Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Σε ενα παιχνιδι που ο νιονιος εκανε οτι μπορουσε για να μην σου βαλει γκολ,εσυ καταφαρες και εχασες...Μας τον ζητουσε η κουλα τον μαλεζα-νεστα και εμεις δεν το διναμε,τωρα ας τον λουστουμε...Βεβαια δεν φταει μονο αυτος σχεδον ολοι ηταν τραγικοι......................ΝΤΡΟΠΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakisxxx την Σάβ 12 Φεβ 2011, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
riegel έγραψε:Γενικά δε θέλω να κάνω το προπονητή .
Μην ανησυχεις, οσο εισαι εσυ και εγω προπονητης τοσο ειναι και ο Χαβος. Αφου το ειπε και ο Γκαρσια, οτι ουτε βιντεο των αντιπαλων τους δειχνει, ουτε τιποτα.
Τραγικη εμφανιση η σημερινη, γιαυτο πρεπει να πεσει προστιμο απο την διοικηση σε παιχτες και προπονητη. Δεν γινεται να ξεφτιλιζουν τον ΠΑΟΚ και να μενουν ατιμωρητοι. Οποιος δεν μπορει να φυγει.

Όποτε βλέπω το Γκαρσία και έχει νεύρα, είμαι σίγουρος ότι θα στραβώσει το ματς...
υ.γ. 1 Βιεϊρίνια, σήκω και φύγε αγόρι μου...δεν είναι εδώ για σένα ...ήθελα να 'ξερα πόση προστασία ακόμα θα έχουν όλα τα καδρόνια που πέφτουν επάνω σου και το παίζουν μετά παλικάρια (μαλάκα Γκαλίτσιο καράβλαχε του κερατά)
υ.γ.2 Γκαρσία, σε λίγο θα σε ανεβάσουμε στο άλογο να παριστάνεις τον Ελ Σίντ...
υ.γ. 1 Βιεϊρίνια, σήκω και φύγε αγόρι μου...δεν είναι εδώ για σένα ...ήθελα να 'ξερα πόση προστασία ακόμα θα έχουν όλα τα καδρόνια που πέφτουν επάνω σου και το παίζουν μετά παλικάρια (μαλάκα Γκαλίτσιο καράβλαχε του κερατά)
υ.γ.2 Γκαρσία, σε λίγο θα σε ανεβάσουμε στο άλογο να παριστάνεις τον Ελ Σίντ...
eorptol έγραψε:Κραξτε κραξτε μέχρι την επόμενη φορά που θα λέτε ε τι εκανε ο χαβος οι παίκτες το πήραν το ματς
......σαν τον σαντος ένα πράμα όλα επαναλαμβονται.....
Ρε φιλαρακο επειδη συνηθως σε βλεπω να μιλας μονο για να κριτικαρεις αποψεις αλλων φιλων, θελω πολυ να μαθω την γνωμη σου.Για πες μου την αποψη σου για ποιο λογο φετος η ομαδα ειναι 20 βαθμους μακρια απο την κορυφη,10 μακρια απο την ζωνη υποβιβασμου,φτυνει αιμα σε καθε παιχνιδι με μικρομεσαια ομαδα και ειναι τραγικη σε παιχνιδια με τα πρωτα φαβορι για υποβιβασμο? Δεν μπορει να τα βλεπεις ολα καλα, καποια αποψη πρεπει να εχεις και εσυ για το τι μπορει να φταιει.
Ειναι εμφανες και( κατανοητο απο εμενα τουλαχιστον) οτι οι παικτες ΔΕΝ θελουν και δεν μπορουν να φορτσαρουν σε ολα τα παιχνιδια.
Γιατι δεν αντεχουν να το κανουν ,γιατι καποιοι εχουν επωμιστει τεραστιο βαρος οπως ο Γκαρσια π.χ γιατι καποιοι ειναι σε κακη περιοδο και ψαχνουν να βρουν τον καλο τους ευατο..
Γιναμε ξαφνικα ομαδα που μπορει να κρατησει 3 καρπουζια σε μια μασχαλη?
Εχουμε τοσο ετοιμους παικτες να καλυψουν την οποια απωλεια?
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα παρατησουμε αλλα να προσπαθησουμε εστω και λιγο..
Σημερα δεν εγινε ουτε αυτο..Γιατι με λιγη προαπσθεια ,το παιρναμε το παιχνιδι..
