Άρης-Π.Α.Ο.Κ 3/02-NS1 19:30
Re: Άρης-Π.Α.Ο.Κ 3/02-NS1 19:30
Βλέπω πολύ αισιοδοξία και μια ιδέα υπεροψίας στο τόπικ.
Κάτι για 3άρες διαβάζω και κάτι για αποτυχίες κλπ.
Αν νομίζετε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι επειδή ρίξαμε 4 στον πρώτο γύρο ή επειδή το σκουλίκι βολοδέρνει στην ουρά της βαθμολογίας, ή γεννηθήκατε εχθές ή δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το σκουλίκι θα κάνει μαζί μας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, με το σκεπτικό να μας νικήσει και ας πέσει μετά κατηγορία (το ίδιο σκεπτικό είχε και το 2010 αλλά την κατηγορία την γλύτωσε αφού τα κοράκια τον πήγαιναν τραίνο με ρεκόρ υπέρ του πέναλτι και αποβολές).
Το να μας κόψει βαθμούς είναι στις υποχρεώσεις προς το νέο του αφεντικό και σε αυτό θα βοηθήσουν και οι 4 ετοιμοπόλεμοι παίκτες που του "δάνεισε" (μιλάμε για μισή ομάδα), εκ τον οποίων τον έναν (τουλάχιστον) τον ζαχαρώναμε το καλοκαίρι.
Το ίδιο "καλό" παιχνίδι θα κάνει και το κοράκι.
Να θυμίσω τέλος, ότι ο "πεθαμένος" βάζελος, έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με εμάς.
Κάτι για 3άρες διαβάζω και κάτι για αποτυχίες κλπ.
Αν νομίζετε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι επειδή ρίξαμε 4 στον πρώτο γύρο ή επειδή το σκουλίκι βολοδέρνει στην ουρά της βαθμολογίας, ή γεννηθήκατε εχθές ή δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το σκουλίκι θα κάνει μαζί μας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, με το σκεπτικό να μας νικήσει και ας πέσει μετά κατηγορία (το ίδιο σκεπτικό είχε και το 2010 αλλά την κατηγορία την γλύτωσε αφού τα κοράκια τον πήγαιναν τραίνο με ρεκόρ υπέρ του πέναλτι και αποβολές).
Το να μας κόψει βαθμούς είναι στις υποχρεώσεις προς το νέο του αφεντικό και σε αυτό θα βοηθήσουν και οι 4 ετοιμοπόλεμοι παίκτες που του "δάνεισε" (μιλάμε για μισή ομάδα), εκ τον οποίων τον έναν (τουλάχιστον) τον ζαχαρώναμε το καλοκαίρι.
Το ίδιο "καλό" παιχνίδι θα κάνει και το κοράκι.
Να θυμίσω τέλος, ότι ο "πεθαμένος" βάζελος, έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τρί 29 Ιαν 2013, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο αλκαθαρ παραιτηθηκε απο τον αρη και υποψηφιοι ειναι τακης λεμονης και μιχαλιτσιος..αυτο σημαινει οτι στο μεταξυ μας ματς θα εχουν καινουριο προπονητη...κανονηστε μην γινει το ιδιο οπως με τον βαζελο και τους αναστησουμε...
Ο δικός μας παει τραίνο να βγάλει την σαιζόν καρχαρία
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τετοιο μαλλον εννοεις

Αντε να τη βγαλει να τελειωνουμε....
Να ηρεμησει και αυτος καπου αλλου και εμεις να ησυχασουμε....

Αντε να τη βγαλει να τελειωνουμε....

- Kostomanolis
Μιχαλήτσιος τελικά...
Τι είχαμε κάνει με αυτόν αντίπαλοι; Θυμάται κανείς;
Τι είχαμε κάνει με αυτόν αντίπαλοι; Θυμάται κανείς;
Νομίζω οτι είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που αλλάζουν προπονητή πριν απο ματς με μας. Οι γελοίοι.
Γελοιοι θα ειμαστε εμεις αν χασουμε απ'αυτους τους ανυπαρκτους! Πριν 3 χρονια χασαμε το πρωταθλημα απ'αυτη την ομαδουλα σε ενα απο τα πιο κρισιμα παιχνιδια της ιστοριας μας! Ελπιζω και εμεις σε ενα παιχνιδι που γι'αυτους ειναι κομβικοτατο να τους ριξουμε μια ΤΣΑΠΟΥ και να πανε στα ταρταρα! Τουλαχιστον μη τους κανουμε τη χαρη να πανηγυρισουν νικη απεναντι μας! Αυτοι ειναι πρωτα αντιΠΑΟΚ και μετα αρηθ! Παιζουμε με τη χειροτερη ισως ομαδα του πρωταθληματος (ακομη και η Κερκυρα που ειναι τελευταια,καλυτερη ομαδα ειναι) μονο ο Τατος,ο Ζαραδουκας και ο Αγκανθο ξεχωριζει απ'αυτο το συνοθυλευμα που κανει την ποδοσφαιρικη ομαδα!
ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΤΕ!!!
ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΤΕ!!!

- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι υπεροψία είμαστε καλύτεροι.
Κλασεις καλύτεροι....με την μισή μας εντεκάδα διεθνείς και ποιοτικούς παίχτες που παίρνουν μονοι τους ματς.
Το μόνο κοινό μαζί τους έιναι ότι θα έχουμε και οι 2 υπηρεσιακο ή διαικπεραιωτικό προπονητή.
Αν χάσουν καλύτερα να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν ποδοσφαιριστές και προπονητής......πραγματικά όμως....θα είναι μεγάλη ξεφτίλα.....Είναι ανύπαρκτοι.
Πρέπει να τους τιμωρήσουμε για άλλη μια φορά ασάλιωτα.......είναι μετά τον γάυρο ότι πιο γλοιώδες κινείται στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Κλασεις καλύτεροι....με την μισή μας εντεκάδα διεθνείς και ποιοτικούς παίχτες που παίρνουν μονοι τους ματς.
Το μόνο κοινό μαζί τους έιναι ότι θα έχουμε και οι 2 υπηρεσιακο ή διαικπεραιωτικό προπονητή.

Αν χάσουν καλύτερα να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν ποδοσφαιριστές και προπονητής......πραγματικά όμως....θα είναι μεγάλη ξεφτίλα.....Είναι ανύπαρκτοι.
Πρέπει να τους τιμωρήσουμε για άλλη μια φορά ασάλιωτα.......είναι μετά τον γάυρο ότι πιο γλοιώδες κινείται στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Παιζουμε στην εδρα τους,αυτοι θα παιξουν με πολυ παθος γιατι αν χασουν θα πρεπει να ξεσκονισουν τους χαρτες..
η προιστορια ειναι μαζι τους.
εγω δεν βλεπω μεγαλες διαφορες στο ροστερ με τα σημερινα δεδομενα.
Η εκτιμηση μου ειναι χ προς 1...
η προιστορια ειναι μαζι τους.
εγω δεν βλεπω μεγαλες διαφορες στο ροστερ με τα σημερινα δεδομενα.
Η εκτιμηση μου ειναι χ προς 1...
Δεν βλέπεις διαφορές στο ρόστερ;;
Ιτάνζ-Βελλίδης
Λίνο-Ζαραδούκας
Σιλντ-Πουλίδο πως σκατά τον λένε
Κατσικάς-Παπαζαχαρίας
Κατσουράνης-Κοέλιο
Κάτσε-;;
Λαζάρ-;;;
Πάμπλο-;;;
Σαλπι-Γιαννιώτας (είμαι ιερόσυλος το ξέρω)
Αθανασιάδης-Αγκάνθο (αυτό οκ)
10 φορές καλύτερο ρόστερ έχουμε,αρκεί να παίξουμε μπάλα.Ο Πλατανιάς και το Γιάνεννο διπλό τους πήρε και χρειάστηκαν σφαγές με Κέρκυρα και Βέροια.
0-3.
Ιτάνζ-Βελλίδης
Λίνο-Ζαραδούκας
Σιλντ-Πουλίδο πως σκατά τον λένε
Κατσικάς-Παπαζαχαρίας
Κατσουράνης-Κοέλιο
Κάτσε-;;
Λαζάρ-;;;
Πάμπλο-;;;
Σαλπι-Γιαννιώτας (είμαι ιερόσυλος το ξέρω)
Αθανασιάδης-Αγκάνθο (αυτό οκ)
10 φορές καλύτερο ρόστερ έχουμε,αρκεί να παίξουμε μπάλα.Ο Πλατανιάς και το Γιάνεννο διπλό τους πήρε και χρειάστηκαν σφαγές με Κέρκυρα και Βέροια.
0-3.