Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 89-64, Σχόλια & παραλειπόμενα
- nick_shortjohn
- xrictoforoc
Re: Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 14/10 19.00 ΝΕΤ
Δεν μπορει ο χατσερ να παιζει 40 λεπτα.Χρειαζόμαστε ασσο

- KalamarGiannis
Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 14/10 19.00 ΝΕΤ
αξίζει η απόκτηση Τσαιρέλλη σε κάθε περίπτωση...
πιθανόν και του Χαριτόπουλου να βγει χρήσιμη (αν και είναι ειδικός παίκτης)
μεγάλη απογοήτευση ο Κασελάκης που δεν είναι καλός ούτε για κοντός αλλά ούτε και για ημίψηλος. βαρύς.
ο μαύρος μόνο αν παίζει πολύ λιγότερο στον άσσο είναι καλός. τουλάχιστον έχει πάτημα-σουτ.
Χωρίς Χαραλαμπίδη περίμενα μεγάλο επιθετικό πρόβλημα σήμερα...
Ο Λάζος όταν βελτιωθεί θα είμαστε άλλη ομάδα.
τα κοράκια σήμερα μας παίξαν σαν να είμαστε τα άσπρα χώματα. αυτό με θυμώνει περισσότερο από όλα.
από τον Καλλέ ας πούμε ξέρω τι περιμένω...
για τον Σούλη σήμερα σηκώνει κριτική γιατί το άφησε να εκφυλιστεί το ματς και όταν έγινε μη αναστρέψιμο πήρε ταιμ να φωνάξει...ΟΚ

πιθανόν και του Χαριτόπουλου να βγει χρήσιμη (αν και είναι ειδικός παίκτης)
μεγάλη απογοήτευση ο Κασελάκης που δεν είναι καλός ούτε για κοντός αλλά ούτε και για ημίψηλος. βαρύς.
ο μαύρος μόνο αν παίζει πολύ λιγότερο στον άσσο είναι καλός. τουλάχιστον έχει πάτημα-σουτ.
Χωρίς Χαραλαμπίδη περίμενα μεγάλο επιθετικό πρόβλημα σήμερα...
Ο Λάζος όταν βελτιωθεί θα είμαστε άλλη ομάδα.
τα κοράκια σήμερα μας παίξαν σαν να είμαστε τα άσπρα χώματα. αυτό με θυμώνει περισσότερο από όλα.
από τον Καλλέ ας πούμε ξέρω τι περιμένω...
για τον Σούλη σήμερα σηκώνει κριτική γιατί το άφησε να εκφυλιστεί το ματς και όταν έγινε μη αναστρέψιμο πήρε ταιμ να φωνάξει...ΟΚ
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ σε όλα. Σήμερα ήταν η ευκαιρία μας και νομίζω ότι όταν το σκορ ήταν στους 3 και χάσαμε 3 τρίποντα ανοιχτά, χάθηκε το ματς. Όμως το να ξεφτιλίζεσαι έτσι είναι απαράδεκτο!!!!!! Έστω ρε Σούλη ας χάσουμε με 15-10-20 όχι με 30!

- KalamarGiannis
ναι ρε σεις! θέλετε να ζεστάνετε τον κόσμο και τρώτε 25 χαλαρά...
ΟΚ απέναντι σε δεμένη, ακριβή, καλή, πιεστική ομάδα... αλλά
ΑΛΛΑ
μέσα σε 5 λεπτά να σε ξεσκίζουν σαν σε αλάνα, να μην κάνεις φάουλ σκοπιμότητας, να μην ελέγχεις ρυθμό, να μην τρως έστω μια τεχνική διαμαρτυρόμενος σε απαράδεκτα σφυρίγματα, να είσαι χαλαρός εν γένει και να μην τρως σίδερα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ κύριοι με τις φανέλες...
έτσι δεν πρόκειται να φέρεται κόσμο δυστυχώς... απλά PLAY BETTER!!!

