Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- WestBlock4
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Καλο θα ηταν παντως να σεβαστειτε τον αραμπατζη κ να τον βγαλετε απο την κεντρικη σελιδα... για τον βερον ολοι συμφωνουνε αλλα ελεος να εχετε στο ιδιο επιπεδο τον αραμπατζη κ τον χοντρο βερον
Ωραίοι, πάντα είναι καλό να παραδέχεσαι ή τουλάχιστον να μην επιμένεις σε ότι οι πολλοί θεωρούν λάθος.
- paokathens
μπράβο σε όλους σας. κακό και εμπαθές άρθρο. νόμιζα ότι μόνος μου αντέδρασα χθές γτ ήμουν από τους πρώτους που σχολίασαν και δεν μπήκα μετά να δω. η πρόταση μου είναι ότι ο/η αρθρογράφος πρέπει να βάζει το όνομά του κ όχι το όνομα admin team γιατί κι εμείς σε κάθε μας λέξη κρινόμαστε και το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τους αρθρογράφους.
Φιλικά και αδερφικά (όχι αδερφίστικα)
Φιλικά και αδερφικά (όχι αδερφίστικα)

Πάντως Zorro πολλοι που ειδαν την υπογραφη "ADMIN TEAM - Zorro4" πιστεψαν πως το κειμενο ειναι δικο σου.... Και εγω πριν μπω μεσα στο φορουμ αυτο πιστευα...Zorro4 έγραψε:Εγώ αν και μέλος της Admin Team...
ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΕΙΜΑΙ, ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ... κακώς ανέβηκε το κείμενο σαν ADMIN TEAM.
Οπότε... γράψτε "ΑDMIN TEAM -Zorro4".
ΥΓ
Ηδη έκανα την παρέμβασή μου.
Εν πασει περιπτωσει ευτυχως κατεβηκε γιατι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κραζεις παιχτες που φορουν τη φανελα του ΠΑΟΚ. Εχει μαλιασει η γλωσσα των περισσοτερων να υποστηριιζουν αυτη την αποψη για εναν μουντιαλικο παιχτη μας....
Δηλαδη ο Νικολας επειδη δεν ειναι μουντιαλικος και ποντιος πρεπει να εχει αλλη αντιμετωπιση??
Παιδια ενα ειναι το συνθημα...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ...ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..

Μετά λέω (-Zorro4) ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ VOTE DOWN ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ...

- DaFFy_NaSH
- Isaak the Greek
Επειδη για καποιο λογο δε μπορω να κανω σχολιο στο θεμα "Μηνυμα στηριξης" θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω για τα βιντεο που ανεβασατε εκ μερους ολων των ΠΑΟΚων του εξωτερικου.
Να στε καλα
Να στε καλα

Τι παίζει ρε παίδες με τον τοροσίδη στην κεντρική σελίδα, μόνο σαν τη καλαμια?

Πιστέυω πως είναι καλοί παίκτες. Αν έρθουν τελικά στο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσουν μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα.
Θα έχει ενδιαφέρον όμως...
Θα έχει ενδιαφέρον όμως...
Ο Αντωνάκης να κουρεύει το χόρτο της Τούμπας και ο Μήτρογλου να το ποτίζει