Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 89-64, Σχόλια & παραλειπόμενα
Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 89-64, Σχόλια & παραλειπόμενα
Πέρσι χωρίς μετάδοση χάρη στους στόκους της ΝΕΤ, φέτος φιλοτιμήθηκαν.
Κομισάριοι:Φώτης Σωτηριάδης
Διαιτητές:Πέτρος Παπαπέτρου, Κυριάκος Ταβουλαρέας, Βασίλης Αφεντουλίδης εσακε.γκρ
Σήμερα είναι ευκαιρία να τους δούμε με την Κάχα Λαμποράλ και ας ελπίσουμε ότι θα είναι ανέτοιμοι. Ας ελπίσουμε ακόμα περισσότερο εμείς να μην είμαστε ανέτοιμοι γιατί αλλιώς όχι στο ΣΕΦ, και στα Τρίκαλα μάς νικάνε. Θέλω αν μη τι άλλο αξιοπρεπή εμφάνιση και να μη χάσουμε την επαφή στο σκορ.
Αμφίβολος ακόμα ο Χαραλαμπίδης.
Καλή χρονιά ΠΑΟΚάρα!
Κομισάριοι:Φώτης Σωτηριάδης
Διαιτητές:Πέτρος Παπαπέτρου, Κυριάκος Ταβουλαρέας, Βασίλης Αφεντουλίδης εσακε.γκρ
Σήμερα είναι ευκαιρία να τους δούμε με την Κάχα Λαμποράλ και ας ελπίσουμε ότι θα είναι ανέτοιμοι. Ας ελπίσουμε ακόμα περισσότερο εμείς να μην είμαστε ανέτοιμοι γιατί αλλιώς όχι στο ΣΕΦ, και στα Τρίκαλα μάς νικάνε. Θέλω αν μη τι άλλο αξιοπρεπή εμφάνιση και να μη χάσουμε την επαφή στο σκορ.
Αμφίβολος ακόμα ο Χαραλαμπίδης.
Καλή χρονιά ΠΑΟΚάρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Δευ 15 Οκτ 2012, 12:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Ολεμπεακός - Π.Α.Ο.Κ.άρα 14/10 19.00 ΝΙΕΤ
Τωρα δεν εχει νοημα να γραψουμε και πολλα... θελω απλα παθος και προσπαθεια και ας χασουμε...
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ 14/10 19.00 ΝΕΤ
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Με πίστη και ενέργεια θα το πάρουμε το παιχνίδι. Και σε πιο παλιές περιόδους είχαμε χάλια ομάδες και πάλι κερδίζαμε. Μπορούμε. Ανυπομονώ για το εύκολο διπλό μας. 

Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ 14/10 19.00 ΝΕΤ
εντάξει πρωταθλητές ευρώπης είναι.δεν είναι και οι Lakers. Διπλό ξερό. 99-100 με γκολ φάουλ του Θεωδωράκου.
Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 14/10 19.00 ΝΕΤ
Believers μέχρι το πικρό τέλος. Ντιβόσιο
Ελπίζω να παίξουν 6 παρατάσεις σήμερα
Ελπίζω να παίξουν 6 παρατάσεις σήμερα

Βλέπω Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ. Ο Ολυμπιακός κάλυψε -8 πολύ γρήγορα με τρίποντα, πήρε κεφάλι και, με όσο μπάσκετ ξέρω, βλέπω να έχει πολλές λύσεις... Έμαθα επίσης ότι ο Σλαβομακεδόνας Άντιτς έχει βουλγάρικο διαβατήριο, έτσι είπε τουλάχιστον ο συνεκφωνητής. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι, εδώ και πρώην πρόεδρος της χώρας έχει βουλγάρικο, απλά το καταγράφω.
36-32 τώρα, σε τριάμιση λεπτά έχει ημίχρονο. Στηρίζουμε παράταση.
36-32 τώρα, σε τριάμιση λεπτά έχει ημίχρονο. Στηρίζουμε παράταση.
85-81, τους πίεσε η Κάχα αλλά φαίνεται να έχουν συνοχή σαν ομάδα, αυτό που λένε όλοι ότι θα είναι το όπλο τους φέτος. Πρέπει να πιάσουμε 100% για να σταθούμε καλά.
- xrictoforoc
Έτσι,έχω σχεδόν δεδομένη την ήττα,αλλά θέλω να δω προσπάθεια,πάθος και μικρή διαφορά στο σκορ.
Καλή μας αρχή
Καλή μας αρχή

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Κάντε κάνα τσάφ να τρελαθούμε.Ευκαιρία να τραβήξετε κόσμο στο παλατάκι.
θα θελα να δω κλεισιμο της τεραστιας ψαλιδας φετος....οταν γινουμε καλα σαν ομαδα πιστευω θα υπαρξει...ειδικα αν λυθεει το θεμα στο1 και στο 5
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Πέρα από την πλάκα πάμε μόνο για την νίκη δυνατά και με καλό handicup.
Re: Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 14/10 19.00 ΝΕΤ
Η ομαδα με τα ασπρόμαυρα που παιζει εναντιον του γαύρου απο πια χωρα ειναι;
Γιατι ο ΑΡΔ ειναι πολυ μαλακ .....
Γιατι ο ΑΡΔ ειναι πολυ μαλακ .....