PAOK-Bnei Yehuda 4-1 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα.

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Glykos
1
1%
Lino
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Khumalo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Intzidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Georgiadis
5
7%
Fotakis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Robert
4
6%
Lazar
4
6%
Etto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pelkas
1
1%
Kace
25
37%
Athanasiadis
25
37%
Salpingidis
3
4%

Σύνολο ψήφων: 68

Άβαταρ μέλους
DC

Re: PAOK-Bnei Yehuda 4-1 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από DC »

+1 :lol:
_sleeper έγραψε:α) Όσοι δεν το έχετε κάνει, πηγαίνετε στο thread του αγώνα να δείτε σχόλια μέχρι τη σελίδα 6 ή 7. Κατά τα άλλα στήριξη στην ομάδα. PAOK you are.

β) MVP για μένα ο Γεωργιάδης, στο δεύτερο ήταν εκπληκτικός έκανε ό,τι ήθελε, μόνο που δεν του έκατσε το γκολ. Για τον Κλάους δε σχολιάζω, τί να πω εγώ ο ασήμαντος? Φανταστικός και ο Κάτσε, που απορώ γιατί πολλοί τον παρομοιάζανε με τον Βιτόλο. Αυτό το παιδάκι ξέρει μπάλα και δίπλα στον άρχοντα θα μάθει πολλά κόλπα. Ο Σάλπι θα είναι πάντα ο Σάλπι, όχι 4, 44 χρόνια τον θέλω στην ομάδα. Γενικά στο β' μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο, στο πρώτο μόνο ο Ρομπέρ υπήρχε, που κι αν δεν έχει ακούσει εδώ μέσα κι αυτός. Προβλέπω μετά τη φυγή και του Σάκη, να φταίει αυτός ακόμη και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Κι ένα τελευταίο σχόλιο για το α' ημίχρονο. Όλοι, μα όλοι, μα όλοι, μα ΟΛΟΙ, προσωπικά με έχουν κουράσει τόσα χρόνια να λένε "Στην Τούμπα παίζεις, πρέπει να πιέζεις, να παίζεις ψηλά, να βάζεις 4 έως 10 γκολ ανεξάρτητα από αντιπάλους, να παίζουν Ελληνάκια, να παίζουν απ' τις ακαδημίες", κ.λπ. Σε μια ομάδα που παίζει με πειραματικό δίδυμο στα στόπερ, χωρίς Γκαρσία (no party), και με φουλ επιθετικούς παίκτες (ακόμη κι ο Κουμαλό κατεβάζει τη μπάλα μέχρι το κέντρο) τί περιμένετε? Έχουμε 9 Αυγούστου, φύγανε οι μισοί βασικοί, παίζεις με 4-5 παιδάκια απ' τις ακαδημίες και ορισμένοι θέλουν να δουν τί ακριβώς? Θα δεις και λάθη και αστοχίες και γκολ εκεί που δεν το περιμένεις και θα φας και πούτσα καλή και απ' όλα. Το υπομονή και στήριξη δεν είναι μόνα λόγια, είναι πράξη. Και όταν εγώ βλέπω στο 15' του αγώνα σχόλια: "Ο Γλύκος για τα πανηγύρια. Ο Γεωργιάδης να βγει και να μπει στη θέση του ο δεξιά Φωτάκης. Κι εσύ Δώνη ξύπνα οι άλλοι σε παίζουν στην κόντρα για πλάκα. Αλλά υπομονή και στήριξη." μου γυρνάει τα μυαλά. Κι εγώ τα πήρα κι έριξα τα γαμώσταυρα μου στο α', αλλά το βούλωσα και περίμενα να δω πως θα πάει ο αγώνας. Ας κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος του αγώνα φορ φακς σέικ.

Σλίπερ αγόρι μου, έτσι είναι. Πάντα πρέπει να φταίει κάποιος και πάντα θα υπάρχουν παίκτες αλεξικέραυνα.
Εδώ μέσα είμαστε τα πάντα όλα: παίκτες, προπονητές, σκάτουτερς, πρόεδροι. Ποιος Δώνης τώρα; ΕΓΩ.
Για το παραλίγο γκολ που ξεκίνησε από 10 μέτρα off side και μας γλύτωσε ο Γλύκος, δεν είδα κάτι ... 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Απέκρουσε σουτ ο Γλύκος;
Λάθος κάνεις, ήταν άμπαλος ο αντίπαλος και την έστειλε πάνω του... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με τσάκωσες. :oops:
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

[quote="_sleeper"]α) Όσοι δεν το έχετε κάνει, πηγαίνετε στο thread του αγώνα να δείτε σχόλια μέχρι τη σελίδα 6 ή 7. Κατά τα άλλα στήριξη στην ομάδα. PAOK you are.

