εγινες σαφης αλλα δεν μπορω να καταλαβω την αναγκη ειρωνειας μολις σας απανταει καποιος. Τεσπα.guardian4 έγραψε:Το διορθωσα ΜΟΛΙΣ για να γινω σαφης.Dimg4 έγραψε: Ειλικρινα δεν μπορεσα να καταλαβω το πνευμα αυτου το ποστ και τι υποννοεις.
Αλλιως θα σε βοηθησει το χριστουγεννιατικο μεταγραφικο πνευμα να καταλαβεις.
Πας Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ- 0-2,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Re: Πας Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ- 0-2,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
- Dinos_Liverpool
Ρε συ guardian4, μπορείς να μας λυπηθείς λίγο; Φοβερή διόρθωση έκανες! Ποίημα! Πέτυχες διάνα και τον MVP!
Η επόμενη εξυπνάδα έφυγε άπατη...
Η επόμενη εξυπνάδα έφυγε άπατη...
- kataramenos5
Ντίνο τί λες παλικάρι μου? Εγω το σταμάτησα και μετά βγαίνεις και λες για κακές στιγμες και ......Εγω πρωτού πώ τέτοιες κουβέντες για συμφορουμίτη ΔΙΑΒΑΖΩ. Το έγραψα πριν αλλα δε το πόσταρα για να μη συνεχίσω αλλα δε μπορω να μη το κάνω τώρα .Scripta manent αγαπητέ η αλλιώς θέλει η ...... να κρυφτέι και η χαρά δε την αφήνει.Διαβάστε (απ την αρχή ) τα ποστ και βγάλτε συμπεράσματα .99% τα ποστ είναι εναντίον του ΠΑΟΚ .Dinos_Liverpool έγραψε:@CCCP
Ξέχνα το παλίκαρε, μια κακή στιγμή του φίλου ήτανε και μετά μεγάλωσε το πράμα και από τους δυο σας! Μόλις ήρθα τα είδα και τα έσβησα. Μη χαλιέσαι σε παρακαλώ πολύ... δίκιο έχεις.
ΥΓ Εδωσες και +1926 στο Μπάφο που λέει τα ίδια με μένα αλλα εγω είχα κακή στιγμή?

- navigator11
Μπράβο στην ομάδα,που κατόρθωσε και αντεπεξήλθε
επιτυχέστατα.Παίζοντας με κανονικό κι όχι
τάχαμ δήθεν αντίπαλο!Η αντίδραση μετά την
κατάρρευση στο γαυροπορνείο λέει,αν μη τι
άλλο,κάτι!
Ο Λούκας το πουλέν συνεχίζει να δίνει βαθμούς!
Θετική η παρουσία Σπυρόπουλου.Ο Τζιώλης κι ο
Ρουμάνος χρειάζονται ξεκούραση.Δε νοείται να
κράζονται κατά τη γνώμη μου!
Τώρα για διάφορα,που γράφονται εδώ,απλά χαμο-
γελάω.Κεραυνοί και αστραπές, ανεξαρτήτως οποι-
ασδήποτε συνθήκης,κατά της ομάδας!
επιτυχέστατα.Παίζοντας με κανονικό κι όχι
τάχαμ δήθεν αντίπαλο!Η αντίδραση μετά την
κατάρρευση στο γαυροπορνείο λέει,αν μη τι
άλλο,κάτι!
Ο Λούκας το πουλέν συνεχίζει να δίνει βαθμούς!
Θετική η παρουσία Σπυρόπουλου.Ο Τζιώλης κι ο
Ρουμάνος χρειάζονται ξεκούραση.Δε νοείται να
κράζονται κατά τη γνώμη μου!
Τώρα για διάφορα,που γράφονται εδώ,απλά χαμο-
γελάω.Κεραυνοί και αστραπές, ανεξαρτήτως οποι-
ασδήποτε συνθήκης,κατά της ομάδας!
- Dinos_Liverpool
@kat5
Για την τελευταία σου απάντηση στον CCCP μίλησα. Από μία κίτρινη, είπαμε, χωρίς λόγο πραγματικά! Να μην σου την υπενθυμίσω αυτολεξί, απλώς απάντησες άσχημα στην άσχημη απάντηση του φίλου. Στα καλά καθούμενα φυτιλιάζεστε, πάντως!
Για την τελευταία σου απάντηση στον CCCP μίλησα. Από μία κίτρινη, είπαμε, χωρίς λόγο πραγματικά! Να μην σου την υπενθυμίσω αυτολεξί, απλώς απάντησες άσχημα στην άσχημη απάντηση του φίλου. Στα καλά καθούμενα φυτιλιάζεστε, πάντως!
