Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Mailman_4 »

giliopoulos έγραψε:Τι σας καλυψε ρε παιδια ο κυριακος θα με τρελανετε?
Ο τυπος αστειοτητες και αοριστολογιες ειπε.
Δεν ερχονται παικτες γιατι ειναι απο καλα πρωταθληματα και δεν απαντανε νωρις.
ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτο και μωρο παιδι το ξερει, κατι μας ειπε
Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?? Τι ακριβως περιμενατε δηλαδη ενα μηνα αφου αυτοι δεν απαντανε νωρις.

ΑΝ αποκλειστουμε απο μπειταρ τι θα γινει δηλαδη? Θα λετε ε κριμα, εμεις καναμε προσπαθειες αλλα αυτοι φταινε δεν ερχονται
Φίλε...
Η ερώτηση που έκανες με κεφαλαία γράμματα απαντήθηκε λίγες γραμμές πιο κάτω στο κείμενο.

Κάνε κριτική στα λεγόμενα όση θέλεις, αλλά αυτό στο απάντησε. Άλλο αν δε σ' αρέσει η απάντηση.

Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να δώσω πίστωση χρόνου ως τις 31 Αυγούστου για να έρθουν παίκτες με αυτά τα κασέ, αλλά δε μ' άρεσε που είπε ότι πέρυσι ξοδεύτηκαν 11 εκ για αγορές αποσιωπώντας τα έσοδα από πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Χαίρομαι πολύ που βγήκε ο Κυριάκος και είπε αυτά που είπε, ήταν πολύ κατατοπιστικά γι αυτό που γίνεται. Τουλάχιστον ξέρω πώς σκέφτονται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδιά ας βάλουμε ένα στοπ να ασχοληθούμε με τις μεταγραφες. Μοιάζει να υπάρχει έντονη κινητικότητα. Μην ταλαιπωρουμαστε άδικα και θα έχουμε σύντομα απαντήσεις,θετικές η αρνητικές να μιλήσουμε επί γεγονότων.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sourmenetes έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Πρώτον δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα στον Ιβάν. Άμα θέλει να μη τα χάνει να ξεκαθαρίσει τον τρόπο λειτουργίας των υπαλλήλων του, να ορίζει μπάτζετ και ανάγκες από το Φλεβάρη και όχι κάθε Ιούνιο και όλα θα πάνε καλά μετά

Δεύτερον, και υπερβάλλεις και εστιάζεις μόνο στα αρνητικά τα οποία εν προκειμένω δεν σχετίζονται κιόλας.

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει δυσλειτουργία ούτε πως όλα πάνε καλά.

Τον Σαββίδη και τη διάθεση για μεταγραφές σχολίασε ο κυρ κυρ
Δηλαδή αν ξεχάσει τα 10 εκ από τον ισολογισμό τι θα γίνει;

Θα βάλει τα κλάματα ο Ιβάν ή θα πάει να πουλησει;

Ρε buffalo Πραγματικά, Πέρα από τα όσα πιστεύεις (που καλά κάνεις και τα πιστεύεις περί δυσλειτουργιων περί μειωμένου μπάτζετ περί ότι θέλεις) τι νομίζεις ότι είναι ο Σαββίδης;

Ο μόνος λόγος για να κάνει πίσω δεν εινια τα φράγκα. Αλλά κόλπα και συμφέροντα και νοοτροπίες στην Ελλάδα θα τον κάνουν να κάνει, αν ποτέ κάνει, πίσω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να απαντήσω και στους δύο.

@rainmaker: Φυσικά και δεν εννοώ να πεις εσύ προσωπικά στον Σαββίδη τι θα γίνει αν απωλεσει 10 μύρια από την Ευρώπη. Εννοώ πως ούτε τον Σαββίδη ούτε κανέναν επενδυτή δεν του αρέσει να χάνει 10 εκατομμύρια έτσι απλά επειδή Λεφσκι. Όσο για τα υπόλοιπα, αυτός είναι ο Σαββίδης με τα κουσούρια του 11 χρόνια τώρα οπότε είναι ουτοπικό να συζητάμε για αλλαγή τρόπου διοίκησης. Και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορεί κανένας να του πει να αλλάξει τον τρόπο διοίκησης.

Δεν νομίζω να υπερβάλω καθόλου. Ο Αντιπρόεδρος της παε μίλησε μετά από μαζική αφωνία και το μόνο που επέλεξε να πει είναι ότι όλα κινούνται βάσει πλάνου και απλά το γνωστοποιεί αυτό στους φίλους λογω του αυξανόμενου κλίματος κριτικής. Δηλαδή αν δεν υπήρχε κριτική δεν θα είχε λόγο να μιλήσει. Άρα ο ίδιος βλέπει πως τα πράγματα πάνε καλά. Οσον αφορα δε στην δυσλειτουργια επιμένω πως σε κανένα σημείο της αναφοράς του δεν κάνει λόγο για καμιά δυσλειτουργια εντός παε, τουναντίον μάλιστα μιλάει για χορό εκατομμυρίων.

