_sleeper έγραψε:α) Όσοι δεν το έχετε κάνει, πηγαίνετε στο thread του αγώνα να δείτε σχόλια μέχρι τη σελίδα 6 ή 7. Κατά τα άλλα στήριξη στην ομάδα. PAOK you are.
β) MVP για μένα ο Γεωργιάδης, στο δεύτερο ήταν εκπληκτικός έκανε ό,τι ήθελε, μόνο που δεν του έκατσε το γκολ. Για τον Κλάους δε σχολιάζω, τί να πω εγώ ο ασήμαντος? Φανταστικός και ο Κάτσε, που απορώ γιατί πολλοί τον παρομοιάζανε με τον Βιτόλο. Αυτό το παιδάκι ξέρει μπάλα και δίπλα στον άρχοντα θα μάθει πολλά κόλπα. Ο Σάλπι θα είναι πάντα ο Σάλπι, όχι 4, 44 χρόνια τον θέλω στην ομάδα. Γενικά στο β' μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο, στο πρώτο μόνο ο Ρομπέρ υπήρχε, που κι αν δεν έχει ακούσει εδώ μέσα κι αυτός. Προβλέπω μετά τη φυγή και του Σάκη, να φταίει αυτός ακόμη και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Κι ένα τελευταίο σχόλιο για το α' ημίχρονο. Όλοι, μα όλοι, μα όλοι, μα ΟΛΟΙ, προσωπικά με έχουν κουράσει τόσα χρόνια να λένε "Στην Τούμπα παίζεις, πρέπει να πιέζεις, να παίζεις ψηλά, να βάζεις 4 έως 10 γκολ ανεξάρτητα από αντιπάλους, να παίζουν Ελληνάκια, να παίζουν απ' τις ακαδημίες", κ.λπ. Σε μια ομάδα που παίζει με πειραματικό δίδυμο στα στόπερ, χωρίς Γκαρσία (no party), και με φουλ επιθετικούς παίκτες (ακόμη κι ο Κουμαλό κατεβάζει τη μπάλα μέχρι το κέντρο) τί περιμένετε? Έχουμε 9 Αυγούστου, φύγανε οι μισοί βασικοί, παίζεις με 4-5 παιδάκια απ' τις ακαδημίες και ορισμένοι θέλουν να δουν τί ακριβώς? Θα δεις και λάθη και αστοχίες και γκολ εκεί που δεν το περιμένεις και θα φας και πούτσα καλή και απ' όλα. Το υπομονή και στήριξη δεν είναι μόνα λόγια, είναι πράξη. Και όταν εγώ βλέπω στο 15' του αγώνα σχόλια: "Ο Γλύκος για τα πανηγύρια. Ο Γεωργιάδης να βγει και να μπει στη θέση του ο δεξιά Φωτάκης. Κι εσύ Δώνη ξύπνα οι άλλοι σε παίζουν στην κόντρα για πλάκα. Αλλά υπομονή και στήριξη." μου γυρνάει τα μυαλά. Κι εγώ τα πήρα κι έριξα τα γαμώσταυρα μου στο α', αλλά το βούλωσα και περίμενα να δω πως θα πάει ο αγώνας. Ας κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος του αγώνα φορ φακς σέικ.
Σλίπερ αγόρι μου, έτσι είναι. Πάντα πρέπει να φταίει κάποιος και πάντα θα υπάρχουν παίκτες αλεξικέραυνα.
Εδώ μέσα είμαστε τα πάντα όλα: παίκτες, προπονητές, σκάτουτερς, πρόεδροι. Ποιος Δώνης τώρα; ΕΓΩ.
Για το παραλίγο γκολ που ξεκίνησε από 10 μέτρα off side και μας γλύτωσε ο Γλύκος, δεν είδα κάτι ...