ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ντελιας MVP.
Χωρίς Κουλιε άμυνα δεν υπάρχει.
Μειτέ εκνευριστικος.
Σαματα πολύ καλός.
Μήπως να αλλάξει θέση με Ντεσποντοφ;;
Χωρίς Κουλιε άμυνα δεν υπάρχει.
Μειτέ εκνευριστικος.
Σαματα πολύ καλός.
Μήπως να αλλάξει θέση με Ντεσποντοφ;;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπράβο στην ομάδα για την νίκη.
Κάποια στιγμή ο σπικερ της Νόβα είπε ότι ο Λου μιλάει με τον υπεύθυνο της ομάδας για τα στημένα (Νικολάε Κωνσταντίν ή κάπως έτσι) σε έντονο ύφος.
Δε ξέρω ποιος είναι αλλά δουλειά δε κάνει. Να έρθει άμεσα άνθρωπος για τα στημένα. Είναι αμαρτία να γίνεται τόσο μεγάλη προσπάθεια και όταν ο αντίπαλος χτυπάει κόρνερ ή φάουλ να μας πιάνει θάλασσα.
Κατά τα άλλα μεγάλη νίκη σε εχθρική έδρα, ΜΠΡΑΒΟ...!!!
Κάποια στιγμή ο σπικερ της Νόβα είπε ότι ο Λου μιλάει με τον υπεύθυνο της ομάδας για τα στημένα (Νικολάε Κωνσταντίν ή κάπως έτσι) σε έντονο ύφος.
Δε ξέρω ποιος είναι αλλά δουλειά δε κάνει. Να έρθει άμεσα άνθρωπος για τα στημένα. Είναι αμαρτία να γίνεται τόσο μεγάλη προσπάθεια και όταν ο αντίπαλος χτυπάει κόρνερ ή φάουλ να μας πιάνει θάλασσα.
-
Ένα πράγμα θέλω να βλέπω σε κάθε εκτός.Το ένα δάχτυλο στα χείλη και το άλλο χέρι στο αυτί.
Να δοκιμάζαμε Κουλιε-Κεντζιόρα σαν δίδυμο καμια φορά.
Ψηλά ο ένας, χαμηλά ο άλλος.
Μπορεί να βρεθεί εκεί η λύση.
Ψηλά ο ένας, χαμηλά ο άλλος.
Μπορεί να βρεθεί εκεί η λύση.
Πολύ καλοί Οζντόεβ (τον ψήφισα για MVP), και όσο έπαιξαν οι Κουλιεράκης και Σαμάττα.
Εξοργιστικός ο Τάισον, όπου έπρεπε να σουτάρει έψαχνε την (λάθος) πάσα, εκεί που έπρεπε να πασάρει έκανε σουτ...
Αποτελεσματικός (επιτέλους) ο Ντέλιας.
Ποδοσφαιρική αντίληψη ο Ντεσπόντοφ.
Μάχιμος και πεισματάρης ο Τόμας.
Άρχοντας ο Μεϊτέ.
Κακοί οι 4 αμυντικοί του α' ημιχρόνου, καλός ο Κοτάρσκι.
Ψύχραιμος ο Σβαμπ, όσο έπαιξε, έστρωσε το κέντρο.
Σάστρε να πάρει παιχνίδια να βρει την φόρμα του.
Εξοργιστική μετάδοση, άσκοπα ριπλέι την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι, σπικάζ πιο νωχελική και από την κηδεία της Ελισάβετ της Αγγλίας.
Λούτσε είδε όνειρο με την άμυνα στο α', είδε τα λάθη του και τα διόρθωσε στο β'.
Εξοργιστικός ο Τάισον, όπου έπρεπε να σουτάρει έψαχνε την (λάθος) πάσα, εκεί που έπρεπε να πασάρει έκανε σουτ...
Αποτελεσματικός (επιτέλους) ο Ντέλιας.
Ποδοσφαιρική αντίληψη ο Ντεσπόντοφ.
Μάχιμος και πεισματάρης ο Τόμας.
Άρχοντας ο Μεϊτέ.
Κακοί οι 4 αμυντικοί του α' ημιχρόνου, καλός ο Κοτάρσκι.
Ψύχραιμος ο Σβαμπ, όσο έπαιξε, έστρωσε το κέντρο.
Σάστρε να πάρει παιχνίδια να βρει την φόρμα του.
Εξοργιστική μετάδοση, άσκοπα ριπλέι την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι, σπικάζ πιο νωχελική και από την κηδεία της Ελισάβετ της Αγγλίας.
Λούτσε είδε όνειρο με την άμυνα στο α', είδε τα λάθη του και τα διόρθωσε στο β'.
Όποιος δεν χει δει το πέναλτι που πήρε ο σιχαμένος σήμερα ας πάει να το δει πρώτου έρθει να γράψει την κριτική του για το ματς
Αδερφια, τον Σαστρε πως τον ειδατε; Δυστυχως, ηταν το πρωτο φετινο ματς που δεν ειδα και δεν εχω εικονα. Μπραβο στην ομαδαρα οπως και να χει για την τσαπου στους κομπλεξικους συμπολιτες μου!

- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμ αφού είμαστε αμυντική ομάδα, όπως λένε και κάποιοι εδώ μέσαΜαυρο Χιονι έγραψε:Τι σκατα; Μόνο τρία ρίξαμε; Πάλι;
- Kabamaru11
Daskalos_4 έγραψε:Αδερφια, τον Σαστρε πως τον ειδατε; Δυστυχως, ηταν το πρωτο φετινο ματς που δεν ειδα και δεν εχω εικονα. Μπραβο στην ομαδαρα οπως και να χει για την τσαπου στους κομπλεξικους συμπολιτες μου!
