Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dante
Επικοινωνία:

Re: Γενικες προτασεις λειτουργιας φορουμ

Δημοσίευση από Dante »

sidpanos έγραψε:yianko kareena και σια,πως θα γίνει να έχουμε πάλι τα τελευταία ποστ του σαιτ?
Θεωρώ πως ήταν πολύ ευχρηστο....

Πάντως παίδες εμένα με βολεύει αρκετά που στα καινούργια ποστ σε κάποιο τόπικ στην περίπτωση που δεν τα έχω εμφανίζονται ως κίτρινα (το εικονίδιο μπροστά από το όνομα του τόπικ). Δεν ξέρω κατά πόσο σας βολεύει αυτό
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Tetradje έγραψε:Προς το παρον πατα "Προβολη ενεργων θεματων" να βολευτεις
με την χρήση του "προς το παρόν" με βάζεις σε τρελές υποψίες...
Ετοιμάζεται κάτι σχετικό?
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Δεν ξερω κατι συγκεκριμενο φιλε, το λεω απλα στην περιπτωση που βγουν τα πιο προσφατα posts στην κεντρικη σελιδα!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: Νέο φόρουμ

Δημοσίευση από Yiankos »

Yiankos έγραψε:Παιδιά μη λέμε τα ίδια .. κάποια ποστ καταστράφηκαν και φαίνονται Κινέζικα .. τι θα κάνουμε τώρα θα λέμε τα ίδια;
2. Σε λίγες μέρες θα βγουν στην κεντρική σελίδα τα τελευταία ποστ, λειτουργία που ήταν και στο προηγούμενο site, ώστε να σας βοηθάει.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

πως μπορω να σβησω τα ποστ μου τα κινεζικα??? (που ειναι απειρα) ειναι αντιαισθητικο το θεαμα με τα κινεζικα, αφου δεν μπορουμε να τα φτιαξουμε τουλαχιστον να τα σβησουμε.......
sideropalos

Δημοσίευση από sideropalos »

sidpanos έγραψε:...πως θα γίνει να έχουμε πάλι τα τελευταία ποστ του σαιτ?
Θεωρώ πως ήταν πολύ ευχρηστο....
Συμφωνώ κι εγώ πως ήταν εύχρηστο. Αυτό που είναι όμως πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε την δυνατότητα να συγχρονιζόμαστε με τις πιο επίκαιρες παρατηρήσεις, τους προβληματισμούς και τα σχόλια των μελών του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει restore το προηγούμενο forum με όλα τα μηνύματα και να υπάρχει σε κάποιον ιστότοπο σαν link?

Υπάρχει περίπτωση μετά απο το παραπάνω αν γίνεται να σβηστούν τα υπάρχοντα τόπικ και να τα ξαναφτιάξουμε απο την αρχή?

Έχουμε χάσει την μπάλα σαν χρήστες.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

gash o γεγονε γεγονε...τουλαχιστον να τα σβησουμε ολα το ποστ μας και να τελειωνουμε με τα κινεζικα (που εχω καμια χιλιαδα-λεμε τωρα).....
εχω κραξει τοσο καιρο το σναουτσνερ και τωρα που εγιναν ολα κινεζικα ανανεωνει :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) :)

επισης θα ηθελα να μπει στη κεντρικη το συνολο των μελων, οι εγγραφες του μηνα και τα λοιπα οπως και στο παλιο ...θελω να βλεπω τη γιγαντωση και του σαιτ και του ΠΑΟΚ μας σταγονα σταγονα

ΥΓ αν ειναι να κρατησουμε τα κινεζικα να μας δωσουνε κανα πτυχιο ξενογλωσσο :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Παρ 06 Φεβ 2009, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Ο αριθμός των μελών νομίζω ότι φαίνεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του forum
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Dante έγραψε: Πάντως παίδες εμένα με βολεύει αρκετά που στα καινούργια ποστ σε κάποιο τόπικ στην περίπτωση που δεν τα έχω εμφανίζονται ως κίτρινα (το εικονίδιο μπροστά από το όνομα του τόπικ). Δεν ξέρω κατά πόσο σας βολεύει αυτό
όντως τρομερά βολικό και χρήσιμο
Κάτι που δε γινόταν στο "παλιό", καθώς τα αντίστοιχα πορτοκαλί εξαφανιζόταν μετά από κανά 2 ανανεώσεις...
Manolis4

Δημοσίευση από Manolis4 »

Tελικά τι γίνεται ρε παιδιά με τα κινέζικα ποστ?Σβήνονται ή όχι?Γιατί από την μία ο Yiankos παραθέτει και ξαναπαραθέτει το ποστ του που γράφει ότι κάποια ποστ καταστράφηκαν,τι να κάνουμε και από την άλλη ο Dante στο τόπικ "Περί ανέμων και υδάτων,περί μηνυμάτων" αναφέρει ότι σβήνονται σιγά σιγά..

