Για το το καταλαβαίνει ο καθένας δεν είμαι εγώ υπεύθυνος.aivas19 έγραψε:Καμια απαντηση δε πηρα. Απλα υπεκφυγες. Δε θα πεις εσυ τι με παιρνει και τι οχι μαγκα. Δημοκρατια εχουμε. Δεν σε προσεβαλαEttien26 έγραψε:Κατά πρώτο όταν μιλάς για "μπουτικ" ακαδημιών, θα πάρεις και την απάντηση.aivas19 έγραψε:
Μαζεψου με τις επιθεσεις και τις προσβολες. Ευχαριστω
Κατά δεύτερο εσύ ειδικά δεν μπορείς να μιλάς για προσβολές και επιθέσεις. Δεν σε παίρνει.
Κι εγώ ευχαριστώ και τέρμα από μένα.
Εγω απαντησα στο σχολιο σου, εσυ απαντησες πισω (2 ωρες μετα; )με προσβολες και μειωτικα σχολια και μετα ειπες δεν με παιρνει να μιλαω για προσβολες, εγω συγκεκριμενα. Νταξει ειμαστε; Θα το κατανοησεις κι εσυ καλυτερα οτι εισαι ο μονος υπευθυνος [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Ettien26 έγραψε:Για το το καταλαβαίνει ο καθένας δεν είμαι εγώ υπεύθυνος.aivas19 έγραψε:Καμια απαντηση δε πηρα. Απλα υπεκφυγες. Δε θα πεις εσυ τι με παιρνει και τι οχι μαγκα. Δημοκρατια εχουμε. Δεν σε προσεβαλαEttien26 έγραψε: Κατά πρώτο όταν μιλάς για "μπουτικ" ακαδημιών, θα πάρεις και την απάντηση.
Κατά δεύτερο εσύ ειδικά δεν μπορείς να μιλάς για προσβολές και επιθέσεις. Δεν σε παίρνει.
Κι εγώ ευχαριστώ και τέρμα από μένα.
Οταν πάψεις να προκαλείς με την έκφραση που έβαλες τότε ίσως να μπορέσεις να το κατανοήσεις καλύτερα.
Με την άποψη μου διαφώνησαν πολλοί. Αλλά κανένας δεν έγραψε εξυπνακισμούς του στυλ "μπουτικ ακαδημιιών", υπονοώντας ότι κάτι τέτοιο άφησα να εννοηθεί.aivas19 έγραψε:
Εγω απαντησα στο σχολιο σου, εσυ απαντησες πισω (2 ωρες μετα; )με προσβολες και μειωτικα σχολια και μετα ειπες δεν με παιρνει να προσβαλλομαι, εγω συγκεκριμενα. Νταξει ειμαστε; Θα το κατανοησεις κι εσυ καλυτερα οτι εισαι ο μονος υπευθυνος [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]