ΟΚ απέναντι σε δεμένη, ακριβή, καλή, πιεστική ομάδα... αλλά
ΑΛΛΑ
μέσα σε 5 λεπτά να σε ξεσκίζουν σαν σε αλάνα, να μην κάνεις φάουλ σκοπιμότητας, να μην ελέγχεις ρυθμό, να μην τρως έστω μια τεχνική διαμαρτυρόμενος σε απαράδεκτα σφυρίγματα, να είσαι χαλαρός εν γένει και να μην τρως σίδερα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ κύριοι με τις φανέλες...
έτσι δεν πρόκειται να φέρεται κόσμο δυστυχώς... απλά PLAY BETTER!!!
Στον παγκο ποναει η ομαδα...δεν φταινε οι παικτες  πολλοι παιζουν εκτος θεσης
Και οτι ειχα πει στην διαρκεια της προετοιμασιας βγηκε επακριβως σημερα

Και οτι ειχα πει στην διαρκεια της προετοιμασιας βγηκε επακριβως σημερα
Δε μιλάω συνήθως για προπονητές και ούτε είμαι ειδικός. αλλά το κοουτσάρισμα πάσχει. Καλός και χρυσός ο Σούλης αλλά δυστυχώς όταν πας να φτιάξεις ομάδα με μικρά παιδιά και ειδικών αποστολών, θα πρέπει να έχεις στον πάγκο προπονητή με άγνοια κινδύνου και ο Σούλης δυστυχώς φοβάται και τη σκιά του.
Τεσπα, έτσι υα πορευτούμε αλλά δυστυχώς δε βλέπω πολλά πράγματα και φέτος αν δεν αλλάξει η στρατηγική αντιμετώπισης των παιχνιδιών και του υλικού από τον πάγκο.

Τεσπα, έτσι υα πορευτούμε αλλά δυστυχώς δε βλέπω πολλά πράγματα και φέτος αν δεν αλλάξει η στρατηγική αντιμετώπισης των παιχνιδιών και του υλικού από τον πάγκο.

- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 86-64, Σχόλια & παραλειπόμενα
οταν για 25 λεπτα παω χερι χερι με τον δεμενο και πολυ δυνατο γαυρο στην εδρα του εχοντας μολις 2 γκαρτ και παιζοντας ουσιαστικα με 7 παικτες,και για να παρει διαφορα ασφαλειας η κ@λο ομαδα του δημοσιου χρειαστηκαν 7 συνεχομενες αναποδες αποφασεις των διαιτητων, εεε δεν μπορω να τα ριξω στον προπονητη. μεχρι και τρια δευτερα μου σφύριξαν εκτος ρακετας.
για την ομαδα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι χρειαζεται 2 παικτες, εναν ασσο-ασσο και ενα τριαρι σκορερ. ο κασελακης δεν μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο ειναι ενα 4αρι εγκλοβισμενο στο σωμα ενος γκαρτ.
υγ ο βασιλης ο κλειδιας ειναι ακομα ελευτερος?

