Tapatalk powered
- Μπαρκαρούτσος
Re: Tapatalk powered
Ε, αφου μπορείς και βρίσκεις άκρη στο λαβύρινθο καλά έκανες......εγώ έψαξα έψαξα....και τελικά το εχωσα όπου βρήκα. 
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σε αιφον συσκευή, τη δική μου, δεν εμφανίστηκε το πρόβλημα. Μήπως είναι σε ανδροιδ συσκευές που εμφανίζεται;
- V-olakiotis
Μόνο σε πτώσεις server έχω θέμα με το tapatalk. Κάποιες φορές δεν ανανεώνει την στήλη με την χρονολογική σειρά, αλλά μπαίνω τότε από τα αδιαβαστα.
Σε μια από αυτές μάλιστα το απεγκατεστησα και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω δεν υποστήριζε την android 4.4.2 που έχω στο κινητό. Ετσι έψαξα και βρήκα παλιότερη έκδοση μέχρι να αλλάξω τηλ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σε μια από αυτές μάλιστα το απεγκατεστησα και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω δεν υποστήριζε την android 4.4.2 που έχω στο κινητό. Ετσι έψαξα και βρήκα παλιότερη έκδοση μέχρι να αλλάξω τηλ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τελικά χρειάστηκε να το ξαναεγκαταστησω για να δουλέψει.Mitsospaoki4 έγραψε:Εμένα ξαναεμφανίστηκε αλλά δεν μπορώ ούτε να γράψω, ούτε να δω την ροή..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρόβλημα θέλω να αναφέρω: εδώ και 3 μήνες δεν με αφήνει το Tapatalk να μπω στο φόρουμ. Όταν κάνω login βάζω τα σωστά username, password (τα ίδια με αυτά που μπαίνω μεσω web) και μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις αποτυχημένες προσπάθειες. Έχω κάνει uninstall/install 2-3 το app χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζετε άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση είναι λίγο random (μπορεί να είναι πρόβλημα smaprtphone/android version ή συγκεκριμένου app), αλλά μήπως υπάρχει κάτι από την πλευρά του Paokmania που θα μπορούσε να ελεγθεί;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν έχω κάποιο θέμα με το tapatalk και αν παλιότερα έβγαζε συχνά προβλήματα, πλέον εδώ και ένα εξάμηνο είναι super
Συνήθως πάντως το πρόβλημα λύνεται από μόνο του εντός 2-3 ημερών
Μάλλον έχει να κάνει με τον server του tapatalk
Συνήθως πάντως το πρόβλημα λύνεται από μόνο του εντός 2-3 ημερών
Μάλλον έχει να κάνει με τον server του tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κουρδε πάρε αιφον, να σωθείς. Και βάλε την κανονική έκδοση. Όχι την δωρεάν. Με ευχαριστείς μετά!
- V-olakiotis
Αυτό το θέμα Κούρδε το αντιμετώπιζα συχνά με το παλιό κινητό που φορούσε android 4.4.2.Kourdos έγραψε:Πρόβλημα θέλω να αναφέρω: εδώ και 3 μήνες δεν με αφήνει το Tapatalk να μπω στο φόρουμ. Όταν κάνω login βάζω τα σωστά username, password (τα ίδια με αυτά που μπαίνω μεσω web) και μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις αποτυχημένες προσπάθειες. Έχω κάνει uninstall/install 2-3 το app χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζετε άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση είναι λίγο random (μπορεί να είναι πρόβλημα smaprtphone/android version ή συγκεκριμένου app), αλλά μήπως υπάρχει κάτι από την πλευρά του Paokmania που θα μπορούσε να ελεγθεί;
Κάποια στιγμή το αντιμετώπισα βάζοντας μια προηγούμενη έκδοση του tapatalk συμβατή με το android που φορούσα εγώ. Δούλεψε.
Στο νέο κινητό δεν έχω θεμα με android 10.
Το ίδιο πρόβλημα είχα παλαιότερα και εγώ. Αν το ταπαταλκ σου βγάζει και ότι πρέπει να γράψεις έναν κωδικό που βλέπεις χωρίς αυτός να υπάρχει πουθενά, τότε πάνε στο browser αν είσαι ήδη συνδεμένος κάνε logout. Κάνε login βάλε τους κωδικούς σου και απάντησε στην ερώτηση που έχει. Μετά λογικά στρώνει και το ταπαταλκ και μπορείς να συνδεθείς και εκεί κανονικά.Kourdos έγραψε:Πρόβλημα θέλω να αναφέρω: εδώ και 3 μήνες δεν με αφήνει το Tapatalk να μπω στο φόρουμ. Όταν κάνω login βάζω τα σωστά username, password (τα ίδια με αυτά που μπαίνω μεσω web) και μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις αποτυχημένες προσπάθειες. Έχω κάνει uninstall/install 2-3 το app χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζετε άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση είναι λίγο random (μπορεί να είναι πρόβλημα smaprtphone/android version ή συγκεκριμένου app), αλλά μήπως υπάρχει κάτι από την πλευρά του Paokmania που θα μπορούσε να ελεγθεί;
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, τώρα τις είδα όλες. Δούλεψε αυτό που πρότεινε ο panta!
Μου πήρε λίγο χρόνο να απαντήσω την κρυφή ερώτηση

Μου πήρε λίγο χρόνο να απαντήσω την κρυφή ερώτηση

- Mutasevic
Με το ζάχαρο μειχαν βγει τα μάτια με το κινητό, έβαλα το ταπαταλκ κ είδα φως επιτέλους νορμάλ μέγεθος γραμματοσειράς
- Μαυρο Χιονι
- Moderator