sourmenetes έγραψε:rainmaker έγραψε:
Πρώτον δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα στον Ιβάν. Άμα θέλει να μη τα χάνει να ξεκαθαρίσει τον τρόπο λειτουργίας των υπαλλήλων του, να ορίζει μπάτζετ και ανάγκες από το Φλεβάρη και όχι κάθε Ιούνιο και όλα θα πάνε καλά μετά
Δεύτερον, και υπερβάλλεις και εστιάζεις μόνο στα αρνητικά τα οποία εν προκειμένω δεν σχετίζονται κιόλας.
Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει δυσλειτουργία ούτε πως όλα πάνε καλά.
Τον Σαββίδη και τη διάθεση για μεταγραφές σχολίασε ο κυρ κυρ
Δηλαδή αν ξεχάσει τα 10 εκ από τον ισολογισμό τι θα γίνει;
Θα βάλει τα κλάματα ο Ιβάν ή θα πάει να πουλησει;
Ρε buffalo Πραγματικά, Πέρα από τα όσα πιστεύεις (που καλά κάνεις και τα πιστεύεις περί δυσλειτουργιων περί μειωμένου μπάτζετ περί ότι θέλεις) τι νομίζεις ότι είναι ο Σαββίδης;
Ο μόνος λόγος για να κάνει πίσω δεν εινια τα φράγκα. Αλλά κόλπα και συμφέροντα και νοοτροπίες στην Ελλάδα θα τον κάνουν να κάνει, αν ποτέ κάνει, πίσω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να απαντήσω και στους δύο.
@rainmaker: Φυσικά και δεν εννοώ να πεις εσύ προσωπικά στον Σαββίδη τι θα γίνει αν απωλεσει 10 μύρια από την Ευρώπη. Εννοώ πως ούτε τον Σαββίδη ούτε κανέναν επενδυτή δεν του αρέσει να χάνει 10 εκατομμύρια έτσι απλά επειδή Λεφσκι. Όσο για τα υπόλοιπα, αυτός είναι ο Σαββίδης με τα κουσούρια του 11 χρόνια τώρα οπότε είναι ουτοπικό να συζητάμε για αλλαγή τρόπου διοίκησης. Και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορεί κανένας να του πει να αλλάξει τον τρόπο διοίκησης.
Δεν νομίζω να υπερβάλω καθόλου. Ο Αντιπρόεδρος της παε μίλησε μετά από μαζική αφωνία και το μόνο που επέλεξε να πει είναι ότι όλα κινούνται βάσει πλάνου και απλά το γνωστοποιεί αυτό στους φίλους λογω του αυξανόμενου κλίματος κριτικής. Δηλαδή αν δεν υπήρχε κριτική δεν θα είχε λόγο να μιλήσει. Άρα ο ίδιος βλέπει πως τα πράγματα πάνε καλά. Οσον αφορα δε στην δυσλειτουργια επιμένω πως σε κανένα σημείο της αναφοράς του δεν κάνει λόγο για καμιά δυσλειτουργια εντός παε, τουναντίον μάλιστα μιλάει για χορό εκατομμυρίων.
@sourmenetes: μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε κάποιο f&r εταιρείας. Μόνο έτσι εξηγείται όταν μου λες για τον Σαββίδη και αν θα κλαιει αν χάσει 10 εκατομμύρια. Πίστεψε με δεν θα κλαίει αλλά θα κλαίνε όλοι όσοι βρίσκονται εκεί.
Όσον αφορά στο κλείσιμο σου, εγώ δεν είπα πως θα κάνει πίσω ο Σαββίδης λόγω χρημάτων. Είπα αυτό που είναι ο στρατηγικός του στόχος. Αυτάρκεια. Κάτι που λόγω των εξελίξεων των τελευταίων χρόνων είναι ακόμα πιο αναγκαίο. Ο χρόνος θα δείξει όπως και να έχει.