Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD
Νομιζω πως πλεον αποκαλυφθηκε ποιος ειναι ο νταλκας τους τοσα χρονια...ο βαζελος ηταν απλα ενα αρμα μια ψευδαισθηση λογω τοπικοτητας...εμεις τους καιμε..που ειμαστε μακρια και εχουμε δυναμικη σε περιοχες που οι λιγοι γαυροι δεινοπαθουν
- thanos-xanthi
βρε καλως τα λαγουδακια...
καθαριστε τους γιατι τα περσινα τα τερτιπια τους
με το κρυφτουλι πισω απο τον γκευ, και το -3 των πλευ οφ δε ξεχνιεται
καθαριστε τους γιατι τα περσινα τα τερτιπια τους
με το κρυφτουλι πισω απο τον γκευ, και το -3 των πλευ οφ δε ξεχνιεται
- Μπαρκαρούτσος
Kardarasnick έγραψε:Αδέρφια παοκτσακια εχει ερθει η ωρα μας !!! Την Κυριακή ενωμένοι να λιωσουμε τα βαζελακια και να δώσουμε ώθηση στα 11 παλικάρια μας !!! Σαν σεισμός !!! Σαν ηφαίστειο !! Σαν πύρινη λαίλαπα !!!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!! Αντε παοκαρα !!! Ειναι η ωρα μας !!!! Εχθές τα αδέρφια μας στην Ιταλία έκαναν την αρχή !!! Την Κυριακή ειναι η ωρα μας !!! Ενωμένοι !!! Γιατι επιτέλους το αξιζουμε !!!! Να παραμιλά ολη η ελλαδα !!!! Ιταλία !!! Αγγλία !!! Τουρκία !! Γερμανία !! Ολλανδία !!! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!ΤΟΥΜΠΑ !!!! Ανατριχίλα !!!
Καλωσόρισες αδερφέ!

...και αν περάσαν χρόνια , μου μεινε μια εικόνα, να νοσταλγω τα βράδια στο ΠΑΛΕΕΕΕΕ
να πινω και να λέω ΠΑΟΚ ολε ολεο, που@@@νας γιε παναθηναικε
Η απειλή πλεκεται... αράχνη... ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ
να πινω και να λέω ΠΑΟΚ ολε ολεο, που@@@νας γιε παναθηναικε
Η απειλή πλεκεται... αράχνη... ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ

Η Τούμπα θα είναι καζάνι!
Όπως φαίνεται την Κυριακή 9/11 η δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα στις κερκίδες της Τούμπας, αφού στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να γίνει sold out.
Ήδη έχουν φύγει 13.500 μαγικά χαρτάκια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι θύρες 5, 7 και 8 να είναι πλέον πλήρης.
Όπως γίνεται κατανοητό σε συνδυασμό και με τα εισιτήρια διαρκείας οι θέσεις που έχουν απομείνει άδειες στο γήπεδο της Τούμπας είναι λίγες και όποιος προλάβει, πρόλαβε.
Έτσι, ο Δικέφαλος στο ντέρμπι με τους «πράσινους» θα έχει και τον.. δωδέκατο παίκτη του μαζί του ( τον κόσμο του) που θα προσπαθήσει να τον σπρώξει στη νίκη.
http://inpaok.com/206728/%CE%B7-%CF%84% ... %BD%CE%B9/
Όπως φαίνεται την Κυριακή 9/11 η δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα στις κερκίδες της Τούμπας, αφού στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να γίνει sold out.
Ήδη έχουν φύγει 13.500 μαγικά χαρτάκια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι θύρες 5, 7 και 8 να είναι πλέον πλήρης.
Όπως γίνεται κατανοητό σε συνδυασμό και με τα εισιτήρια διαρκείας οι θέσεις που έχουν απομείνει άδειες στο γήπεδο της Τούμπας είναι λίγες και όποιος προλάβει, πρόλαβε.
Έτσι, ο Δικέφαλος στο ντέρμπι με τους «πράσινους» θα έχει και τον.. δωδέκατο παίκτη του μαζί του ( τον κόσμο του) που θα προσπαθήσει να τον σπρώξει στη νίκη.
http://inpaok.com/206728/%CE%B7-%CF%84% ... %BD%CE%B9/
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ περίμενα να πουληθούν όλα ως την Τρίτη, το πολύ μέχρι την Τετάρτη! Τι είναι αυτό τώρα; 

