Συγνώμη αλλά ο μπακαγιοκο ήρθε ελεύθερος...που τα έδωσες τα 3 εκατομμύρια?xrisitsapa έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:07Οταν έχουμε δώσει πρόσφατα 3εκ για Μπακαγιοκο, Τσαλοφ κ σια. δεν είναι παράλογο το ποσό αυτό για Γιαννουληrenegade έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 16:48 Τι είναι το άκρον αωτον του παραλογισμού
Να ζαλίζεις ούμπαλα για τις μη ποδοσφαιρικές λογικές που υπάρχουν στην ομάδα, για την έλλειψη ποδοσφαίρανθρώπων αλλά ταυτόχρονα να απαιτείς να δώσει η ομάδα 4-5 εκατομμύρια για ένα αριστερό back 31 ετών...ο οποίος είναι απλά ένας καλός παίκτης.
4 εκατομμύρια δεν θέλω να δώσουν ούτε για τον Davies.
Όχι γιατί είμαι λογιστής αλλά γιατί γνωρίζω ότι αυτά τα χρήματα θα φύγουν από κάπου που θα μπορούσανε να έχουνε πολύ μεγαλύτερη επιδραστικότητα.
Ελπίζω να μην την πατήσουμε σαν γελαδομοσχαρα και κάνουμε καμία ρελάνς
Ο τσαλοφ ήταν μια μεταγραφή που εκείνη την εποχή όλοι σε Ελλάδα και Ρωσία έλεγαν ότι κλέβεις εκκλησία. Δυστυχώς το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς όμως για το αν θα βγεί ή όχι μια μεταγραφή.
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο έχουμε περιορισμένα έσοδα έχουμε και σχετικά περιορισμένο ταβάνι στο μπάτζετ μας.
Εμείς δεν θέλουμε να πουλάμε ενώ την ίδια στιγμή θέλουμε να ξοδεύουμε αλόγιστα σε παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν απόσβεση αυτά τα χρήματα ούτε αγωνιστικά αλλά ούτε και οικονομικά.