Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 06/10 - 17:15, NOVASPORTS
Re: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-ΠΑΟΚ, 06/10 - 17:15, NOVASPORTS
Προπονησαρες βλέπω, ένταση βλέπω,σιγά σιγά γυρίζουμε στην κανονικότητα.
Άντε ομαδάρα, πάμε να τους πάρουμε όλους σβάρνα πάλι.
Άντε ομαδάρα, πάμε να τους πάρουμε όλους σβάρνα πάλι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Να γυρίσουν υγιείς ο Μαου και ο Αρχηγός και όλα θα πάνε καλά! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
- NIKOS_PAOK04
Το ματς είναι δύσκολο και θα χρειασθεί υπομονή !
Αυτοί θα κάνουν τάκλιν στον λαιμό και εμείς θα προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα.
Η διαφορά των ομάδων επιτρέπει να λες ότι εκτός από το διπλό τα άλλα αποτελέσματα θα είναι αποτυχία αλλά και εμείς ήμαστε πολλά ματς χωρίς ήττα που σε κάθε αγωνιστική την φέρνει πιο κοντά στατιστικά.
Δεν περιμένω κάποια αντίστοιχη εκκίνηση σαν αυτήν με αεχ αλλά αν με διαψεύσουν και την κάνουν έστω και στο 70% το ματς θα είναι πολλά με λίγα για εμάς.
Αυτοί θα κάνουν τάκλιν στον λαιμό και εμείς θα προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα.
Η διαφορά των ομάδων επιτρέπει να λες ότι εκτός από το διπλό τα άλλα αποτελέσματα θα είναι αποτυχία αλλά και εμείς ήμαστε πολλά ματς χωρίς ήττα που σε κάθε αγωνιστική την φέρνει πιο κοντά στατιστικά.
Δεν περιμένω κάποια αντίστοιχη εκκίνηση σαν αυτήν με αεχ αλλά αν με διαψεύσουν και την κάνουν έστω και στο 70% το ματς θα είναι πολλά με λίγα για εμάς.
- CHRISTAKIS
Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?
- kataramenos5
2ο αηττητο δεν σηκωσε κανεις.Παμε να γραψουμε ιστορια.
ΥΓ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ...........
ΥΓ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ...........
Αν θελεις τη γνωμη μου,πηγαινε στα καφε γυρω απο τη Τουμπα.Θα βλεπεις και το γηπεδο -εστω- θα βλεπεις και αγωνα.Πρηξιμο οταν παιζει ο ΠΑΟΚ,μη το φοβασαι.Μονο αν πας να το δεις απεναντι απο το ΧαριλαουCHRISTAKIS έγραψε:Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?

- CHRISTAKIS
Ευχαριστώ πολύ! Το airbnb π βρήκα είναι κέντρο. Στενάκι στην Τσιμισκή, 5 λεπτά από πλατεία ναυαρινου, οδός ισαυρων. Ορισμένοι μ λένε για κακόφημη περιοχή, άλλοι ότι δε θα έχω θέμα. Αν δε βρω κάτι καλό εκεί, θα πάω προς τούμπα μεριά.kayde έγραψε:Αν θελεις τη γνωμη μου,πηγαινε στα καφε γυρω απο τη Τουμπα.Θα βλεπεις και το γηπεδο -εστω- θα βλεπεις και αγωνα.Πρηξιμο οταν παιζει ο ΠΑΟΚ,μη το φοβασαι.Μονο αν πας να το δεις απεναντι απο το ΧαριλαουCHRISTAKIS έγραψε:Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?