Κ εγώ,αλλά από οτι φαίνεται η επαρχία που θα έρθει την Κυριακή θα το γεμίσει το γήπεδο..
- Μπαρκαρούτσος
Στην επαρχία δεν έχει Γερμανό να πάρουν εισιτήριο; Το internet δεν πιάνει;

Εννοείται! Κοπιάστε!sourmenetes έγραψε:Καλα κανετε μουχαπετ στην αγγλια και δεν το ξερουμε???Ale έγραψε:Την Κυριακή 3 ώρες πριν το ματς θα μαζευτούμε στο γνωστό φετινό μας στέκι, για να ξεκινήσουμε το μουχαμπέτι από νωρίς. Κεμεντζές, κρασί, τσίπουρο, μεζεκλίκια για ορεκτικό και πράσινο κωλ@ράκι για κυρίως!
Για τις λεπτομέρειες spathasref@gmail.com.![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλωστε το γνήσιο όνομα της πρωτεύουσας της Αγγλίας είναι Λονδινούντα.

Na μην ξεχασουμε οτι τα κοθωνια της ζελας πηγαν στο ΚΑΣ με αποδεικτικα στοιχεια πρωτοσελιδα της εφημεριδας "γαυρος"..
ΠΑτηστε τους..
ΠΑτηστε τους..
- sourmenetes
- Moderator
Λιγο μακρυα πεφτει...Ale έγραψε:Εννοείται! Κοπιάστε!sourmenetes έγραψε:Καλα κανετε μουχαπετ στην αγγλια και δεν το ξερουμε???Ale έγραψε:Την Κυριακή 3 ώρες πριν το ματς θα μαζευτούμε στο γνωστό φετινό μας στέκι, για να ξεκινήσουμε το μουχαμπέτι από νωρίς. Κεμεντζές, κρασί, τσίπουρο, μεζεκλίκια για ορεκτικό και πράσινο κωλ@ράκι για κυρίως!
Για τις λεπτομέρειες spathasref@gmail.com.![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλωστε το γνήσιο όνομα της πρωτεύουσας της Αγγλίας είναι Λονδινούντα.

Παιζει καποιος απο την παρεα λυρα αδελφε ή ειναι καποιος που σπουδαζει???
- Josey Wales
Έγραψε χτες ο αστροναύτης για το μισό πρωτοσέλιδο του σκότους των σπορ και του έριξα μια ματιά. το μεγαλύτερο μέρος από το κομμάτι που αναφερόταν σε μας, ήταν συνέντευξη κάποιου οπαδού. Τίποτα δηλαδή για χαλάσεις πάνω από 2 δευτερόλεπτα. Μόνο που σε κάποιο σημείο έλεγε ''...να γίνουν επεισόδια και να τιμωρηθούν και οι δύο...''. Δεν νομίζω ότι θα είναι η πρώτη φορά που προαναγγέλλονται αυτά που ετοιμάζουν, γιατί ο ορισμός του διαιτητή που δεν θέλει ο βάζελος από το ματς με Καλλονή μου κάθεται λίγο περίεργα. Ελπίζω απλά να είμαι καχύποπτος.
Σκονδρας-Κατσε πανετοιμοι και Τζαβελας μαλλον αριστερο μπακ!
Δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια απιστευτη αισιοδοξια για πολυ μεγαλη μπαλα και πολλα γκολ απεναντι στους ομοιους του gayρου!!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια απιστευτη αισιοδοξια για πολυ μεγαλη μπαλα και πολλα γκολ απεναντι στους ομοιους του gayρου!!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Σας ζηλεύω αλλά δεν γίνεται να ανέβω αυτή την εποχή!!!! Επιφυλάσσομαι το Φλεβάρη- Μαρτη με τον gayρο