ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha (C)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
2
1%
Nasberg
7
5%
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ozdoev
9
6%
Meite
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
119
77%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
4
3%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
3
2%
Κουλιεράκης
3
2%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
4
3%

Σύνολο ψήφων: 154

xrisitsapa

Re: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ντελιας MVP.
Χωρίς Κουλιε άμυνα δεν υπάρχει.
Μειτέ εκνευριστικος.
Σαματα πολύ καλός.
Μήπως να αλλάξει θέση με Ντεσποντοφ;;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τι σκατα; Μόνο τρία ρίξαμε; Πάλι;
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μπράβο στην ομάδα για την νίκη.
Κάποια στιγμή ο σπικερ της Νόβα είπε ότι ο Λου μιλάει με τον υπεύθυνο της ομάδας για τα στημένα (Νικολάε Κωνσταντίν ή κάπως έτσι) σε έντονο ύφος.
Δε ξέρω ποιος είναι αλλά δουλειά δε κάνει. Να έρθει άμεσα άνθρωπος για τα στημένα. Είναι αμαρτία να γίνεται τόσο μεγάλη προσπάθεια και όταν ο αντίπαλος χτυπάει κόρνερ ή φάουλ να μας πιάνει θάλασσα.
Κατά τα άλλα μεγάλη νίκη σε εχθρική έδρα, ΜΠΡΑΒΟ...!!!
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Ένα πράγμα θέλω να βλέπω σε κάθε εκτός.Το ένα δάχτυλο στα χείλη και το άλλο χέρι στο αυτί.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Να δοκιμάζαμε Κουλιε-Κεντζιόρα σαν δίδυμο καμια φορά.
Ψηλά ο ένας, χαμηλά ο άλλος.
Μπορεί να βρεθεί εκεί η λύση.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Πολύ καλοί Οζντόεβ (τον ψήφισα για MVP), και όσο έπαιξαν οι Κουλιεράκης και Σαμάττα.
Εξοργιστικός ο Τάισον, όπου έπρεπε να σουτάρει έψαχνε την (λάθος) πάσα, εκεί που έπρεπε να πασάρει έκανε σουτ...
Αποτελεσματικός (επιτέλους) ο Ντέλιας.
Ποδοσφαιρική αντίληψη ο Ντεσπόντοφ.
Μάχιμος και πεισματάρης ο Τόμας.
Άρχοντας ο Μεϊτέ.

Κακοί οι 4 αμυντικοί του α' ημιχρόνου, καλός ο Κοτάρσκι.
Ψύχραιμος ο Σβαμπ, όσο έπαιξε, έστρωσε το κέντρο.
Σάστρε να πάρει παιχνίδια να βρει την φόρμα του.

Εξοργιστική μετάδοση, άσκοπα ριπλέι την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι, σπικάζ πιο νωχελική και από την κηδεία της Ελισάβετ της Αγγλίας.

Λούτσε είδε όνειρο με την άμυνα στο α', είδε τα λάθη του και τα διόρθωσε στο β'.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Όποιος δεν χει δει το πέναλτι που πήρε ο σιχαμένος σήμερα ας πάει να το δει πρώτου έρθει να γράψει την κριτική του για το ματς
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αδερφια, τον Σαστρε πως τον ειδατε; Δυστυχως, ηταν το πρωτο φετινο ματς που δεν ειδα και δεν εχω εικονα. Μπραβο στην ομαδαρα οπως και να χει για την τσαπου στους κομπλεξικους συμπολιτες μου!
:pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Τι σκατα; Μόνο τρία ρίξαμε; Πάλι;
Εμ αφού είμαστε αμυντική ομάδα, όπως λένε και κάποιοι εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Daskalos_4 έγραψε:Αδερφια, τον Σαστρε πως τον ειδατε; Δυστυχως, ηταν το πρωτο φετινο ματς που δεν ειδα και δεν εχω εικονα. Μπραβο στην ομαδαρα οπως και να χει για την τσαπου στους κομπλεξικους συμπολιτες μου!

