Ας του τα δώσουμε αύριο αν τα θέλει πολύ..
Μάκη που έχεις χαθεί? Το πουλέν σου κάνει δηλώσεις..
«Θέλει καρδιά και α....α»!
Ο Αρης αντιμετωπίζει αύριο (5/2, 17:00, NovaSports 3) τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στο «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο
Χρήστος Ταπούτος έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του.
Ο 28χρονος φόργουορντ τόνισε ότι το ντέρμπι θα κριθεί στην ψυχή, την καρδιά και «τη λέξη που αρχίζει από Α και τελειώνσι σε... Α», όπως είπε. «Δε βρισμόμαστς στην καλύτερη κατάσταση αλλά έχουμε μπροστά μας ένα ματς το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες και για τον κόσμο. Ενα κλασικό ντέρμπι Αρη – ΠΑΟΚ το οποίο είτε κρίνει τίτλους την Ευρωλίγκα ή οτιδήποτε είναι ιδιαίτερο και σημαντικό και από πλευράς γοήτρου. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα έχουμε μία ευκαιρία να εξιλεωθούμε απέναντι στον κόσμο. Μιλήσαμε χθες, θα μιλήσουμε και σήμερα για θέματα τακτικής, όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτά έχρχονται σε δεύτερη μοίρα. Μετράει ποιος θέλει να κερδίσει περισσότερο. Να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε δύο βασικά στοιχεία: την καρδιά την άλλη λέξη που αρχίζει από Α και τελειώνει σε Α!», τόνισε ο Ταπούτος.
Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει προεκτάσεις και πέρα από τη βαθμολογία για τον Αρη. «Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε βασικά στους εαυτούς μας ότι αξίζουμε ως παίκτες και ως ομάδα. Να δώσουμε χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο μας που έχουμε πικράνει παίρνοντας μια νίκη στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου. Πρέπει να σκεφτούμε ποια φανέλα φοράμε. Τα περισσότερα παιδιά ξέρουν τι σημαίνει το ματς αυτό. Και σε όσους δεν ξέρουν (σ.σ. Τόμας, Μπράουν) έχουμε φροντίσει να τους δώσουμε κάποιες πληροφορίες. Και ο κόσμος που τους βρίσκει στο δρόμο τους μιλάει για ο συγκεκριμένο παιχνίδι», λέει ο Ταπούτος.
Ο Αρης δεν είναι σε καλή κατάσταση όμως «πρέπει να αφήσουμε έξω από το παρκέ οτιδήποτε έχει γίνει. Να μπούμε μέσα και να είμαστε σίγουροι για τους εαυτούς μας, να δείξουμε θέληση και ψυχή. Αν δείξουμε αυτά τα στοιχεία μπορούμε να κερδίσουμε». Οσο για την άδεια Πυλαία, «δεν ξέρω το ρόλο θα έπαιζε αν το γήπεδο θα ήταν γεμάτο. Εμείς δεν πρέπει να σκεφτούμε ποιους έχουμε απέναντί μας. Δε μας απασχολεί η συμμετοχή ή όχι του Παπαδόπουλου. Δεν έχουμε άγχος, αλλά έξτρα κίνητρο. Εγώ προσπαθώ να δώσω το 100% του εαυτού μου. Ως οπαδός του Αρη για μένα είναι κάτι παραπάνω αυτό το παιχνίδι. Αύριο θα μπω μέσα να δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να κερδίσει η ομάδα μου», κατέληξε ο Ταπούτος.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... ilaia.html