Δασκαλε,ηταν τοσο κακος ο Αντελινο,που κ εγω να εμπαινα με σακατεμενο αστραγαλο,θα επαιζα καλυτερα.Για πρωτο παιχνιδι μετα απο καιρο,δεν ηταν κακος,κρατησε αμυνα,επαιξε κ συνδιαστικα με Αντριγια,μακαρι να ανεβει το παληκαρακι γιατι σφιγγομαστε απο κει κ αμυντικα κ επιθετικα.
Μετράει η νίκη, έστω και μετά από μέτρια εμφάνιση.
Μεγάλο πρόβλημα τα στημένα και οι ψηλές σέντρες μέχρι την είσοδο του Κουλιεράκη, λες και μας βγήκε σε καλό η αδυναμία του Κεντζιόρα να συνεχίσει, ο οποίος πάντως ήταν καλός. Δεχθήκαμε ίδιο γκολ με αυτό του Ελσίνκι από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι. Μήπως δεν πρέπει να παίζουμε ζώνη στα στημένα;
Το στιγμιαίο σπρώξιμο εντός περιοχής όταν φοράς ερυθρόλευκα και έχεις σήμερα τον gay είναι μπέναλντι και όταν φοράς ασπρόμαυρα με σήμα τον δικέφαλο, τίποτα. Σίγουρα τα ανάλογα θα γίνουν σε τυχόν φάση μέσα στο τηγάνι, λεωφλώρο ή ΟΠΑΠ, ανάλογη αυτής της περασμένης Κυριακής.
MVP ο Κωνσταντέλιας και...ο σκηνοθέτης της NOVA.
Μεγάλο πρόβλημα τα στημένα και οι ψηλές σέντρες μέχρι την είσοδο του Κουλιεράκη, λες και μας βγήκε σε καλό η αδυναμία του Κεντζιόρα να συνεχίσει, ο οποίος πάντως ήταν καλός. Δεχθήκαμε ίδιο γκολ με αυτό του Ελσίνκι από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι. Μήπως δεν πρέπει να παίζουμε ζώνη στα στημένα;
Το στιγμιαίο σπρώξιμο εντός περιοχής όταν φοράς ερυθρόλευκα και έχεις σήμερα τον gay είναι μπέναλντι και όταν φοράς ασπρόμαυρα με σήμα τον δικέφαλο, τίποτα. Σίγουρα τα ανάλογα θα γίνουν σε τυχόν φάση μέσα στο τηγάνι, λεωφλώρο ή ΟΠΑΠ, ανάλογη αυτής της περασμένης Κυριακής.
MVP ο Κωνσταντέλιας και...ο σκηνοθέτης της NOVA.
Τα Γιάννινα έκαναν όσες καλές σέντρες/κόρνερ κάνουμε σε μισό γύρο πρωταθλήματος. Σίγουρα κάτι πάει στραβά σε αυτόν τον τομέα.papwolf έγραψε:Μπράβο στην ομάδα για την νίκη.
Μπράβο ΠΑΟΚΆΡΑ! Αρκετά καλύτεροι από τα προηγούμενα ματσ του πρωταθλήματος και θα βελτιωθούμε κι άλλο.
Θέλουμε δουλειά στην άμυνα στα στημένα και ελπίζω να διορθωθεί άμεσα. Από ότι έλεγε ο ρεπόρτερ , είναι δουλειά του βοηθού Κονσταντίν.
Ο μπουχεσας στη μετάδοση αναθάρρησε μόνο στο 1-1 και μετά τα είχε με τον κλεημαν και περιέγραφε σαν να του φάγαν το μπιφτέκι του.
Edit: ρε έβγαλε κάρτα στον Αντριγια ο καραγκιόζης?
Θέλουμε δουλειά στην άμυνα στα στημένα και ελπίζω να διορθωθεί άμεσα. Από ότι έλεγε ο ρεπόρτερ , είναι δουλειά του βοηθού Κονσταντίν.
Ο μπουχεσας στη μετάδοση αναθάρρησε μόνο στο 1-1 και μετά τα είχε με τον κλεημαν και περιέγραφε σαν να του φάγαν το μπιφτέκι του.
Edit: ρε έβγαλε κάρτα στον Αντριγια ο καραγκιόζης?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 24 Σεπ 2023, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γι αυτο ρωτησα συγκεκριμενα για Σαστρε. Δεν γινεται να βγει με Κεντζιορα και Αντελινο... Ο Κεντζιορα πρεπει να μονιμοποιηθει στα στοπερ και ο Αντελινο να παιρνει κανα 20λεπτο μαξιμουμ. Αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα! Σ' ευχαριστω για την απαντηση!Kabamaru11 έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Αδερφια, τον Σαστρε πως τον ειδατε; Δυστυχως, ηταν το πρωτο φετινο ματς που δεν ειδα και δεν εχω εικονα. Μπραβο στην ομαδαρα οπως και να χει για την τσαπου στους κομπλεξικους συμπολιτες μου!
Δασκαλε,ηταν τοσο κακος ο Αντελινο,που κ εγω να εμπαινα με σακατεμενο αστραγαλο,θα επαιζα καλυτερα.Για πρωτο παιχνιδι μετα απο καιρο,δεν ηταν κακος,κρατησε αμυνα,επαιξε κ συνδιαστικα με Αντριγια,μακαρι να ανεβει το παληκαρακι γιατι σφιγγομαστε απο κει κ αμυντικα κ επιθετικα.
- thanos-xanthi
σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα
περαστικά στα κομπλεξικά παγούρια
περαστικά στα κομπλεξικά παγούρια