με την χρήση του "προς το παρόν" με βάζεις σε τρελές υποψίες...Tetradje έγραψε:Προς το παρον πατα "Προβολη ενεργων θεματων" να βολευτεις
Ετοιμάζεται κάτι σχετικό?
με την χρήση του "προς το παρόν" με βάζεις σε τρελές υποψίες...Tetradje έγραψε:Προς το παρον πατα "Προβολη ενεργων θεματων" να βολευτεις
Yiankos έγραψε:Παιδιά μη λέμε τα ίδια .. κάποια ποστ καταστράφηκαν και φαίνονται Κινέζικα .. τι θα κάνουμε τώρα θα λέμε τα ίδια;
2. Σε λίγες μέρες θα βγουν στην κεντρική σελίδα τα τελευταία ποστ, λειτουργία που ήταν και στο προηγούμενο site, ώστε να σας βοηθάει.
Συμφωνώ κι εγώ πως ήταν εύχρηστο. Αυτό που είναι όμως πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε την δυνατότητα να συγχρονιζόμαστε με τις πιο επίκαιρες παρατηρήσεις, τους προβληματισμούς και τα σχόλια των μελών του φόρουμ.sidpanos έγραψε:...πως θα γίνει να έχουμε πάλι τα τελευταία ποστ του σαιτ?
Θεωρώ πως ήταν πολύ ευχρηστο....
όντως τρομερά βολικό και χρήσιμοDante έγραψε: Πάντως παίδες εμένα με βολεύει αρκετά που στα καινούργια ποστ σε κάποιο τόπικ στην περίπτωση που δεν τα έχω εμφανίζονται ως κίτρινα (το εικονίδιο μπροστά από το όνομα του τόπικ). Δεν ξέρω κατά πόσο σας βολεύει αυτό
To παοκμανια δεν είναι 9/10 το φόρουμ του κάνεις μεγάλο λάθος.Hideguti έγραψε:Ελπιζω να γινει κατι με την θαλασσα σανσκριτικων που κυριαρχει στο φορουμ. Το PAOKmania κατα την γνωμη μου ειναι κατα 9/10 το φορουμ του. Κανοντας search στα usernames καποιων παιδιων εδω μεσα, που την αποψη τους την διαβαζω παντα με ενδιαφερον, ανακαλυψα με στεναχωρια οτι δεν υπαρχει απολυτως κανενα ποστ τους μεχρι και την ημερα που ανοιξε ξανα το φορουμ που να ειναι σε αναγνωσιμη μορφη. Ενδεικτικα ας αναφερω ενα φιλο, κοινης νομιζω αποδοχης απο τα μελη του φορουμ, απο τα ποστ του οποιου δεν μπορω να διαβασω τιποτα πλεον, τον olivares.
Δεν ξερω ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι να ανακτηθει το παλιο φορουμ. Κατα τη γνωμη μου ομως ειναι απλα απαραιτητο και θα πρεπει να γινουν σοβαρες προσπαθειες προς αυτην την κατευθυνση.
Σύμφωνα με τον stallion αυτό μάλλον είναι αδύνατο .. Αν ξενερώνετε εσείς μία όμως που έχουν χαθεί τα post εγώ ξενερώνω δέκα ..Hideguti έγραψε: Δεν ξερω ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι να ανακτηθει το παλιο φορουμ. Κατα τη γνωμη μου ομως ειναι απλα απαραιτητο και θα πρεπει να γινουν σοβαρες προσπαθειες προς αυτην την κατευθυνση.
sideropalos έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ πως ήταν εύχρηστο. Αυτό που είναι όμως πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε την δυνατότητα να συγχρονιζόμαστε με τις πιο επίκαιρες παρατηρήσεις, τους προβληματισμούς και τα σχόλια των μελών του φόρουμ.sidpanos έγραψε:...πως θα γίνει να έχουμε πάλι τα τελευταία ποστ του σαιτ?
Θεωρώ πως ήταν πολύ ευχρηστο....
Πόσες φορές να το κάνω quote;Yiankos έγραψε:Yiankos έγραψε:Παιδιά μη λέμε τα ίδια .. κάποια ποστ καταστράφηκαν και φαίνονται Κινέζικα .. τι θα κάνουμε τώρα θα λέμε τα ίδια;
2. Σε λίγες μέρες θα βγουν στην κεντρική σελίδα τα τελευταία ποστ, λειτουργία που ήταν και στο προηγούμενο site, ώστε να σας βοηθάει.