Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο σαββιδης σε πήρε στην γαμα εθνική και είσαι μέσα στους 2 από τους τρεις στόχους για φέτος.
Μεχρι και οι γριες μας γλεντησαν,Ιβαν με πορδες αβγα δεν βαφονται.
Τα εχεις κανει κουλουβαχατα,βρες εναν ανθρωπο και στηριξε τον δε παει αλλο αυτο το μπρος πισω.
Και εσυ ρε Τουντορ τι αντρας της φουτσας εισαι;ζητησες παιχτες σε συγκεκριμενες θεσεις και δεν στους φερανε,ξεμπροστιασε τους και πηγαινε στην ευχη του θεου.
Το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι;με ιβαν δεν θα δουμε χαιρι ποτε,χωρις ιβαν στην ελλαδα του σημερα θα διαλυθουμε.
Διαλεξτε και παρτε.
ΚΑΤΑΡΑ
Τα εχεις κανει κουλουβαχατα,βρες εναν ανθρωπο και στηριξε τον δε παει αλλο αυτο το μπρος πισω.
Και εσυ ρε Τουντορ τι αντρας της φουτσας εισαι;ζητησες παιχτες σε συγκεκριμενες θεσεις και δεν στους φερανε,ξεμπροστιασε τους και πηγαινε στην ευχη του θεου.
Το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι;με ιβαν δεν θα δουμε χαιρι ποτε,χωρις ιβαν στην ελλαδα του σημερα θα διαλυθουμε.
Διαλεξτε και παρτε.
ΚΑΤΑΡΑ
Τα αρχοντιλικια στην πόλη είναι μόνο για να μου γαργαλάει τους όρχεις. Θέλω Τσουλού και κύπελλο.hasio_john έγραψε:Αρχηγέ, πες και συ την δικιά σου γνώμη χωρίς σάλτσες, το κατάλαβες??Taseos έγραψε:,,. Άμα είσαι πάνω από 20 ετών κοιτά να ψαχτείς.
Είμαστε που είμαστε στην τσίτα, μην ακούμε και μ@Λακίες ...
- hasio_john
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τίτλο στην κεντρική --->> ΦΕΡΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
Τώρα τι λέμε εδώ, περνάει σε δεύτερη μοίρα!
Μεσα στην γενικοτερη απαθεια που παρακολουθω τα παιχνιδια του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ (δεν συνεβει το ιδιο και το απογευμα που εβλεπα τον γυναικειο χαντμπολικο ΠΑΟΚ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ και απο εδω!!!!!!!!!!!!!!) αυτο που με απογοητευσε και με ξενερωσε ηταν οταν ακουσα το γνωστο συνθημα ".....εχεις λαο παλικαρο,λεβεντη.....αλλα "λαλακα" προεδρο"..............Εαν τα συνθηματα ειχαν σκοπο να αφυπνίσουν τον Ιβαν ειμαι 100% συμφωνος,αν ομως εχουν σκοπο την απομακρυνση του τι να πω.....Ψεκαζαν σημερα στην Θεσσαλονικη????????????????????
υγ:Η αποψη μου ειναι δεδομενη εδω και πολυ καιρο......Απελαση προχτες στον Τουντορ
,αλλα ταυτοχρονα ψαξιμο για σοβαρο προπονητη απο του χρονου ή απο τωρα αν γινεται......Επισης ο Ιβαν πρεπει να διαλεξει λιγους ανθρωπους να εμπιστευεται,γιατι οπως λεει κι ο λαος "οπου λαλουν πολλοι κοκοροι..............."