Η στηριξη δεν εχει να κανει με την κριτικη.Κριτικη θα γινει για καποιους παικτες σε στιγμες οταν δεν παιζουνε καλα ή κανουν επανελειμενα λαθος επιλογες ειτε η ομαδα παιζει σαν τη River Plate του '50 ειτε σαν της περας βραχουλας.
Θα ηθελα να ξερα τι ειπε ο Δωνης στο ημιχρονο.Ο ιδιος δεν λεει...δεν ειναι και ο γιασερ πως θα μαθω εγω? :D :D :D
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

καλα σημερα οσοι ειμασταν μεσα.....που ειμασταν δυστυχως λιγοι.....ειμαστε ηρωες :pano:
τι ειναι αυτη η πουτ@να η ζεστη ρε πουστη μου.....λιωσαμε...λιωσαμε...
Στο ματς τωρα......
Ο γνωστος περσυνος ΠΑΟΚ του α ημιχρονου.....και ο ελπιδοφορος ΠΑΟΚ του Δωνη στο β ημιχρ.
εχουμε προβλημα στην αμυνα....επομενο ειναι....και μπροστα λειπει ο παικτης που μπορει να κανει
την διαφορα.
Ο Πελκας καλος,αλλα θελει πολλη δουλεια ακομα,ο Κατσε πρεπει να ειναι ποιο ηρεμος στα μαρκαρισματα
γιατι θα τρελαθει να μετραει καρτες,και ο Κατσικας θελει χρονο και εμπειριες.
Ο Γλυκος κρατησε τον ΠΑΟΚ ζωντανο στο τετ-ατετ, και οι Ρομπερ-Γεωργιαδης ηταν οι καλυτεροι του αγωνα.
Οταν λειπει ο Γκαρσια,φανηκε δυστυχως και σημερα.....εχουμε προβλημα.
ρε Δωνη...βαλε ρε τον κοντο να παιξει μπροστα,την τον βαζεις στα ακρα....παλι τα ιδια θα χουμε φετος....
αυτα....
τωρα θελουμε ενα ''ευκολακι'' στην κληρωσει να περασουμε χαλαρααααα.....και συνεχιζουμε.

Υ.Γ. ...αν...μπορουν ερθουν 3 καλοι παικτες θα ειμαστε καλα....
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ψηφισα Κατσε γιατι ηταν η αποκαληψη του ματς
βασικος παραγοντας για μενα στην εικονα της ομαδας στο β'
καλες τοποθετησεις
καλες μπαλιες
κ πολλα σουτ με θρασσος.
:pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Και για να συνεχίσουμε και με λίγη μπάλα, αυτό με το κακό 1ο ημίχρονο θα πρέπει να το κοιτάξουν στην ομάδα.
Το ίδιο είχε συμβεί και στο Ισραήλ και αν παίζαμε με πιο δυνατή ομάδα, ίσως να το πληρώναμε.
Έμεινα με την εντύπωση ότι η Μπνέι ήταν ομάδα επιπέδου ΟΦΗ. Με ομάδες επιπέδου Τρίπολης και πάνω, νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Εδώ κάποια γκολάκια. Στο δεύτερο και τρίτο έχει όμως λίγη διαφήμιση.

[dailymotion]xspw2c_yyyy-yyyyy-yyyyyyyy-yy-1-1[/dailymotion]
[dailymotion]xspw5b_yyyy-yyyyy-yyyyyyyy-yy-2-1[/dailymotion]
[dailymotion]xspwpk_yyyy-yyyyy-yyyyyyyy-yy-3-1[/dailymotion]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Πέμ 09 Αύγ 2012, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

VagosPaok έγραψε:
_sleeper έγραψε:α) Όσοι δεν το έχετε κάνει, πηγαίνετε στο thread του αγώνα να δείτε σχόλια μέχρι τη σελίδα 6 ή 7. Κατά τα άλλα στήριξη στην ομάδα. PAOK you are.

Η στηριξη δεν εχει να κανει με την κριτικη.Κριτικη θα γινει για καποιους παικτες σε στιγμες οταν δεν παιζουνε καλα ή κανουν επανελειμενα λαθος επιλογες ειτε η ομαδα παιζει σαν τη River Plate του '50 ειτε σαν της περας βραχουλας.
Θα ηθελα να ξερα τι ειπε ο Δωνης στο ημιχρονο.Ο ιδιος δεν λεει...δεν ειναι και ο γιασερ πως θα μαθω εγω? :D :D :D

Κάποιοι έχεουν μπερδέψει την κριτική με την απαξίωση.
Όπως και κάποιοι με τοποθετήσεις του στυλ ότι ο "τάδε" δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, την έχουν δει προπονητές.
Edit: και για να σας το αποδείξω, περιμένετε τις πρώτες γκέλες ή μέτριες εμφανίσεις των Πέλκα και Κάτσε. 8-)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Στο πρώτο ημίχρονο κακοί.Εϊχαμε τον πολύ βαρύ Φωτάκη που δεν κάλυπτε και το ότι μπήκαμε υπεροπτικά..Ήμαστε μαύρια χάλια εν ολίγοις.Δεν μαρκάραμε καθόλου.Παρακολουθούσαμε διακριτικά θα έλεγα.