για την ομαδα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι χρειαζεται 2 παικτες, εναν ασσο-ασσο και ενα τριαρι σκορερ. ο κασελακης δεν μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο ειναι ενα 4αρι εγκλοβισμενο στο σωμα ενος γκαρτ.
υγ ο βασιλης ο κλειδιας ειναι ακομα ελευτερος?
Τα δεκάλεπτα: 18-16, 41-35, 63-51, 89-64
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάινς 8 (7ριμπ), Λο 17 (1), Άντιτς 7, Σπανούλης 11 (1), Περπέρογλου 4, Ντόρσεϊ 3, Σλούκας 5, Μαυροειδής 5, Γκετσεβίτσιους 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 15 (1), Μάντζαρης.
ΠΑΟΚ: Χάτσερ 15 (1τριπ, 5ασ), Κασελάκης, Μακ Γκραθ 9 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 10 (5ριμπ), Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 3, Παπαδόπουλος 6, Καλλές 6, Χαριτόπουλος 10 (6ριμπ).
Για εμένα ο Σούλης έκανε ένα λάθος όταν δεν έπρεπε..
Στο 3ο δεκάλεπτο, κράτησε τον Παπαδόπουλο μέσα που ήταν άστοχος και εκνευριστικά αδιάφορος στην άμυνα..
Όταν άνοιξε η διαφορά τον έβγαλε στο τέλος όταν ο Τσαιρέλης αλλά και Καλλές πήγαιναν καλά...
Γενικά η επίθεση έχει δουλευτεί πιο πολύ μου φαίνεται από την άμυνα...
Ώρες ώρες στην άμυνα έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα....
Θέλει πολύ δουλειά αυτό είναι σίγουρο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάινς 8 (7ριμπ), Λο 17 (1), Άντιτς 7, Σπανούλης 11 (1), Περπέρογλου 4, Ντόρσεϊ 3, Σλούκας 5, Μαυροειδής 5, Γκετσεβίτσιους 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 15 (1), Μάντζαρης.
ΠΑΟΚ: Χάτσερ 15 (1τριπ, 5ασ), Κασελάκης, Μακ Γκραθ 9 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 10 (5ριμπ), Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 3, Παπαδόπουλος 6, Καλλές 6, Χαριτόπουλος 10 (6ριμπ).
Για εμένα ο Σούλης έκανε ένα λάθος όταν δεν έπρεπε..
Στο 3ο δεκάλεπτο, κράτησε τον Παπαδόπουλο μέσα που ήταν άστοχος και εκνευριστικά αδιάφορος στην άμυνα..
Όταν άνοιξε η διαφορά τον έβγαλε στο τέλος όταν ο Τσαιρέλης αλλά και Καλλές πήγαιναν καλά...
Γενικά η επίθεση έχει δουλευτεί πιο πολύ μου φαίνεται από την άμυνα...
Ώρες ώρες στην άμυνα έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα....
Θέλει πολύ δουλειά αυτό είναι σίγουρο...
δεν ειδα το δευτερο ημιχρονο...οποτε απο το πρωτο μ αρεσει ο τσαιρελης παρα παρα πολυ..με ωραιες κινησεις κατω απο το καλαθι...ο χατσερ με καλες και κακες στιγμες οργανωτικα και επιθετικα...ο λαζος καλος στην επιθεση κακιστιος αμυντικα...ταιζαμε καλα τους ψηλους στο α...περιμενω πολλα απο κασελακη ,,ο χαριτο ημουν και ειμαι σιγουρος οτι θα βιηθησει ..θα γυρισει και ο χαραλαμπιδης και θα δουμε τη  μαγια..'
ΥΓ λαζο εγινες ιδιος ο πατερας σου με τη μουστακα

ΥΓ λαζο εγινες ιδιος ο πατερας σου με τη μουστακα
- kataramenos5
Όταν παίζεις με καλύτερη ομάδα προσπαθείς να ελέγξεις το ρυθμό και στην άμυνα πρέπει να μασάς σίδερα.Εμείς τρώγαμε σπόρια.Πάθος μηδεν.

Για να είμαι ειλικρινής έχασα το κρίσιμο σημείο στο 3ο δεκάλεπτο που ανέβηκε η διαφορά!!!! Μέχρι εκείνη τη στιγμή ένοιωα υπέροχη έκπληξη είμασταν καλύτεροι από ότι περίμενα!!! Το 4ο δεκάλεπτο δεν σηκώνει κριτική ο Σούλης φανερά έριξε λευκή πετσέτα 8 λεπτά πριν τελειώσει το ματς και επέτρεψε στο γάυρο να δημιουργήσει μια διαφορά γοήτρου .. ΤΕΣΠΑ

Δε νομίζω ότι η ομάδα άξιζε τόσο μεγάλη διαφορά στο σκορ.
Ήμασταν πολύ καλοί στο 1ο και πιστεύω ότι στο 2ο ημίχρονο βάλανε το χεράκι τους και τα κοράκια καθώς μας σφύριζαν και την παραμικρή επαφή στην άμυνα ενώ στους γάβρους κάνανε την πάπια.

Ήμασταν πολύ καλοί στο 1ο και πιστεύω ότι στο 2ο ημίχρονο βάλανε το χεράκι τους και τα κοράκια καθώς μας σφύριζαν και την παραμικρή επαφή στην άμυνα ενώ στους γάβρους κάνανε την πάπια.