υγ:Η αποψη μου ειναι δεδομενη εδω και πολυ καιρο......Απελαση προχτες στον Τουντορ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Κυρ 14 Φεβ 2016, 21:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
++++++++++++++++AntoniosK έγραψε:Αναφέρθηκε πριν από συνοπαδό ότι η 4 κάνει ότι κάθε οπαδός στον κόσμο που η ομάδα του δεν πάει καλά... βρίζει....Και τον ρωτάω ΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗρΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΖουν ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙρικό χάρτη? Μπορείς να μου αναφέρεις κανένα παράδειγμα? Γιατί εγώ έχω άπειρα παραδείγματα από κόσμο που στηρίζει την ομάδα ακόμη και στα δύσκολα. Εσύ αν ήσουν 3η εθνική όπως οι γείτονες θα πήγαινες στο γήπεδο? Τα λάθη των παραγόντων είναι εγκληματικά αλλά το ίδιο είναι κ η αντιμετώπιση η δικιά μας στην ίδια μας την ομάδα.
Το μάτς το έχασε η ιμιτασιόν κερκίδα, οι πάοκ πάνω απ όλα...ε απ τις φούντες εννοούσα...
άρχησε την πίεση απ το 30 ενώ είναι η ομάδα με ζόρι θα μπορούσε ένα 1-0...
αυτό ανεξάρτητα απ τον Τούντορ που μάλλον χαιρετάει....
Αυτό που πρέπει να σας προβληματίσει είναι οτί ο Πολκας έγραψε χθές οτί για τον Ιβαν άρχησε η αντίστροφη μέτρηση....Μάλλον τα φιλαράκια εκεί έχουν τον επομένο θοδωράκη για τζαμπατζέ
ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑhasio_john έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τίτλο στην κεντρική --->> ΦΕΡΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
-
NΤΡΟΠΗ.
Πότε ΞΑΝΑ Ελληνα η Βαλκανιο προπονητή.
Γελάγατε με τον Στέφενς, τον Πασιεντσα και τον Μπερετα.
Σαντοςκαι πάλι Σαντος. Φέρτε Πορτογαλλο-Ισπανο και αφήστε τον να δουλέψει 3 χρόνια χωρίς τσιμουδια.
Πότε ΞΑΝΑ Ελληνα η Βαλκανιο προπονητή.
Γελάγατε με τον Στέφενς, τον Πασιεντσα και τον Μπερετα.
Σαντοςκαι πάλι Σαντος. Φέρτε Πορτογαλλο-Ισπανο και αφήστε τον να δουλέψει 3 χρόνια χωρίς τσιμουδια.
- buffalobill4
Κανεις λαθος φιλε. Ο σαββιδης σε πηρε σουπερ λιγκ. Και ναι εισαι μεσα στους δυο στοχους φετος.Taseos έγραψε:Ο σαββιδης σε πήρε στην γαμα εθνική και είσαι μέσα στους 2 από τους τρεις στόχους για φέτος.
Γ εθνικη πηρε ο μελισσανιδης την κουλα και ειναι και στους δυο στοχους επισης μεσα φετος. Και λιγο πιο μπροστα σου
ας μην ξεχασει ο σαββιδης τωρα να νευριασει και να κανει καμια συσκεψη
Πραξικοπηματικες καταστασεις...
ΚΑΤΑΡΑ..
Δεν υπαρχουν λογια
ΚΑΤΑΡΑ..
Δεν υπαρχουν λογια

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χειροκροτούν ηρακλή όταν χάνουμε.
τόσο μ@λ@κες είμαστε?
προφανώς.
τόσο μ@λ@κες είμαστε?
προφανώς.
Γιατί ρε αδερφέ. Μόνο αυτοί νιώθουν πίκρα ; εμείς δηλαδή χαρήκαμε σήμερα; να τα γκρεμίσουμε όλα επειδή η χρονιά πήγε στράφι; αντε να συμφωνήσω να πάει να γ@μηθει ο Ιβάν. Μετά τι; όλα θα πάνε καλά;Fawkes έγραψε:Φεύγει άκλαυτο για ευνόητους λόγους.
Roman
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτός ο μεγάλος κόουτς στην κεντρική που ζητάει νέο προπονητή θα έπρεπε τουλάχιστον να ξέρει με τι σύστημα μπήκαμε
άκου 4-2-3-1 λέει
θέλει και νέο προπονητή
''Μπροστά σε 16.000 περίπου θεατές, ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα– Βίτορ – Χατζηισαΐα – Κίτσιου στην άμυνα, Τσίμιροτ - Κάτσε αμυντικά χαφ, Λέοβατς –Πέλκα- Σάμπο (;) στα χαφ και τον Μπερμπάτοφ στην κορυφή.''

''Μπροστά σε 16.000 περίπου θεατές, ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα– Βίτορ – Χατζηισαΐα – Κίτσιου στην άμυνα, Τσίμιροτ - Κάτσε αμυντικά χαφ, Λέοβατς –Πέλκα- Σάμπο (;) στα χαφ και τον Μπερμπάτοφ στην κορυφή.''