Τα όσα είπε ο Ολλανδός:
"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξεκίνησε μια εβδομάδα με ένα ντέρμπι εναντίον του Αρη, ακολούθησε ένα ματς με ένα δύσκολο ταξίδι απέναντι Σαχτιόρ σε πλαστικό αγωνιστικό χώρο. Και μετά εδώ σε ένα δύσκολο τερέν... Τους αξίζουν πολλά μπράβο. Τα παιδιά τελειώνουν αυτή την εβδομάδα με μια νίκη. Παρ' ότι δεν απέφυγαν τα λάθη αλλά τελείωσαν την εβδομάδα με ένα πολύ καλό τρόπο".
Αυτο που ειπε ο προπονητης το σκεφτηκε κανεις πριν αρχισει να γραφει παλι κατα της ομαδος;;;;;
"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξεκίνησε μια εβδομάδα με ένα ντέρμπι εναντίον του Αρη, ακολούθησε ένα ματς με ένα δύσκολο ταξίδι απέναντι Σαχτιόρ σε πλαστικό αγωνιστικό χώρο. Και μετά εδώ σε ένα δύσκολο τερέν... Τους αξίζουν πολλά μπράβο. Τα παιδιά τελειώνουν αυτή την εβδομάδα με μια νίκη. Παρ' ότι δεν απέφυγαν τα λάθη αλλά τελείωσαν την εβδομάδα με ένα πολύ καλό τρόπο".
Αυτο που ειπε ο προπονητης το σκεφτηκε κανεις πριν αρχισει να γραφει παλι κατα της ομαδος;;;;;
Με εβγαλες και αντι-παοκτση. Συγχαρητιρια.kataramenos5 έγραψε:Ντίνο τί λες παλικάρι μου? Εγω το σταμάτησα και μετά βγαίνεις και λες για κακές στιγμες και ......Εγω πρωτού πώ τέτοιες κουβέντες για συμφορουμίτη ΔΙΑΒΑΖΩ. Το έγραψα πριν αλλα δε το πόσταρα για να μη συνεχίσω αλλα δε μπορω να μη το κάνω τώρα .Scripta manent αγαπητέ η αλλιώς θέλει η ...... να κρυφτέι και η χαρά δε την αφήνει.Διαβάστε (απ την αρχή ) τα ποστ και βγάλτε συμπεράσματα .99% τα ποστ είναι εναντίον του ΠΑΟΚ .Dinos_Liverpool έγραψε:@CCCP
Ξέχνα το παλίκαρε, μια κακή στιγμή του φίλου ήτανε και μετά μεγάλωσε το πράμα και από τους δυο σας! Μόλις ήρθα τα είδα και τα έσβησα. Μη χαλιέσαι σε παρακαλώ πολύ... δίκιο έχεις.
ΥΓ Εδωσες και +1926 στο Μπάφο που λέει τα ίδια με μένα αλλα εγω είχα κακή στιγμή?
ΑΚΟΜΑ δεν εχεις πει τι το "εναντιον του ΠΑΟΚ" γραφω.
- Dinos_Liverpool
εντάξει. σε ένα γήπεδο έτοιμο για βοσκή, κάναμε 15+ ευκαιρίες, με 4-5 πολύ καλές. Δεν ήταν και άσχημη εικόνα από άποψη παραγωγής ευκαιριών. από την άλλη ο πας μας αντιμετώπισε έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Κατσουράνη και σε 2-3 φάσεις θα μπορούσε να σκοράρει.
μβπ Λουκάς μόνο και μόνο γιατί τον ψήφισε ο Τσέ.
αρνητικοί οι Τζιώλης & φυσικά ο Κατσουρ που έκανε θεωρώ το χειρότερο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έκπληξη ο Σπυρόπουλος. Τζαβέλας ξανά καλός.
μβπ Λουκάς μόνο και μόνο γιατί τον ψήφισε ο Τσέ.

αρνητικοί οι Τζιώλης & φυσικά ο Κατσουρ που έκανε θεωρώ το χειρότερο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έκπληξη ο Σπυρόπουλος. Τζαβέλας ξανά καλός.
Ρε ντινο τι να κανω, εδω μου κανουν προσοπικες επιθεσεις ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ.
Όποιος δεν έχει ταξιδέψει πάνω από 4 ώρες με αεροπλάνο... Κάνουν κακώς που σχολιάζουν.
Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Μπράβο στα παιδιά ΟΛΑ!!!
Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Μπράβο στα παιδιά ΟΛΑ!!!
