Tapatalk powered

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Tapatalk powered

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όλη η συζήτηση μεταφέρθηκε εδώ που ανήκει.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Ε, αφου μπορείς και βρίσκεις άκρη στο λαβύρινθο καλά έκανες......εγώ έψαξα έψαξα....και τελικά το εχωσα όπου βρήκα. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κανένα πρόβλημα! Το πρόσεξα χθες, αλλά βαριόμουν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εμένα ξαναεμφανίστηκε αλλά δεν μπορώ ούτε να γράψω, ούτε να δω την ροή..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Σε αιφον συσκευή, τη δική μου, δεν εμφανίστηκε το πρόβλημα. Μήπως είναι σε ανδροιδ συσκευές που εμφανίζεται;
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μόνο σε πτώσεις server έχω θέμα με το tapatalk. Κάποιες φορές δεν ανανεώνει την στήλη με την χρονολογική σειρά, αλλά μπαίνω τότε από τα αδιαβαστα.

Σε μια από αυτές μάλιστα το απεγκατεστησα και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω δεν υποστήριζε την android 4.4.2 που έχω στο κινητό. Ετσι έψαξα και βρήκα παλιότερη έκδοση μέχρι να αλλάξω τηλ.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Mitsospaoki4 έγραψε:Εμένα ξαναεμφανίστηκε αλλά δεν μπορώ ούτε να γράψω, ούτε να δω την ροή..
Τελικά χρειάστηκε να το ξαναεγκαταστησω για να δουλέψει.

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Πρόβλημα θέλω να αναφέρω: εδώ και 3 μήνες δεν με αφήνει το Tapatalk να μπω στο φόρουμ. Όταν κάνω login βάζω τα σωστά username, password (τα ίδια με αυτά που μπαίνω μεσω web) και μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις αποτυχημένες προσπάθειες. Έχω κάνει uninstall/install 2-3 το app χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζετε άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση είναι λίγο random (μπορεί να είναι πρόβλημα smaprtphone/android version ή συγκεκριμένου app), αλλά μήπως υπάρχει κάτι από την πλευρά του Paokmania που θα μπορούσε να ελεγθεί;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δεν έχω κάποιο θέμα με το tapatalk και αν παλιότερα έβγαζε συχνά προβλήματα, πλέον εδώ και ένα εξάμηνο είναι super

Συνήθως πάντως το πρόβλημα λύνεται από μόνο του εντός 2-3 ημερών

Μάλλον έχει να κάνει με τον server του tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Κουρδε πάρε αιφον, να σωθείς. Και βάλε την κανονική έκδοση. Όχι την δωρεάν. Με ευχαριστείς μετά!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Kourdos έγραψε:Πρόβλημα θέλω να αναφέρω: εδώ και 3 μήνες δεν με αφήνει το Tapatalk να μπω στο φόρουμ. Όταν κάνω login βάζω τα σωστά username, password (τα ίδια με αυτά που μπαίνω μεσω web) και μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις αποτυχημένες προσπάθειες. Έχω κάνει uninstall/install 2-3 το app χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζετε άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση είναι λίγο random (μπορεί να είναι πρόβλημα smaprtphone/android version ή συγκεκριμένου app), αλλά μήπως υπάρχει κάτι από την πλευρά του Paokmania που θα μπορούσε να ελεγθεί;
Αυτό το θέμα Κούρδε το αντιμετώπιζα συχνά με το παλιό κινητό που φορούσε android 4.4.2.
Κάποια στιγμή το αντιμετώπισα βάζοντας μια προηγούμενη έκδοση του tapatalk συμβατή με το android που φορούσα εγώ. Δούλεψε.

Στο νέο κινητό δεν έχω θεμα με android 10.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Kourdos έγραψε:Πρόβλημα θέλω να αναφέρω: εδώ και 3 μήνες δεν με αφήνει το Tapatalk να μπω στο φόρουμ. Όταν κάνω login βάζω τα σωστά username, password (τα ίδια με αυτά που μπαίνω μεσω web) και μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις αποτυχημένες προσπάθειες. Έχω κάνει uninstall/install 2-3 το app χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζετε άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση είναι λίγο random (μπορεί να είναι πρόβλημα smaprtphone/android version ή συγκεκριμένου app), αλλά μήπως υπάρχει κάτι από την πλευρά του Paokmania που θα μπορούσε να ελεγθεί;
Το ίδιο πρόβλημα είχα παλαιότερα και εγώ. Αν το ταπαταλκ σου βγάζει και ότι πρέπει να γράψεις έναν κωδικό που βλέπεις χωρίς αυτός να υπάρχει πουθενά, τότε πάνε στο browser αν είσαι ήδη συνδεμένος κάνε logout. Κάνε login βάλε τους κωδικούς σου και απάντησε στην ερώτηση που έχει. Μετά λογικά στρώνει και το ταπαταλκ και μπορείς να συνδεθείς και εκεί κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, τώρα τις είδα όλες. Δούλεψε αυτό που πρότεινε ο panta!

Μου πήρε λίγο χρόνο να απαντήσω την κρυφή ερώτηση ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Με το ζάχαρο μειχαν βγει τα μάτια με το κινητό, έβαλα το ταπαταλκ κ είδα φως επιτέλους νορμάλ μέγεθος γραμματοσειράς
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Να βάλεις μαύρο φόντο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”