DimitrisS έγραψε:Μεγαλο διπλο ειναι το ματς.
Αλλα θα κερδισει και η Βιντι.
Ποσο ΠΑΟΚ να κερδισουμε μεσα στο Λονδινο την Τσελσι, αλλα να χασουμε την προκριση;

Η Vidi δεν νομίζω να κερδίσει μέσα στην Bate Borisov 80% είναι να κερδίσει η Bate
DimitrisS έγραψε:Μεγαλο διπλο ειναι το ματς.
Αλλα θα κερδισει και η Βιντι.
Ποσο ΠΑΟΚ να κερδισουμε μεσα στο Λονδινο την Τσελσι, αλλα να χασουμε την προκριση;
Λοιπόν για να απαντήσω με ΠΡΑΚΤΙΚΑ επιχειρήματα. (όπως πάντα δηλαδή)tolis01 έγραψε:Doomlord ,
σε θεωρητικό επίπεδο θα υποστήριζα 100% τη θέση σου. Ακλόνητη με επιχειρηματολογία.
Δυστυχώς στο Ελλάντα δε δουλεύει έτσι. Άντε περναώ στους 16-8 του Γιουρόπα. Σε νορμάλ πρωτάθλημα θα είχες απώλεια 4-6 βαθμών ίσως, που όμως δε θα είχαν τρομακτικό αντίκτυπο στην εγχώρια πορεία σου.
όχι όμως στο Ελλάντα. Δυστυχώς.
>Για το ότι.........giapas έγραψε:Doomlord ,
σέβομαι απόλυτα την αφοσίωσή σου και το πάθος που υποστηρίζεις αυτό που υποστηρίζεις.
Εδώ και καιρό θεωρώ ότι έχεις μπερδέψει τις έννοιες αίτιο και αποτέλεσμα. Επίσης αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση και καμία εφαρμογή σε κάποια Ελληνική ομάδα όπως είναι τώρα δομημένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ κοτζαμ Μπέρνλι από πρεμιερ , έπαιξε όλα τα προκριματικά με τα 2α... Η Μπέτις το ίδιο κι ένας σκασμός άλλες ομάδες. Η Ευρώπη είναι πολύ καλή αλλά είναι γούστο των λίγων τουλάχιστον με το τρόπο που τρέχουν οι ευρωπαικές οργανώσεις. Πλην 20 ομάδων οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν τη διοργάνωση.
Είναι αξιέπαινη όμως η δουλειά σου και σίγουρα είναι ευχάριστη έκπληξη για κάποιον στην Ελλάδα σήμερα να σκέφτεται έτσι.
Μα το έγραψα ήδη! Και στο σύγκρινα ήδη !giapas έγραψε:Ο ΠΑΟΚ χτυπάει όλα τα ματς της Ευρώπης , όπως το καλοκαίρι. Όταν λέμε χτυπάει βάλε ότι θες να ισχύει. Βασικούς ,προσοχή στις προπονήσεις , ομιλίες Σαββίδη , ότι θες. Πιθανότητες πρωταθλήματος = Χ
Δε κάνουμε το παραπάνω. Επικέντρωση στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη ότι μπορέσουμε. Πιθανότητες πρωταθλήματος = Ψ
Θα σε παρακαλέσω να μου συγκρίνεις τα μεγέθη Χ και Ψ.
κτλ κτλ κτλDoomlord4 έγραψε: Η φετινή 11η (Αυστρία ή Ολλανδία) θα δει την πρωταθλήτρια της επόμενης χρονιάς (2019-2020)
απ ευθείας στους ομίλους....
Μας ενδιαφέρει;
Η πεποίθηση για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τι....συνοδεύεται.
Τον επόμενο χρόνο θα είμαστε φαβορί; Τον μεθεπόμενο;
Πάμε να φτιάξουμε ομάδα που στα επόμενα 10 χρόνια θα πάρουμε τουλάχιστον 3-4 πρωταθλήματα ή όχι;
Μας ενδιαφέρει η 11η θέση;
Όχι?
Ο.Κ......
Ναι?.
Η μεγάλη διαφωνία μου δεν είναι με όσους θα μου πουν θέλω πρωτάθλημα και ας μην βγω ούτε Europa του χρόνου.ABOLEYTOI έγραψε:Μήπως αξίζει ένα πρωτάθλημα ακόμη και αν δεν συμπληρωθεί από τους "χρυσοφόρους" ομίλους;
giapas έγραψε:μπάτε βίντι αλέστε.