Στο δεύτερο ο Δώνης έκανε την κίνηση ματ και έβαλε τον Κάτσε.Το παιδί τρέχει πάνω κάτω,είναι δυνατός και έχει τεχνική.Κάλυψε χώρους και έδωσε ενέργεια.Συν οτι απελευθέρωσε τον Λαζάρ.

Κρατάμε το 2ο ημίχρονο και ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτήν την εικόνα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

DC έγραψε:
VagosPaok έγραψε:

Όπως και κάποιοι με τοποθετήσεις του στυλ ότι ο "τάδε" δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, την έχουν δει προπονητές.
Edit: και για να σας το αποδείξω, περιμένετε τις πρώτες γκέλες ή μέτριες εμφανίσεις των Πέλκα και Κάτσε. 8-)

Αυτό το post, flag και pin πάνω πάνω στην αρχική σελίδα του paokmania.
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

DC έγραψε:
VagosPaok έγραψε:

Οι συνεχομενες κωλοτουμπες ειναι γνωστες στον ελληνικο αθλητικο κοσμο.Η απαξιωση οπως ομως και η υπερβολικη εκτιμηση προσοντων ειναι γνωστα χαρακτηριστικα σε εμας.Ο kace εγινε pirlo σε ενα ημιχρονο,ο Κατσικας Passarella και παει λεγωντας.Οταν λες οτι ο Γλυκος δεν κανει για τον ΠΑΟΚ δεν το παιζεις προπονητης απλα βλεπεις πραγματα στοιχειωδη για εναν τερματοφυλακα που του λειπουν...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

_sleeper έγραψε:Αυτό το post, flag και pin πάνω πάνω στην αρχική σελίδα του paokmania.

Τζάμπα κόπος ρε μαν.
Είναι όπως με το google και την βικιπέδια: από τότε που βγήκαν, έχουμε γεμίσει επιστήμονες. Μέχρι και ο περιπτεράς της γειτονιάς μου ξέρει από το να ρυθμίζει βαλβίδες σε R6 μέχρι μεταμόσχευση καρδιάς. Στην μπάλα θα σκαλώσουμε;
Το κάθε 17χρονο μπορεί να βάλει τα γυαλιά στον Δώνη και τον Μπόλονι. Άμα δε, μπουν και στα λινκς του ΥΠΕΞ, ξέρουν και το πέιρολ του Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η ομαδα εδειξε τα προβληματα της αν δεν παιξουμε ιδανικα το 4 4 2 σε ευθεια....ελπιζω ν το γυρισουμε σε ρομβο αν ηταν μια ομαδα με στοιχειωδη λειτουργια μπροστα..θα κλαιγαμε....

Μπροσατ ο Γεωργιαδης κανει ενα σωστο 4 λαθη...Ο φωτκαης κ σαλπι ανετοιμοι...ο Κλαους βομβιστης..ο ρομπερ σοβαροτατος...π καλος ο Κτασε τοσο σε μπαλιες βλ γκολ...οσο και σε θρασσοος....

το + του ματτς ο κατσε..

Ο κουμαλο ηγετης πισω....

Μπραβο και σε πελκα και αυτος θρασυς μπουκαδορος...

Θα τους ξαναδουμε////

ΤΟ κερδος οι δυο + 1 μικροι....
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

DC έγραψε:
_sleeper έγραψε:Αυτό το post, flag και pin πάνω πάνω στην αρχική σελίδα του paokmania.

Τζάμπα κόπος ρε μαν.
Είναι όπως με το google και την βικιπέδια: από τότε που βγήκαν, έχουμε γεμίσει επιστήμονες. Μέχρι και ο περιπτεράς της γειτονιάς μου ξέρει από το να ρυθμίζει βαλβίδες σε R6 μέχρι μεταμόσχευση καρδιάς. Στην μπάλα θα σκαλώσουμε;
Το κάθε 17χρονο μπορεί να βάλει τα γυαλιά στον Δώνη και τον Μπόλονι. Άμα δε, μπουν και στα λινκς του ΥΠΕΞ, ξέρουν και το πέιρολ του Ιβάν.

'Η απλα μπορεις να μαθαινεις,να εκπαιδευεσαι,να γνωριζεις και να μην πρεπει να φτασεις 40χρονων για να κρινεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”