Απο την αλλη θεωρω και λαθος το στησιμο σημερα της ομαδας..
Ο Λινο αν και χαφ ,σε κανενα παιχνιδι δεν ειχε καλη αποδοση οταν επαιξε εκει..Ο Ελ ζαρ το γνωστο "φαντασμα"..
Ο Σαλπι εμεινε στον παγκο, ο Μουσλι το ιδιο ,ε δεν θελει και πολυ πηραν και οι υπολοιποι το μηνυμα της ...χαλαροτητας και εμειναν στα "αυγα" τους μεχρι που το φαγαμε..
Γιατι δεν αντεχουν να το κανουν ,γιατι καποιοι εχουν επωμιστει τεραστιο βαρος οπως ο Γκαρσια π.χ γιατι καποιοι ειναι σε κακη περιοδο και ψαχνουν να βρουν τον καλο τους ευατο..
Γιναμε ξαφνικα ομαδα που μπορει να κρατησει 3 καρπουζια σε μια μασχαλη?
Εχουμε τοσο ετοιμους παικτες να καλυψουν την οποια απωλεια?
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα παρατησουμε αλλα να προσπαθησουμε εστω και λιγο..
Σημερα δεν εγινε ουτε αυτο..Γιατι με λιγη προαπσθεια ,το παιρναμε το παιχνιδι..
Απο την αλλη θεωρω και λαθος το στησιμο σημερα της ομαδας..
Ο Λινο αν και χαφ ,σε κανενα παιχνιδι δεν ειχε καλη αποδοση οταν επαιξε εκει..Ο Ελ ζαρ το γνωστο "φαντασμα"..
Ο Σαλπι εμεινε στον παγκο, ο Μουσλι το ιδιο ,ε δεν θελει και πολυ πηραν και οι υπολοιποι το μηνυμα της ...χαλαροτητας και εμειναν στα "αυγα" τους μεχρι που το φαγαμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Σάβ 12 Φεβ 2011, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
iliasp έγραψε:riegel έγραψε:Γενικά δε θέλω να κάνω το προπονητή .
Μην ανησυχεις, οσο εισαι εσυ και εγω προπονητης τοσο ειναι και ο Χαβος. Αφου το ειπε και ο Γκαρσια, οτι ουτε βιντεο των αντιπαλων τους δειχνει, ουτε τιποτα.
Τραγικη εμφανιση η σημερινη, γιαυτο πρεπει να πεσει προστιμο απο την διοικηση σε παιχτες και προπονητη. Δεν γινεται να ξεφτιλιζουν τον ΠΑΟΚ και να μενουν ατιμωρητοι. Οποιος δεν μπορει να φυγει.
Μάλλον δεν διαβάσες καλα την συνέντευξη του Γκάρσια είπε ότι δεν τους δείχνει με τις ωρες βίντεο έχει ποιο άμεση προσέγγιση απο τον δερμιτζακη και αυτο τον αρέσει.....
- krik the greek
Το να καταφερόμαστε εναντίον των παικτών είναι, κατά τη γνώμη μου, ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε τη δεδομένη ΚΡΙΣΙΜΗ χρονική στιγμή. Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα πόδια τους, το κατά το δυνατόν καλύτερο κλείσιμο μιας χρονιάς, που μας θύμισε φαντάσματα του παρελθόντος σε όλα τα επίπεδα.
- blackmagic
eorptol έγραψε:blackmagic έγραψε:ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ασε ρε μεγαλε ο προπονητής σε φταίει με το πληκτρολόγιο στο χέρι έτοιμος να κραξεις στην στραβη είσαι τι θα σε κάνει ο νεοσ προπονητης ΤΏΡΑ πλάκα μας κάνεις ;βρηκες την λύση αμέσως ......
εγω σου κανω πλακα?εσυ στο μυαλο σου εχεις ενα μικρο ΠΑΟΚ που δεν σε νοιαζει αν παει πισω εμενα με στεναχωρει...οσο για το πληκτρολογιο στο χερι που λες δες τα δικα σου ποστ και δες και τα δικα μου το συμπερασμα δικο σου...ο προπονητης να ερθει τωρα και να ειμαστε καλα του χρονου το φετος τελειωσε απο 8 βαθμους απο την κορυφη φετος ειμαστε 20 και υπαρχει και συνεχεια
μοικανε επειδη ακριβως δε μπορουμε 3 καρπουζια θα πρεπει να καταλαβουν οτι πρωτα ειναι το κυπελλο μετα το πρωταθλημα ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ...οποτε αν θελουν καπου να ειναι χαλαροι να ειναι στην ευρωπη...αν δε καποιοι δεν ειχαν διαθεση να παιξουν σημερα οπως φανηκε ξεκαθαρα ομως επρεπε να μιλησουν με τον προπονητη τους προκειμενου να παρει και αυτος τα μετρα του...
