Π.Α.Ο.Κ. - Μαρούσι 27/3 18:00 nova3
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Μαρούσι 27/3 18:00
6 χιλιαρικα η προβλεψη μου... για 3η θεση παμε, ας στηριξουμε το αξιζουν!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Τα 15 ίσως να είναι τσιμπημένα αλλά βλέπεις και Α1 και μιας και δεν στηρίξαμε την ομάδα καλά να πάθουμε.
6.000 δεν νομίζω αλλά μακάρι γιατί μιλάμε για κέρδος 60.000(αν αφαιρέσεις τα διαρκείας και όσους θα μπουν 2 μαζί )
Άρα η ενίσχυση είναι κοντά.
6.000 δεν νομίζω αλλά μακάρι γιατί μιλάμε για κέρδος 60.000(αν αφαιρέσεις τα διαρκείας και όσους θα μπουν 2 μαζί )
Άρα η ενίσχυση είναι κοντά.
Τον Μπάγκαριτς πως θα τον σταματήσουμε? 40 λεπτά δεν βγάζει αυτός, 25 ποιοτικά το πολύ. Τα επιθετικά ριμπάουντ πρέπει να δούμε γιατί το έχει ο Κροάτης 8 πήρε με την γριά
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλά, αυτα τα 6άρια σαν ανέκδοτο μου ακούγονται. 1.500 το πολύ (και ίσως υπεραισιοδοξα).
Νομίζω πως είναι από τα παιχνίδια που τα παίρνει ο κόσμος. Αν είναι εκεί κάτι θα γίνει. Αν απουσιάζει καληνύχτα μας...
Νομίζω πως είναι από τα παιχνίδια που τα παίρνει ο κόσμος. Αν είναι εκεί κάτι θα γίνει. Αν απουσιάζει καληνύχτα μας...
- PaOkArAsIrAkLiO
Νομιζω οτι αν ειναι να μαζεψει μαζεψει το μπασκετ κοσμο θα ειναι σε αυτον τον αγωνα γιατι δεν εχει αγωνιστικη και στο ποδοσφαιρο. Ασε που πολλοι εχουν κουραστει με την παρουσα κατασταση στο ποδοσφαιρο και προτιμουν να παρακολουθησουν μπασκετ.Εγω πιστευω οτι θα εχει κοντα στις 2.000-2.500.
Αντιπροσωπεία οπαδών στη προπόνηση του ΠΑΟΚ
Την υπόσχεσή τους πως θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Μαρούσι, έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την επίσκεψή τους στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.
Παράλληλα η αντιπροσωπεία των οπαδών του Δικεφάλου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες της ομάδας για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους επί του Πανελληνίου και ζήτησαν από τους μπασκετμπολίστες του Σούλη Μαρκόπουλου να επιδείξουν ανάλογη προσπάθεια και ζήλο για τη συνέχεια που ακολουθεί.
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &catid=205
Πιστεύω ότι 4.000-5.000 οπαδούς θα έχει σίγουρα.
Την υπόσχεσή τους πως θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Μαρούσι, έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την επίσκεψή τους στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.
Παράλληλα η αντιπροσωπεία των οπαδών του Δικεφάλου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες της ομάδας για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους επί του Πανελληνίου και ζήτησαν από τους μπασκετμπολίστες του Σούλη Μαρκόπουλου να επιδείξουν ανάλογη προσπάθεια και ζήλο για τη συνέχεια που ακολουθεί.
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &catid=205
Πιστεύω ότι 4.000-5.000 οπαδούς θα έχει σίγουρα.
Η τιμη των 15 ευρω ειναι η ελαχιστη που εχει ορισθει φετος απο την λιγκα,δεν φταιει η διοικηση γι'αυτο...
Αν εχει ακομα και 3000 κοσμο μια χαρα θα ειναι...αρκει να μην γινει καμια κηδεια...
Ο τροπος που θα παιξουμε ειναι σιγουρο οτι θα τρεξουμε πιο πολυ απο ποτε,ο Μπαγκαριτς θα αντιμετωπισθει με παγιδες,κυριως τον Στιγγερς και στην επιθεση θα τον τραβαει εξω ο Τεο...
Ασ μπουν τα σουτακια μας και τοτε θα ειναι ευκολα ολα...
Αν εχει ακομα και 3000 κοσμο μια χαρα θα ειναι...αρκει να μην γινει καμια κηδεια...
Ο τροπος που θα παιξουμε ειναι σιγουρο οτι θα τρεξουμε πιο πολυ απο ποτε,ο Μπαγκαριτς θα αντιμετωπισθει με παγιδες,κυριως τον Στιγγερς και στην επιθεση θα τον τραβαει εξω ο Τεο...
Ασ μπουν τα σουτακια μας και τοτε θα ειναι ευκολα ολα...
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ασε που πολλοι εχουν κουραστει με την παρουσα κατασταση στο ποδοσφαιρο και προτιμουν να παρακολουθησουν μπασκετ.
με το μπάσκετ να δεις κούραση....
Για ΠΑΟΚ και για τόσο κρίσιμο παιχνίδι το 2χιλιαρο είναι αστείο αλλά εδώ που είμαστε ελπίζω να βγεις αληθινός...
kormi έγραψε:Η τιμη των 15 ευρω ειναι η ελαχιστη που εχει ορισθει φετος απο την λιγκα,δεν φταιει η διοικηση γι'αυτο...
Αλήθεια;

- Federacion
- PaOkArAsIrAkLiO
Θελω να ελπιζω οτι με σωστη οργανωση των μεγαλων συνδεσμων το Παλατακι αυριο θα ειναι γεματο.Αυτο που με φοβιζει ειναι η πιθανοτητα επεισοδιων αναλογων με αυτα με το γαυρο το Δεκεμβρη.
Κανενα επεισοδιο δεν θα γινει ολα καλα θα πανε και ο ΠΑΟΚ θα κερδισει θα καλυψει και την διαφορα