- Sick Bastard
Μια χαρά είσαι, όπου κι αν πας, οι σκώληκες είναι μόνο γύρω γύρω απ το γήπεδό τους και πιάνουν τις γωνίες για να φαίνονται πολλοί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχει στην Ιασωνίδου μια καλή καφετέρια απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.. εκεί δίπλα είναι κ το σπιτι μουCHRISTAKIS έγραψε:Ευχαριστώ πολύ! Το airbnb π βρήκα είναι κέντρο. Στενάκι στην Τσιμισκή, 5 λεπτά από πλατεία ναυαρινου, οδός ισαυρων. Ορισμένοι μ λένε για κακόφημη περιοχή, άλλοι ότι δε θα έχω θέμα. Αν δε βρω κάτι καλό εκεί, θα πάω προς τούμπα μεριά.kayde έγραψε:Αν θελεις τη γνωμη μου,πηγαινε στα καφε γυρω απο τη Τουμπα.Θα βλεπεις και το γηπεδο -εστω- θα βλεπεις και αγωνα.Πρηξιμο οταν παιζει ο ΠΑΟΚ,μη το φοβασαι.Μονο αν πας να το δεις απεναντι απο το ΧαριλαουCHRISTAKIS έγραψε:Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?

- sourmenetes
- Moderator
Το θέμα είναι μην έχουμε τπτ βροχές και βούρκο γήπεδο.
Αυτό είναι ζήτημα γιατί είμαστε λάιτ γενικά και θα πρέπει εμείς να κάνουμε παιχνίδι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είναι ζήτημα γιατί είμαστε λάιτ γενικά και θα πρέπει εμείς να κάνουμε παιχνίδι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το "ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ." θα το προτιμουσα ως "αστερας Τριπ."
!!!CHRISTAKIS έγραψε:Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?
Χρηστάκη φίλε αυτη είναι απ' τις πιο κουλές ερωτήσεις που έχω δει, συγγνώμη κιόλας!
Τόσα χρόνια π ήμουν Θεσσαλονίκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ μαζεμένα Αρειανα . Μαξ 1-2 κι αυτά σπάνια.
Πιο πολύ τους συνωμοσιολογους ξερολες κακοπροαιρετους δικούς μας να φοβάσαι. Που βρίζουν μάνες παικτών χωρίς λόγο (Τρου στορι, μια ολόκληρη σεζόν μπινελικι για τον Αποστολόπουλο)
- CHRISTAKIS
Για τον μόνο λόγο που ρώτησα είναι επειδή έχουν το φιλικό με gay.rainmaker έγραψε:!!!CHRISTAKIS έγραψε:Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?
Χρηστάκη φίλε αυτη είναι απ' τις πιο κουλές ερωτήσεις που έχω δει, συγγνώμη κιόλας!
Τόσα χρόνια π ήμουν Θεσσαλονίκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ μαζεμένα Αρειανα . Μαξ 1-2 κι αυτά σπάνια.
Πιο πολύ τους συνωμοσιολογους ξερολες κακοπροαιρετους δικούς μας να φοβάσαι. Που βρίζουν μάνες παικτών χωρίς λόγο (Τρου στορι, μια ολόκληρη σεζόν μπινελικι για τον Αποστολόπουλο)
-
Ο απολογισμος μας στους αγωνες πρωταθληματος στην Τριπολη δεν ειναι και ο καλυτερος, εχουμε 4-2-9 με 14-19 τερματα (μαζι με τους αγωνες πλει-οφ).
Ειχαμε μια πολυ αρνητικη σειρα με 5 συνεχομενες ηττες, αλλα ευτυχως στα τελευταια τρια ματς πετυχαμε δυο νικες.
Ελπιζω και αναμενω νικη την Κυριακη γιατι πολυ φοβαμαι οτι οι ερυθρολιμανολευκοι δεν θα χασουν ποντους την ιδια μερα στην Θεσσαλονικη.
Στην bet365.com ειμαστε ξεκαθαρο φαβορι, αστο αποδειξουμε και μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Καλη μας επιτυχια!
Ειχαμε μια πολυ αρνητικη σειρα με 5 συνεχομενες ηττες, αλλα ευτυχως στα τελευταια τρια ματς πετυχαμε δυο νικες.
Ελπιζω και αναμενω νικη την Κυριακη γιατι πολυ φοβαμαι οτι οι ερυθρολιμανολευκοι δεν θα χασουν ποντους την ιδια μερα στην Θεσσαλονικη.
Στην bet365.com ειμαστε ξεκαθαρο φαβορι, αστο αποδειξουμε και μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Καλη μας επιτυχια!