Δασκαλε,ηταν τοσο κακος ο Αντελινο,που κ εγω να εμπαινα με σακατεμενο αστραγαλο,θα επαιζα καλυτερα.Για πρωτο παιχνιδι μετα απο καιρο,δεν ηταν κακος,κρατησε αμυνα,επαιξε κ συνδιαστικα με Αντριγια,μακαρι να ανεβει το παληκαρακι γιατι σφιγγομαστε απο κει κ αμυντικα κ επιθετικα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μετράει η νίκη, έστω και μετά από μέτρια εμφάνιση.
Μεγάλο πρόβλημα τα στημένα και οι ψηλές σέντρες μέχρι την είσοδο του Κουλιεράκη, λες και μας βγήκε σε καλό η αδυναμία του Κεντζιόρα να συνεχίσει, ο οποίος πάντως ήταν καλός. Δεχθήκαμε ίδιο γκολ με αυτό του Ελσίνκι από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι. Μήπως δεν πρέπει να παίζουμε ζώνη στα στημένα;
Το στιγμιαίο σπρώξιμο εντός περιοχής όταν φοράς ερυθρόλευκα και έχεις σήμερα τον gay είναι μπέναλντι και όταν φοράς ασπρόμαυρα με σήμα τον δικέφαλο, τίποτα. Σίγουρα τα ανάλογα θα γίνουν σε τυχόν φάση μέσα στο τηγάνι, λεωφλώρο ή ΟΠΑΠ, ανάλογη αυτής της περασμένης Κυριακής.
MVP ο Κωνσταντέλιας και...ο σκηνοθέτης της NOVA.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

papwolf έγραψε:Μπράβο στην ομάδα για την νίκη.
Κάποια στιγμή ο σπικερ της Νόβα είπε ότι ο Λου μιλάει με τον υπεύθυνο της ομάδας για τα στημένα (Νικολάε Κωνσταντίν ή κάπως έτσι) σε έντονο ύφος.
Δε ξέρω ποιος είναι αλλά δουλειά δε κάνει. Να έρθει άμεσα άνθρωπος για τα στημένα. Είναι αμαρτία να γίνεται τόσο μεγάλη προσπάθεια και όταν ο αντίπαλος χτυπάει κόρνερ ή φάουλ να μας πιάνει θάλασσα.
Κατά τα άλλα μεγάλη νίκη σε εχθρική έδρα, ΜΠΡΑΒΟ...!!!
Τα Γιάννινα έκαναν όσες καλές σέντρες/κόρνερ κάνουμε σε μισό γύρο πρωταθλήματος. Σίγουρα κάτι πάει στραβά σε αυτόν τον τομέα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μπράβο ΠΑΟΚΆΡΑ! Αρκετά καλύτεροι από τα προηγούμενα ματσ του πρωταθλήματος και θα βελτιωθούμε κι άλλο.

Θέλουμε δουλειά στην άμυνα στα στημένα και ελπίζω να διορθωθεί άμεσα. Από ότι έλεγε ο ρεπόρτερ , είναι δουλειά του βοηθού Κονσταντίν.

Ο μπουχεσας στη μετάδοση αναθάρρησε μόνο στο 1-1 και μετά τα είχε με τον κλεημαν και περιέγραφε σαν να του φάγαν το μπιφτέκι του.

Edit: ρε έβγαλε κάρτα στον Αντριγια ο καραγκιόζης?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 24 Σεπ 2023, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Kabamaru11 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Αδερφια, τον Σαστρε πως τον ειδατε; Δυστυχως, ηταν το πρωτο φετινο ματς που δεν ειδα και δεν εχω εικονα. Μπραβο στην ομαδαρα οπως και να χει για την τσαπου στους κομπλεξικους συμπολιτες μου!

Δασκαλε,ηταν τοσο κακος ο Αντελινο,που κ εγω να εμπαινα με σακατεμενο αστραγαλο,θα επαιζα καλυτερα.Για πρωτο παιχνιδι μετα απο καιρο,δεν ηταν κακος,κρατησε αμυνα,επαιξε κ συνδιαστικα με Αντριγια,μακαρι να ανεβει το παληκαρακι γιατι σφιγγομαστε απο κει κ αμυντικα κ επιθετικα.
Γι αυτο ρωτησα συγκεκριμενα για Σαστρε. Δεν γινεται να βγει με Κεντζιορα και Αντελινο... Ο Κεντζιορα πρεπει να μονιμοποιηθει στα στοπερ και ο Αντελινο να παιρνει κανα 20λεπτο μαξιμουμ. Αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα! Σ' ευχαριστω για την απαντηση!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα
περαστικά στα κομπλεξικά παγούρια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”