Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 06/10 - 17:15, NOVASPORTS

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-ΠΑΟΚ, 06/10 - 17:15, NOVASPORTS

Δημοσίευση από obanebane »

Προπονησαρες βλέπω, ένταση βλέπω,σιγά σιγά γυρίζουμε στην κανονικότητα.
Άντε ομαδάρα, πάμε να τους πάρουμε όλους σβάρνα πάλι.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Να γυρίσουν υγιείς ο Μαου και ο Αρχηγός και όλα θα πάνε καλά! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Το ματς είναι δύσκολο και θα χρειασθεί υπομονή !
Αυτοί θα κάνουν τάκλιν στον λαιμό και εμείς θα προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα.
Η διαφορά των ομάδων επιτρέπει να λες ότι εκτός από το διπλό τα άλλα αποτελέσματα θα είναι αποτυχία αλλά και εμείς ήμαστε πολλά ματς χωρίς ήττα που σε κάθε αγωνιστική την φέρνει πιο κοντά στατιστικά.
Δεν περιμένω κάποια αντίστοιχη εκκίνηση σαν αυτήν με αεχ αλλά αν με διαψεύσουν και την κάνουν έστω και στο 70% το ματς θα είναι πολλά με λίγα για εμάς.
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

2ο αηττητο δεν σηκωσε κανεις.Παμε να γραψουμε ιστορια.

ΥΓ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ...........
kayde

Δημοσίευση από kayde »

CHRISTAKIS έγραψε:Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?
Αν θελεις τη γνωμη μου,πηγαινε στα καφε γυρω απο τη Τουμπα.Θα βλεπεις και το γηπεδο -εστω- θα βλεπεις και αγωνα.Πρηξιμο οταν παιζει ο ΠΑΟΚ,μη το φοβασαι.Μονο αν πας να το δεις απεναντι απο το Χαριλαου :lol:
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

kayde έγραψε:
CHRISTAKIS έγραψε:Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Δυστυχώς η ομάδα παίζει εκτός έδρας κ έχασα πάλι την ευκαιρία να την δω από κοντά... Κάνα καλό καφέ να δούμε τον ΠΑΟΚ χωρίς να μας τα πρήζουν λικια?
Αν θελεις τη γνωμη μου,πηγαινε στα καφε γυρω απο τη Τουμπα.Θα βλεπεις και το γηπεδο -εστω- θα βλεπεις και αγωνα.Πρηξιμο οταν παιζει ο ΠΑΟΚ,μη το φοβασαι.Μονο αν πας να το δεις απεναντι απο το Χαριλαου :lol:
Ευχαριστώ πολύ! Το airbnb π βρήκα είναι κέντρο. Στενάκι στην Τσιμισκή, 5 λεπτά από πλατεία ναυαρινου, οδός ισαυρων. Ορισμένοι μ λένε για κακόφημη περιοχή, άλλοι ότι δε θα έχω θέμα. Αν δε βρω κάτι καλό εκεί, θα πάω προς τούμπα μεριά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μια χαρά είσαι, όπου κι αν πας, οι σκώληκες είναι μόνο γύρω γύρω απ το γήπεδό τους και πιάνουν τις γωνίες για να φαίνονται πολλοί.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

CHRISTAKIS έγραψε:
kayde έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! Το airbnb π βρήκα είναι κέντρο. Στενάκι στην Τσιμισκή, 5 λεπτά από πλατεία ναυαρινου, οδός ισαυρων. Ορισμένοι μ λένε για κακόφημη περιοχή, άλλοι ότι δε θα έχω θέμα. Αν δε βρω κάτι καλό εκεί, θα πάω προς τούμπα μεριά.
Έχει στην Ιασωνίδου μια καλή καφετέρια απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.. εκεί δίπλα είναι κ το σπιτι μου :)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το θέμα είναι μην έχουμε τπτ βροχές και βούρκο γήπεδο.

Αυτό είναι ζήτημα γιατί είμαστε λάιτ γενικά και θα πρέπει εμείς να κάνουμε παιχνίδι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

το "ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ." θα το προτιμουσα ως "αστερας Τριπ."
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

!!!

Χρηστάκη φίλε αυτη είναι απ' τις πιο κουλές ερωτήσεις που έχω δει, συγγνώμη κιόλας!

Τόσα χρόνια π ήμουν Θεσσαλονίκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ μαζεμένα Αρειανα . Μαξ 1-2 κι αυτά σπάνια.

Πιο πολύ τους συνωμοσιολογους ξερολες κακοπροαιρετους δικούς μας να φοβάσαι. Που βρίζουν μάνες παικτών χωρίς λόγο (Τρου στορι, μια ολόκληρη σεζόν μπινελικι για τον Αποστολόπουλο)
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

rainmaker έγραψε:
!!!

Χρηστάκη φίλε αυτη είναι απ' τις πιο κουλές ερωτήσεις που έχω δει, συγγνώμη κιόλας!

Τόσα χρόνια π ήμουν Θεσσαλονίκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ μαζεμένα Αρειανα . Μαξ 1-2 κι αυτά σπάνια.

Πιο πολύ τους συνωμοσιολογους ξερολες κακοπροαιρετους δικούς μας να φοβάσαι. Που βρίζουν μάνες παικτών χωρίς λόγο (Τρου στορι, μια ολόκληρη σεζόν μπινελικι για τον Αποστολόπουλο)
Για τον μόνο λόγο που ρώτησα είναι επειδή έχουν το φιλικό με gay.
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Ο απολογισμος μας στους αγωνες πρωταθληματος στην Τριπολη δεν ειναι και ο καλυτερος, εχουμε 4-2-9 με 14-19 τερματα (μαζι με τους αγωνες πλει-οφ).

Ειχαμε μια πολυ αρνητικη σειρα με 5 συνεχομενες ηττες, αλλα ευτυχως στα τελευταια τρια ματς πετυχαμε δυο νικες.

Ελπιζω και αναμενω νικη την Κυριακη γιατι πολυ φοβαμαι οτι οι ερυθρολιμανολευκοι δεν θα χασουν ποντους την ιδια μερα στην Θεσσαλονικη.

Στην bet365.com ειμαστε ξεκαθαρο φαβορι, αστο αποδειξουμε και μεσα στον αγωνιστικο χωρο.

Καλη μας επιτυχια!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Στατιστικολόγος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”