Τι να πω ρε παιδιά;
Μπορούσα να πάρω και να στείλω το ίδιο μήνυμα που έστειλα πριν μερικούς μήνες.
Μαλεζά χάσαμε τα τριακόσια χιλιάρικα απο την αεκ που έδινε να σε αποκτήσει.
Μια ζωή την ίδια ντρίμπλα τρώς με πέναλτυ. Σε πέντε μέτρα δεν μπορείς να δώσεις πάσα με την μπάλα κάτω.
Ο άμπαλος ριέρα σε κάνει ντριμπλα, ήμαρτον.
Θα το πω και πάλι: Για του χρόνου χρειαζόμαστε πέντε (5) παίχτες.
Ο Ίβιτς δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά φέτος εκτός απο δυο ματς είναι πεθαμένος. Λες και παίζει το διακοσιοστό παιχνίδι του αυτή τη σαιζόν, είναι πίττα, αλοιφή, μηδέν.
Οι άλλοι απο του μετρίου μέχρι του κακού και αδιάφοροι, εκτος Τσιρίλο, Βιειρίνια, Τσουκαλά, Γκαρσία και Εττο.
Ο Χαλκιάς πάντα έτοιμος για το λάθος, όπως στα περισσότερα παιχνίδια.
Η ομάδα μας παίζει έτσι, που δεν μπορείς να καταλάβεις, τί επιτέλους συμβαίνει και παίζουν έτσι σκατά.
Απο τη περασμένη Κυριακή απο την πολύ καλή εμφάνιση, στη αποθέωση της αδιαφορίας, ΗΜΑΡΤΟΝ.

Μπορούσα να πάρω και να στείλω το ίδιο μήνυμα που έστειλα πριν μερικούς μήνες.
Μαλεζά χάσαμε τα τριακόσια χιλιάρικα απο την αεκ που έδινε να σε αποκτήσει.
Μια ζωή την ίδια ντρίμπλα τρώς με πέναλτυ. Σε πέντε μέτρα δεν μπορείς να δώσεις πάσα με την μπάλα κάτω.
Ο άμπαλος ριέρα σε κάνει ντριμπλα, ήμαρτον.
Θα το πω και πάλι: Για του χρόνου χρειαζόμαστε πέντε (5) παίχτες.
Ο Ίβιτς δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά φέτος εκτός απο δυο ματς είναι πεθαμένος. Λες και παίζει το διακοσιοστό παιχνίδι του αυτή τη σαιζόν, είναι πίττα, αλοιφή, μηδέν.
Οι άλλοι απο του μετρίου μέχρι του κακού και αδιάφοροι, εκτος Τσιρίλο, Βιειρίνια, Τσουκαλά, Γκαρσία και Εττο.
Ο Χαλκιάς πάντα έτοιμος για το λάθος, όπως στα περισσότερα παιχνίδια.
Η ομάδα μας παίζει έτσι, που δεν μπορείς να καταλάβεις, τί επιτέλους συμβαίνει και παίζουν έτσι σκατά.
Απο τη περασμένη Κυριακή απο την πολύ καλή εμφάνιση, στη αποθέωση της αδιαφορίας, ΗΜΑΡΤΟΝ.

blackmagic έγραψε:eorptol έγραψε:blackmagic έγραψε:ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ασε ρε μεγαλε ο προπονητής σε φταίει με το πληκτρολόγιο στο χέρι έτοιμος να κραξεις στην στραβη είσαι τι θα σε κάνει ο νεοσ προπονητης ΤΏΡΑ πλάκα μας κάνεις ;βρηκες την λύση αμέσως ......
