Μικροί ήμαστε ακόμα για εκθέσεις αλλα κάπως έτσι την κόβω τη φάση
Νέα ΠΑΟΚτσάκια
- kataramenos5
Re: Νέα ΠΑΟΚτσάκια
Ελπίζω η κόρη μου το Μάιο, που θα γεννηθεί, να έρθει στον κόσμο Τροπαιούχα και σε αναμονή των αντιπάλων του Champions League....

-
Μπαρκαρούτσος
- aisiodoksos
Με το καλο να σου ερθει η ΠΑΟΚΤΣΟΥ!
Να ειναι καλα και καθε χρονια που θα γιορταζετε τα γενεθλια της να ειναι στον Λευκο Πυργο .. για τα απανωτα νταμπλ που ερχονται ξερεις !

υγ. ερευνες εδειξαν οτι απο τις πολλες κοντρες στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ οι αρσενικοι του φορουμ μετα εχουν την ταση να ξεσπανε αλλου..τα αποτελεσματα ειναι να γεννιουνται νεα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ! Ευγε και μπραβο και σε αυτο το κομματι !
Μπραβο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!

υγ. ερευνες εδειξαν οτι απο τις πολλες κοντρες στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ οι αρσενικοι του φορουμ μετα εχουν την ταση να ξεσπανε αλλου..τα αποτελεσματα ειναι να γεννιουνται νεα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ! Ευγε και μπραβο και σε αυτο το κομματι !
-
Μπαρκαρούτσος
Με το καλό αδερφέ και πάντα τα καλύτερα για το κορίτσι του Μάη.
Έχω ήδη κόρη 4 ετών και κανά μήνα μετά από εσένα θα σηκώνω το αδερφάκι της.
Έχω ήδη κόρη 4 ετών και κανά μήνα μετά από εσένα θα σηκώνω το αδερφάκι της.
- GiorgosAtha
Να σου ζήσει αδερφέ... το ίδιο ακριβώς ελπίζω και εγώ για την δικία μου!teod1980 έγραψε:Ελπίζω η κόρη μου το Μάιο, που θα γεννηθεί, να έρθει στον κόσμο Τροπαιούχα και σε αναμονή των αντιπάλων του Champions League....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τροπαιούχα και υγιής!!!
- ΑποστόληςΑ
Με τον 10 μηνών γιό μου στο Old Trafford manchester- Seville 1-2 [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180315/2225b76993b23612d26f6c9f7246e494.jpg[/img]
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ...
Προ ολίγης ώρας, αφίχθη στον κόσμο μας νέο ΠΑΟΚτσάκι, αρσενικό, κατά πληροφορίες μας dynamic & aggressive!!!!
Δράστης του εν λόγω γεγονότος, ο γνωστός και φίλος, λάτρης του Fak...undo Pereira, slidar...

Τις ειλικρινέστερες προσωπικές μου ευχές στο ευτυχές ζεύγος για έναν πάντα ευλογημένο και καλότυχο διάδοχο!!!!

Προ ολίγης ώρας, αφίχθη στον κόσμο μας νέο ΠΑΟΚτσάκι, αρσενικό, κατά πληροφορίες μας dynamic & aggressive!!!!
Δράστης του εν λόγω γεγονότος, ο γνωστός και φίλος, λάτρης του Fak...undo Pereira, slidar...
Τις ειλικρινέστερες προσωπικές μου ευχές στο ευτυχές ζεύγος για έναν πάντα ευλογημένο και καλότυχο διάδοχο!!!!
Τα'παμε στο τσατ, ας τα πούμε κι εδώ.
Γερός και τυχερός ο γιος σου ρε αγόρι. Να τον δείτε όπως επιθυμείτε.

Γερός και τυχερός ο γιος σου ρε αγόρι. Να τον δείτε όπως επιθυμείτε.