- Dinos_Liverpool
@CCCP
Εγώ τι έχω κάνει, βρε σεις, και δεν με ακούτε; Το επόμενο off-topic "σφύριξε".-
Εγώ τι έχω κάνει, βρε σεις, και δεν με ακούτε; Το επόμενο off-topic "σφύριξε".-
- desperando
- Επικοινωνία:
οσο το γηπεδο ηταν σε ικανοποιητικο επιπεδο η ομαδα και την μπαλα σωστα εβαλε κατω και καλες φασεις εκανε.απο το 35-40 και μετα το τερεν ηταν τετοιο που δεν βοηθουσε για το στρωτο ποδοσφαιρο.joshua έγραψε:Βρε αφηστε τα περι γκρινιας και μιζεριας και αν δεν σας αρεσει κατι που λεει ο αλλος απαντηστε ποδοσφαιρικα και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα ζητησω συγνωμη.Ναι κερδισαμε και αυτο ειναι σημαντικο οπως το ειπα και εγω,ειναι βημα μπροστα να σου δινει αισθηση νικης η ομαδα ακομα και οταν δεν παιζει καλα αλλα απο εκει και περα πειτε μου τι σας αρεσε να το καταλαβω και εγω.Ειχαμε αμυντικη σταθεροτητα και καλη ανασταλτικη παρουσια;Ειχαμε σωστη αναπτυξη και καλες τελικες πασες; Τι ακριβωες ειχαμε να πω οκ ειμαι λαθος και μη ακουσω απλα ενα ειχαμε ευκαιριες γιατι δεν λεει κατι, μια χαρα ευκαριες ειχαν και τα γιαννενα του 1/5 μπατζετ.
απο την αλλη τα γιαννενα οι ευκαιριες που καναν ηταν απο τις ασιστ του κατσουρ,το λαθος διωξιμο του γλυκου λογο γηπεδου και απο μια καραμπολα.
η ομαδα ακομα και σε αυτο το γηπεδο μετα απο παιχνιδι 6000 χιλιομετρων μακρια και με εναν λιλα να βαραει οτι κινειται μεσα στο γηπεδο εκανε πανω απο 10 καθαρες ευκαιριες.
τωρα εσυ αν θες υιοθετεις την αποψη του τσιωλη,προβλημα σου
psykoman έγραψε:
Τι μισος ειναι αυτο ρε παιδια;;;
Τι ειρωνεια;;;;;;
Τι εμπαθεια;;;;;;
Ελεος ρε παιδια....αν νομιζετε οτι κανετε ετσι κριτικη καλυτερα να μην γραφετε καθολου....την γκρινια και την μιζερια κρατηστε την για παρτη σας...μην δηλητηριαζετε και τους αλλους....
Τι δηλητηριαζω ρε φιλε, πλακα κανεις?
Οι μισοι παικτες της εντεκαδας του ΠΑΟΚ ειναι παικτες του βαζελου,
και θελετε να λεμε μεταξυ μας οτι ειναι ολα μελι γαλα?
ΚΑποιοι λετε οτι στις ηττες εμφανιζονται καποιοι, που κρυβονται στις νικες.
Ε λοιπον εγω εμφανιζομαι μετα απο καθε ματς, και οταν δεν μου αρεσει κατι, ασχετως αν νικησαμε η χασαμε θα το πω. Αν μου αρεσει κατι θα το πω, αν οχι δε θα πω.
Και δεν μου αρεσει ο δρομος που βαδιζουμε.
Απολογουμαι σε ολους οσους δηλητηριαστηκαν
@Ντινο, που ακριβως ειπα εξυπναδα? , γιατι γεγονος περιγραφω. Οπως ηρθε σαλπιγγιδης σπυροπουλος,(και κατσουρανης νινης τζιωλης) αντιστοιχα και με την ιδια λογικη ας ερθει και ο χριστοδουλοπουλος με τον βυντρα. Τοσο απλα.
Ισα ισα, εχουν ΗΔΗ ακουστει φημες. Ή η μεγιστη υβρης απο ολα που ειπα ειναι ο χριστοδουλοπουλος?
Δεν ειναι εξυπναδα , αυτο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, και δεν μου αρεσει ΕΜΕΝΑ, πως να το κανουμε δλδ?
Υ.Γ Αντε,Για να μην παρω και θεση στην διαμαχη του κατ με τον σσσπ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 02 Δεκ 2013, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλα, αν υπάρχει ίσως κάτι πιο τραγικό απο την εμφάνιση του Κατσουράνη, είναι οι δηλώσεις του τσιώλη.
ΥΓ:Guardian μου φαίνεται ότι τον Τζαβέλλα τον έφαγες μπαμπέσικα. δεν έπαιξε ποτέ στη ζέλα.
ΥΓ:Guardian μου φαίνεται ότι τον Τζαβέλλα τον έφαγες μπαμπέσικα. δεν έπαιξε ποτέ στη ζέλα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 02 Δεκ 2013, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.