Επίσημη και ξεκάθαρη τοποθέτηση για το τι πρόκειται να γίνει και μέχρι πότε θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία (αν αυτή γίνει) δεν υπάρχει..Χαρακτηριστικό το παραπάνω ποστάρισμα του Dante που απαντάει στον diniko μόνο στο ένα σκέλος των ερωτήσεων του που δεν είναι και το βασικό..

Πείτε μας αν κάνετε προσπάθεια ανάκτησης των ποστ,αν έχει εγκαταληφθεί αυτό το ενδεχόμενο,αν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής αυτών των ποστ και αν υπάρχει σε τι χρονικό ορίζοντα θα έχει τελειώσει η διαδικασία..Πιστεύω πως αν υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν υπάρχει χρόνος από την admin team ή τους mods για να διαγραφούν τα μηνύματα,είμαστε πολλοί εδώ μέσα που μπορούμε να βοηθήσουμε στο έργο αυτό..

Μην αφήνετε τους απλούς χρήστες απ'έξω από τα σχέδια σας.. Και εμείς ενδιαφερόμαστε για την άψογη αισθητική του φόρουμ όσο και εσείς..Κάποιοι θησαυροί της λαικής ΠΑΟΚτσήδικης σοφίας μπορεί να χάθηκαν..Ας μην βλέπουμε τα λείψανά τους κάθε μέρα.....
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Φίλε κοίτα πως έχει η κατάσταση μέχρι τώρα. Πολλά από τα παλιά ποστ του forum είναι κατεστραμένα δεν γνωρίζουμε επι του παρόντος αν το θέμα έχει γιατρειά το ψάχνουμε ακόμη. Για τα ποστ που σβήνονταν σόρρυ δεν ισχύει πίστευα οτι μερικά είχαν σβηστεί και συνεχιζόταν να γίνεται εκκαθάριση αλλά δεν ισχύει. Σορρυ και πάλι για την παραπληροφόρηση. Προς το παρόν το θέμα είναι ρευστό! Για όσα ποστ θυμόμαστε και έχει γίνει ο τίτλος κινέζικα το διωρθώνουμε. Αν θυμάστε κάτι απο τα ποστ για κάποιο τόπικ που έχει κινέζικα για τίτλο πες το και σε μας να το φτιάξουμε
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Δημοσίευση από aparadektos »

Hideguti έγραψε:Ελπιζω να γινει κατι με την θαλασσα σανσκριτικων που κυριαρχει στο φορουμ. Το PAOKmania κατα την γνωμη μου ειναι κατα 9/10 το φορουμ του. Κανοντας search στα usernames καποιων παιδιων εδω μεσα, που την αποψη τους την διαβαζω παντα με ενδιαφερον, ανακαλυψα με στεναχωρια οτι δεν υπαρχει απολυτως κανενα ποστ τους μεχρι και την ημερα που ανοιξε ξανα το φορουμ που να ειναι σε αναγνωσιμη μορφη. Ενδεικτικα ας αναφερω ενα φιλο, κοινης νομιζω αποδοχης απο τα μελη του φορουμ, απο τα ποστ του οποιου δεν μπορω να διαβασω τιποτα πλεον, τον olivares.

Δεν ξερω ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι να ανακτηθει το παλιο φορουμ. Κατα τη γνωμη μου ομως ειναι απλα απαραιτητο και θα πρεπει να γινουν σοβαρες προσπαθειες προς αυτην την κατευθυνση.
To παοκμανια δεν είναι 9/10 το φόρουμ του κάνεις μεγάλο λάθος.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Βρεστε τα ( ας πούμε γύρω στα 7/10 ) για να ξαναγράψει ο Ούγγρος.
Εμένα μου λείπει... :D
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Hideguti έγραψε: Δεν ξερω ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι να ανακτηθει το παλιο φορουμ. Κατα τη γνωμη μου ομως ειναι απλα απαραιτητο και θα πρεπει να γινουν σοβαρες προσπαθειες προς αυτην την κατευθυνση.
Σύμφωνα με τον stallion αυτό μάλλον είναι αδύνατο .. Αν ξενερώνετε εσείς μία όμως που έχουν χαθεί τα post εγώ ξενερώνω δέκα ..
Όταν οριστικοποιηθεί ότι δεν υπάρχει γυρισμός των κατεστραμμένων post, τότε θα κινηθούμε αναλόγως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”