εγω σου κανω πλακα?εσυ στο μυαλο σου εχεις ενα μικρο ΠΑΟΚ που δεν σε νοιαζει αν παει πισω εμενα με στεναχωρει...οσο για το πληκτρολογιο στο χερι που λες δες τα δικα σου ποστ και δες και τα δικα μου το συμπερασμα δικο σου...ο προπονητης να ερθει τωρα και να ειμαστε καλα του χρονου το φετος τελειωσε απο 8 βαθμους απο την κορυφη φετος ειμαστε 20 και υπαρχει και συνεχεια
δηλαδη σε τετοιες εμφανισεις φταιει ο προπονητης???αυτο ειναι τουλαχιστον κωμικο επειδη δεν εχουμε τις μπαλες να τα πουμε εκει που πρεπει να τα βαζουμε με τα πιο ευκολα εξιλαστηρια θυματα πχ χαβος μπαλαφας χαλκιας κλασσικα...
joshua έγραψε:eorptol έγραψε:Κραξτε κραξτε μέχρι την επόμενη φορά που θα λέτε ε τι εκανε ο χαβος οι παίκτες το πήραν το ματς
......σαν τον σαντος ένα πράμα όλα επαναλαμβονται.....
Ρε φιλαρακο επειδη συνηθως σε βλεπω να μιλας μονο για να κριτικαρεις αποψεις αλλων φιλων, θελω πολυ να μαθω την γνωμη σου.Για πες μου την αποψη σου για ποιο λογο φετος η ομαδα ειναι 20 βαθμους μακρια απο την κορυφη,10 μακρια απο την ζωνη υποβιβασμου,φτυνει αιμα σε καθε παιχνιδι με μικρομεσαια ομαδα και ειναι τραγικη σε παιχνιδια με τα πρωτα φαβορι για υποβιβασμο? Δεν μπορει να τα βλεπεις ολα καλα, καποια αποψη πρεπει να εχεις και εσυ για το τι μπορει να φταιει.
η άποψη μου εινα ρε μεγαλε ότι είναι αδύνατον η ομάδα να αντέξει τόσα πολλα παιχνίδια σε 3 διοργανώσεις σε κάποια εινα φυσικό να κάνει συντήρηση για να μην κλαταρει και τα χάσει όλα οι πολυ καλοί παίκτες μας είναι πάνω απο 30 και είναι φυσικό να προσπαθούν να κατανεμουν τις δυνάμεις τουσ με το οποίο τροπο νομίζουν καλλίτερα
δυστυχώς αυτο είναι .......οι στόχοι είναι κυπελο Ευρώπη και μετα play of ......
´αν θες Δες την εποχή σαντος τι πόλεμος και ξεσκσμα του σαντος γινόταν εδω και τι κολοτουμπα εγινε μετά...
Olorin απαράδεκτες οι εκφράσεις για κάποιο μέλος του ΠΑΟΚ το μόνο εύκολο είναι να βριζουμε......
Sera4 έγραψε:μοικανε επειδη ακριβως δε μπορουμε 3 καρπουζια θα πρεπει να καταλαβουν οτι πρωτα ειναι το κυπελλο μετα το πρωταθλημα ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ...οποτε αν θελουν καπου να ειναι χαλαροι να ειναι στην ευρωπη...αν δε καποιοι δεν ειχαν διαθεση να παιξουν σημερα οπως φανηκε ξεκαθαρα ομως επρεπε να μιλησουν με τον προπονητη τους προκειμενου να παρει και αυτος τα μετρα του...
Συμφωνω..
Το Κυπελλο ειναι το παν..
Ειναι ενας τιτλος..
Απο εκει και περα επειδη οι ιδιοι γνωριζουν οτι στα πλευ οφ παιζονται ολα , ενδεχομενως να δειχνουν χαλαροτητα εν οψει ευρωπης που κακα τα ψεματα ειναι 2 παιχνιδια..
Αν παιξεις καλα σε αυτα τα 2 συνεχιζεις...!!
Sera4 έγραψε:μοικανε επειδη ακριβως δε μπορουμε 3 καρπουζια θα πρεπει να καταλαβουν οτι πρωτα ειναι το κυπελλο μετα το πρωταθλημα ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ...οποτε αν θελουν καπου να ειναι χαλαροι να ειναι στην ευρωπη...αν δε καποιοι δεν ειχαν διαθεση να παιξουν σημερα οπως φανηκε ξεκαθαρα ομως επρεπε να μιλησουν με τον προπονητη τους προκειμενου να παρει και αυτος τα μετρα του...
Συμφωνώ πρώτα το κυπελο......