@sourmenetes: μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε κάποιο f&r εταιρείας. Μόνο έτσι εξηγείται όταν μου λες για τον Σαββίδη και αν θα κλαιει αν χάσει 10 εκατομμύρια. Πίστεψε με δεν θα κλαίει αλλά θα κλαίνε όλοι όσοι βρίσκονται εκεί.

Όσον αφορά στο κλείσιμο σου, εγώ δεν είπα πως θα κάνει πίσω ο Σαββίδης λόγω χρημάτων. Είπα αυτό που είναι ο στρατηγικός του στόχος. Αυτάρκεια. Κάτι που λόγω των εξελίξεων των τελευταίων χρόνων είναι ακόμα πιο αναγκαίο. Ο χρόνος θα δείξει όπως και να έχει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρώ ότι μέχρι την προετοιμασία θα έχουμε 2 παίκτες.

Ίσως δώσουμε κάτι παραπάνω αλλά αλλιώς δε γίνεται.

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τον Αύγουστο του '19 η ΤΣΣΚΑ απέρριψε πρόταση της Κρίσταλ Πάλας ύψους 23 εκατομμυριων λιρων!
Tην περίοδο 19/20 ενδιαφέρθηκαν επίσης Τσελσι, Γουεστ Χαμ και Μπράιτον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

buffalobill4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Πρώτον δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα στον Ιβάν. Άμα θέλει να μη τα χάνει να ξεκαθαρίσει τον τρόπο λειτουργίας των υπαλλήλων του, να ορίζει μπάτζετ και ανάγκες από το Φλεβάρη και όχι κάθε Ιούνιο και όλα θα πάνε καλά μετά

Δεύτερον, και υπερβάλλεις και εστιάζεις μόνο στα αρνητικά τα οποία εν προκειμένω δεν σχετίζονται κιόλας.

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει δυσλειτουργία ούτε πως όλα πάνε καλά.

Τον Σαββίδη και τη διάθεση για μεταγραφές σχολίασε ο κυρ κυρ
Δηλαδή αν ξεχάσει τα 10 εκ από τον ισολογισμό τι θα γίνει;

Θα βάλει τα κλάματα ο Ιβάν ή θα πάει να πουλησει;

Ρε buffalo Πραγματικά, Πέρα από τα όσα πιστεύεις (που καλά κάνεις και τα πιστεύεις περί δυσλειτουργιων περί μειωμένου μπάτζετ περί ότι θέλεις) τι νομίζεις ότι είναι ο Σαββίδης;

Ο μόνος λόγος για να κάνει πίσω δεν εινια τα φράγκα. Αλλά κόλπα και συμφέροντα και νοοτροπίες στην Ελλάδα θα τον κάνουν να κάνει, αν ποτέ κάνει, πίσω.

Για να απαντήσω και στους δύο.

@rainmaker: Φυσικά και δεν εννοώ να πεις εσύ προσωπικά στον Σαββίδη τι θα γίνει αν απωλεσει 10 μύρια από την Ευρώπη. Εννοώ πως ούτε τον Σαββίδη ούτε κανέναν επενδυτή δεν του αρέσει να χάνει 10 εκατομμύρια έτσι απλά επειδή Λεφσκι. Όσο για τα υπόλοιπα, αυτός είναι ο Σαββίδης με τα κουσούρια του 11 χρόνια τώρα οπότε είναι ουτοπικό να συζητάμε για αλλαγή τρόπου διοίκησης. Και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορεί κανένας να του πει να αλλάξει τον τρόπο διοίκησης.

Δεν νομίζω να υπερβάλω καθόλου. Ο Αντιπρόεδρος της παε μίλησε μετά από μαζική αφωνία και το μόνο που επέλεξε να πει είναι ότι όλα κινούνται βάσει πλάνου και απλά το γνωστοποιεί αυτό στους φίλους λογω του αυξανόμενου κλίματος κριτικής. Δηλαδή αν δεν υπήρχε κριτική δεν θα είχε λόγο να μιλήσει. Άρα ο ίδιος βλέπει πως τα πράγματα πάνε καλά. Οσον αφορα δε στην δυσλειτουργια επιμένω πως σε κανένα σημείο της αναφοράς του δεν κάνει λόγο για καμιά δυσλειτουργια εντός παε, τουναντίον μάλιστα μιλάει για χορό εκατομμυρίων.

@sourmenetes: μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε κάποιο f&r εταιρείας. Μόνο έτσι εξηγείται όταν μου λες για τον Σαββίδη και αν θα κλαιει αν χάσει 10 εκατομμύρια. Πίστεψε με δεν θα κλαίει αλλά θα κλαίνε όλοι όσοι βρίσκονται εκεί.

Όσον αφορά στο κλείσιμο σου, εγώ δεν είπα πως θα κάνει πίσω ο Σαββίδης λόγω χρημάτων. Είπα αυτό που είναι ο στρατηγικός του στόχος. Αυτάρκεια. Κάτι που λόγω των εξελίξεων των τελευταίων χρόνων είναι ακόμα πιο αναγκαίο. Ο χρόνος θα δείξει όπως και να έχει.
Προφανώς ο στόχος όλων των επιχειρηματιων είναι πρώτα να μην μπαίνουν μέσα οι επιχειρήσεις.

