτης ήδη 31. Βλακεια ήταν που δεν πήραμε τον Τσαπρα, 25 ετών, και φέρανε τον Μεξικανό πολύ πιο ακριβά.

Ελπίζω οι προσθήκη του Ματος να φέρει πίσω την ελπίδα, αλλά προσωπικά θα ένιωθα καλά αν κλείναμε Κονσεισαο. Εκεί ξέρω ότι επιτέλους θα υπάρχει πυγμή στην απόκτηση παικτών. Καλός κοουτς ο Λουτσεσκου αλλά για μέχρι εκεί είναι. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή με ταλέντο και στα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τον Τσόρμπα εν τω μεταξύ και γενικά όλους τους ΠΑΟΚαρδ "παίζει" σε τέτοια ζητήματα να τους χαρακτηρίσεις αναξιόπιστους και να ενοχληθεί δικαιολογημένα ο επιθετικός προσδιορισμός.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”