Dinamo Tbilisi-Π.Α.Ο.Κ,18/08,19:00,Otesports7HD
Re: Dinamo Tbilisi-Π.Α.Ο.Κ,18/08,19:00,Otesports7HD
Το ματς δεν το διαφημιζει καθολου ο ote,ουτε το εχει στο προγραμμα του στο ote7,ειναι σιγουρο οτι εχει εξασφαλισει την μεταδοση;
Τον αγωνα του βαζελου τον διαφημιζει σε καθε διακοπη,το λεω γιατι συνηθως ολες του τις ζωντανες μεταδοσεις τις προμοταρει ιδιαιτερα.
Τον αγωνα του βαζελου τον διαφημιζει σε καθε διακοπη,το λεω γιατι συνηθως ολες του τις ζωντανες μεταδοσεις τις προμοταρει ιδιαιτερα.
Σημερα ειδα την διαφήμιση στον ΟΤΕ για το παιχνίδι..
Εχει βγάλει και ανακοίνωση.
Εχει βγάλει και ανακοίνωση.
- teo4giannitsa
Αν παιζει τετοια διακριση στη διαφημιση, πρεπει να την ακουσει ο οτες..
Συνέχεια έχει διαφήμιση... Την έχω δει αρκετές φορές
SM-G935F
SM-G935F
Εγω προσωπικα ουτε μια,οκ δεν ειμαι ολη μερα στην tv αλλα του βαζελου την εχω δει τουλαχιστον 5 φορες.
Και αυτο που εγραψα για το προγραμμα του ote7 ισχυει,πηγαινε στο μενου και ψαξε το προγγραμα την πεμπτη στις 19:00 δεν υπαρχει το ματς.
Αντιθετα ο βαζελος φαινεται.
Και αυτο που εγραψα για το προγραμμα του ote7 ισχυει,πηγαινε στο μενου και ψαξε το προγγραμα την πεμπτη στις 19:00 δεν υπαρχει το ματς.
Αντιθετα ο βαζελος φαινεται.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Τιφλίδα. Στη διάθεση του Ίβιτς είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Γιαννούλης , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Κάνιας , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης .
22 παίκτες στην αποστολή.Λογικά εκτός θα μείνουν οι :Σιαμπάνης,Γιαννούλης ή Κίτσιου,ένας εκ των Μυστακίδη/Ζάιρο, και ένας εκ των Περέυρα/Κουλούρη.
Ο Βαρέλα τελικά δεν πάει Γεωργία.Λογικά ο Ίβιτς κρίνει πως με αυτόν τον αντίπαλο μπορεί να τον περιμένει μέχρι να φτάσει το 100%.
Επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζει καθόλου τους Τζιόλη-Πέλκα-Κοροβέση.
Αν μπει και ο Βαρέλα στο 100%,δύσκολα θα δούμε και Μαλεζά πάλι στην αποστολή.
22 παίκτες στην αποστολή.Λογικά εκτός θα μείνουν οι :Σιαμπάνης,Γιαννούλης ή Κίτσιου,ένας εκ των Μυστακίδη/Ζάιρο, και ένας εκ των Περέυρα/Κουλούρη.
Ο Βαρέλα τελικά δεν πάει Γεωργία.Λογικά ο Ίβιτς κρίνει πως με αυτόν τον αντίπαλο μπορεί να τον περιμένει μέχρι να φτάσει το 100%.
Επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζει καθόλου τους Τζιόλη-Πέλκα-Κοροβέση.
Αν μπει και ο Βαρέλα στο 100%,δύσκολα θα δούμε και Μαλεζά πάλι στην αποστολή.
Εγώ απορώ περισσότερο για τον Πελκα,ούτε αποστολή;
Βασικά εκτός 22αδας..
Και εδώ που τα λέμε,ποιος να μείνει έξω για να μπει ο Πέλκας;
Και εδώ που τα λέμε,ποιος να μείνει έξω για να μπει ο Πέλκας;
Όλα θα εξομαλυνθουν όταν θα αρχίσουν οι αγώνες σ λ και κυπέλλου. Τότε θα αποδειχθεί ότι όλοι χρειάζονται.