Αλλά είναι και αυτό ένα γεγονός που μπορεί να συμβεί. Έχει πει ότι στόχος είναι η αυτάρκεια και το ξερουμε πολύ καλά

Έχει πει όμως ότι τις ζημιές θα τις καλύψει ο ίδιος. Επίσης είπε δια στόματος του γιου του ότι θα προσπαθήσουμε φέτος να κάνουμε ουσιαστική αναβάθμιση του ροστερ.

Άρα αρχικά θα πρέπει να δούμε σε ποιο σημείο θα καλυφθούν όλα όσα είχε πει και μετά να αξιολογησουμε αν οι κουβέντες καλύφθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος.

Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Το μεγαλυτερο λαθος και η μεγαλυτερη βλακεια, επικοινωνιακα τουλαχιστον, δεν ειναι οτι δεν εχουν ερθει παικτες σε αυτο το σημειο.

Ειναι οτι υποσχονται/λενε/βγαζουν/αφηνουν να βγει οτι θα ερθουν οι παικτες και θα ειναι στην προετημασια. Αυτα δε γινονται πουθενα παιδια. Σχεδον δεν υπαρχει offseason πια.

Ομαδα τον Ιουνιο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. Ευρωπη ΠΑΝΤΑ θα πας να παιξεις με βαση την ΠΕΡΣΙΝΗ ομαδα. Γι αυτο το ΠΙΟ συμαντικο ειναι να μη τα κανεις σκατα. Γιατι το πληρωνεις ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ χρονια.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε σεις ποσο πιο ξεκάθαρα να σας πει η διοίκηση ότι το πλάνο είναι η ποιοτική αναβάθμιση;;; Δυστυχώς αυτή και κοστίζει και αργεί.. Υπομονή .. φέτος χτυπάμε σοβαρούς παίκτες από ψηλά ράφια.. Μακάρι στο πρώτο ευρωπαϊκό να έχουμε τον βασικό φορ και χάφ αλλά όπως επικοινωνηθηκε ο στόχος είναι να έρθουν οι πρώτοι της λίστας και εκπτώσεις σε χρόνο δε θα κάνουμε …
Πες το ναι κι εσυ ρε καψούρα χαφαρα να πούμε!
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο τσαλοφ είναι διακαής πόθος,για αυτό τον είχα αναφέρει ,από κει και πέρα όταν σήμερα σε όλο αυτό βγάζουν έτσι το θέμα ιγκι λες και παρακαλάμε να τον δώσουμε καλά έκανε ο κυρ κυρ.

Επίσης θεωρώ πως η ανακοίνωση έγινε και γιατί κοντεύει επιτέλους η ώρα για ανακοινώσεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Και για να κλείσω τα περί του κυρ κύρ.
Τόσες μέρες βγήκαν άρθρα για αγωνία της παε, βγήκε πρωτοσέλιδο για να μιλήσει ο Ιβάν, βγαίναμε όλοι εμείς ανήσυχοι και λέγαμε πείτε κάτι στον κόσμο.

Ειπώθηκε κάτι.

Θα το κρίνουμε βλέποντας τα έργα. Και τα περιμένουμε!

giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η τοποθέτηση του κυρ κυρ σαφώς δεν εκφράζει δικές του απόψεις, αλλά του ιδιοκτήτη. Φαίνεται ιδιαίτερα κατατοπιστικη και σοβαρή, όπως άλλωστε και η αντίστοιχη πέρυσι και πρόπερσι.

Για δες ένα παράδοξο όμως....

Μέχρι στιγμής, όσο πιο λογικές και αληθοφανείς είναι οι δηλώσεις ή οι inside info που κατά καιρούς δίνονται και μέσα στο παοκμανια (προερχόμενες λογικά από κυβερνητική χείλη), τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να ισχύουν.
icue

Δημοσίευση από icue »

Και εγω ενα τελευταιο οφτοπικ. Θα ελεγε κανεις οτι καποιος αρδ μας επαθε Πριγκοζιν σημερα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

GINOLA έγραψε:Ο τσαλοφ είναι διακαής πόθος,για αυτό τον είχα αναφέρει ,από κει και πέρα όταν σήμερα σε όλο αυτό βγάζουν έτσι το θέμα ιγκι λες και παρακαλάμε να τον δώσουμε καλά έκανε ο κυρ κυρ.

Επίσης θεωρώ πως η ανακοίνωση έγινε και γιατί κοντεύει επιτέλους η ώρα για ανακοινώσεις.
Διακαής πόθος ποιανού;

Γιατί ακούγαμε ότι ο Γκάμπιαντινι είναι διακαής ποθος του λουτσεσκου.

GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν πρόκειται να μπω σε ανάλυση περί ιεραρχίας κτλ , έχει ξαναγίνει και δεν οδήγησε κάπου.

Στην φάση που είμαστε,έτσι όπως λειτουργούμε ,το βασικό είναι να έρθουν καλοί παίκτες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”