Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-0 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
Αυτά είναι παπαριές. Και εγώ θεωρώ πως έχουμε παίκτες που είναι καλύτεροι των παικτών του Ατρομήτου αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είμαστε καλύτερη ομάδα. Βασικά από τις τον Ατρόμητο και τον Αστέρα δεν είμαστε. Τους 2 του ποκ δεν τους βάζω καθόλου μέσα γιατί εννοείται.

Αν ξανακουσω για παικταραδες και ταλεντα στυλ κατσε,πελκας,γιαννου,αποστολοπουλος και οποια αλλη απομιμηση ποδοσφαιριστη εχει μαζευτει στην ομαδα δεν θα το αντεξω...Καποια στιγμη περσυ ο Μπολονι ειχε πει οτι ακομα και ο Σταφυλιδης, που ειναι ο μονος το παλικαρι που πραγματικα το κατεχει, αλλα πλεον στα @@ μου, επαιξε απο αναγκη καθως το υλικο ηταν φτωχο, καποιοι προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ψαχνεται για τους μικρους απο το πολυ ταλεντο, το οποιο παλυ κατα δηλωση του αγνοειτο στην αρχη της χρονιας αλλα φαινεται εμφανιστηκε ολο μαζεμενο στο τελος...Το μονο που ελπιζω ειναι ο Σαββιδης να υπαρχει πραγματικα και να ειναι πραγματικος επενδυτης και οχι ταλεντο και αυτος και μετα απο την αναμενομενη τραγικη χρονια να παρει σκουπα και να τους πεταξει ΟΛΟΥΣ και οταν λεω ολους,εννοω ΟΛΟΥΣ.
RoMaN έγραψε:Υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τα οποία ψάχνουν να αναστήσουν (κάποιοι να τελειώσουν σιγά σιγά) τη καριέρα τους... Αν ο Σαββίδης δεν σκάσει φράγκα, με αυτήν την ομάδα ούτε Ευρώπη θα πάμε του χρόνου...
Αγώνας; Ποιος αγώνας, τι να πω για τον αγώνα.. Ένας Σταφυλίδης και ένας Vivian.
Υ.Γ.: Ο Jacobo γιατί δεν έπαιξε;;; Τι περιμένει ο δον Δώνης;
Ο πίου θα έρθει ο ΠΙΟΥ... Αρε Πλυντήριο θα γίνουμε και το σενάριο έπαιζε από πέρσυ τα Χριστούγεννα ... Αλλά κοιμόμασταν...
@Digitalfan
Ο Βιβιάν γιατί δεν πρέπει να είναι βασικός?
Εγώ μακράν το αντίθετο είδα...
Ο Λώρενς, όταν ένα ολόκληρο κέντρο δεν παίζει, τι πρέπει να κάνει...?
Για τους άλλους δεν μιλάω..
Ο Βιβιάν γιατί δεν πρέπει να είναι βασικός?
Εγώ μακράν το αντίθετο είδα...
Ο Λώρενς, όταν ένα ολόκληρο κέντρο δεν παίζει, τι πρέπει να κάνει...?
Για τους άλλους δεν μιλάω..

σταφυλιδης,βιβιαν,γλυκος οι καλυτεροι..οι αλλοι ουτε για β'..ο τσουκαλας που διωξαμε μπροστα τους πελε μοιαζει
karlat85 έγραψε:ναι εχει αναγκη να ξεπλυνει 10 χαρτια
Περίμενε και θα δείς.... Μακάρι να βγώ ψέφτης ... Αλλά το καλοκαίρι είπα Σαρδέλες και μέχρι τώρα μόνο ψέφτης δεν βγήκα
Sera4 έγραψε:υπομονη εδω χτιζεται ο μεγαλος ΠΑΟΚ...![]()
![]()
![]()
![]()
Με τούβλα

nikolasf έγραψε:karlat85 έγραψε:ναι εχει αναγκη να ξεπλυνει 10 χαρτια
Περίμενε και θα δείς.... Μακάρι να βγώ ψέφτης ... Αλλά το καλοκαίρι είπα Σαρδέλες και μέχρι τώρα μόνο ψέφτης δεν βγήκα
Σωραιος ρε φιλε...
joshua έγραψε:Αν ξανακουσω για παικταραδες και ταλεντα στυλ κατσε,πελκας,γιαννου,αποστολοπουλος και οποια αλλη απομιμηση ποδοσφαιριστη εχει μαζευτει στην ομαδα δεν θα το αντεξω...Καποια στιγμη περσυ ο Μπολονι ειχε πει οτι ακομα και ο Σταφυλιδης, που ειναι ο μονος το παλικαρι που πραγματικα το κατεχει, αλλα πλεον στα @@ μου, επαιξε απο αναγκη καθως το υλικο ηταν φτωχο, καποιοι προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ψαχνεται για τους μικρους απο το πολυ ταλεντο, το οποιο παλυ κατα δηλωση του αγνοειτο στην αρχη της χρονιας αλλα φαινεται εμφανιστηκε ολο μαζεμενο στο τελος...Το μονο που ελπιζω ειναι ο Σαββιδης να υπαρχει πραγματικα και να ειναι πραγματικος επενδυτης και οχι ταλεντο και αυτος και μετα απο την αναμενομενη τραγικη χρονια να παρει σκουπα και να τους πεταξει ΟΛΟΥΣ και οταν λεω ολους,εννοω ΟΛΟΥΣ.
Συμφωνώ φίλε μου. Απλά ο Πέλκας έχει καλά στοιχεία. Οι άλλοι συμφωνώ, της πλάκας. Τα βλέπουμε όμως. Τα ταλέντα στα πουλάνε οι δημοσιογράφοι οι Λαγογιάννηδες κλπ. Ο ΠΑΟΚ αυθεντικό ταλέντο έχει τον Σταφυλίδη που ευτυχώς του χρόνου θα πάει σε καλή ομάδα να γίνει παικταράς, γιατί θα γίνει. Κατα τ'άλλα παίκτης με πραγματικό ταλέντο σε αυτή την ομάδα ΔΕΝ υπάρχει!

nikolasf έγραψε:karlat85 έγραψε:ναι εχει αναγκη να ξεπλυνει 10 χαρτια
Θα σου πω αυτο που δηλωσε ο αμπραμοβιτς,ειπε αν πιστευετε πως εχω αναγκη να ξεπλυνω 100 εκ. τοτε δεν γνωριζετε καθολου την περιουσια μου
Γιατυτο λεωκαποιος που φαινετε να εχει μια περιουσια κοντα στα 300 τα 10 θα χρειαστει να ξεπλύνει?