Βόλος-ΠΑΟΚ 21/09, 17:00, CosmoteSports
- Amsterdamer_87
- PAOKevolution
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 21/09, 17:00, CosmoteSports
Για το το καταλαβαίνει ο καθένας δεν είμαι εγώ υπεύθυνος.aivas19 έγραψε:Καμια απαντηση δε πηρα. Απλα υπεκφυγες. Δε θα πεις εσυ τι με παιρνει και τι οχι μαγκα. Δημοκρατια εχουμε. Δεν σε προσεβαλαEttien26 έγραψε:Κατά πρώτο όταν μιλάς για "μπουτικ" ακαδημιών, θα πάρεις και την απάντηση.aivas19 έγραψε:
Μαζεψου με τις επιθεσεις και τις προσβολες. Ευχαριστω
Κατά δεύτερο εσύ ειδικά δεν μπορείς να μιλάς για προσβολές και επιθέσεις. Δεν σε παίρνει.
Κι εγώ ευχαριστώ και τέρμα από μένα.
Για μένα η εκφραση που έβαλες είναι προσβλητική. Αν το κατάλαβες έχει καλώς.
Αν όχι δεν πειραζει.
Βόλος-ΠΑΟΚ 21/09, 17:00, CosmoteSports
Εγω απαντησα στο σχολιο σου, εσυ απαντησες πισω (2 ωρες μετα; )με προσβολες και μειωτικα σχολια και μετα ειπες δεν με παιρνει να μιλαω για προσβολες, εγω συγκεκριμενα. Νταξει ειμαστε; Θα το κατανοησεις κι εσυ καλυτερα οτι εισαι ο μονος υπευθυνος [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Ettien26 έγραψε:Για το το καταλαβαίνει ο καθένας δεν είμαι εγώ υπεύθυνος.aivas19 έγραψε:Καμια απαντηση δε πηρα. Απλα υπεκφυγες. Δε θα πεις εσυ τι με παιρνει και τι οχι μαγκα. Δημοκρατια εχουμε. Δεν σε προσεβαλαEttien26 έγραψε: Κατά πρώτο όταν μιλάς για "μπουτικ" ακαδημιών, θα πάρεις και την απάντηση.
Κατά δεύτερο εσύ ειδικά δεν μπορείς να μιλάς για προσβολές και επιθέσεις. Δεν σε παίρνει.
Κι εγώ ευχαριστώ και τέρμα από μένα.
Οταν πάψεις να προκαλείς με την έκφραση που έβαλες τότε ίσως να μπορέσεις να το κατανοήσεις καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 21 Σεπ 2024, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Ραζβαν ΠΕΘΑΝΕ τους στην προπόνηση στις τελικές προσπάθειες.
Tον Καμαρά δεν το έβγαλέ απο την εξίσωση αυτό κρατάω για σήμερα απο το παιχνίδι γρήγορα οι αλλάγγες μπράβο.
ο Ντέλιας σκία του καλόυ ευατου του για άλλο ένα μάτσ...
ο Ντέλιας σκία του καλόυ ευατου του για άλλο ένα μάτσ...
Με την άποψη μου διαφώνησαν πολλοί. Αλλά κανένας δεν έγραψε εξυπνακισμούς του στυλ "μπουτικ ακαδημιιών", υπονοώντας ότι κάτι τέτοιο άφησα να εννοηθεί.aivas19 έγραψε:
Εγω απαντησα στο σχολιο σου, εσυ απαντησες πισω (2 ωρες μετα; )με προσβολες και μειωτικα σχολια και μετα ειπες δεν με παιρνει να προσβαλλομαι, εγω συγκεκριμενα. Νταξει ειμαστε; Θα το κατανοησεις κι εσυ καλυτερα οτι εισαι ο μονος υπευθυνος [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Κι επειδή εσύ απάντησες πρώτος στην άποψη που έγραψα θα σε παρακαλούσα να μην ξανασχοληθείς με μένα.
Τα γράφω όμορφα και ελπίζω να γίνουν κατανοητά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 21 Σεπ 2024, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι έπαθες ρε πουστροπαιδο Καλογερόπουλε; Σου έπεσε βαριά η ψωλή;
Βλακα
Βλακα
- PAOKevolution