Ο ίδιος ο Κρις Πολ το είπε..!ronaldo έγραψε:παντως οποιος εχει πει οτι o grey ηταν καλυτερος εστω και στο κολεγιο απο τον κρις πολ εγω μπορω να τον χαρακτησισω ειτε τρελο ειτε ασχετο με τον αντικειμενο
Όταν ο Κρις Πολ υποκλίθηκε στον Γκρέι
Ο σπουδαίος Κρις Πολ δεν είναι απλά ένας καλός φίλος του Τζάστιν Γκρέι, είναι αδελφός. Συγκάτοικοι στα κολεγιακά τους χρόνια, αυτοκόλλητοι στα εύκολα και στα δύσκολα. Γι’ αυτό και ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ μιλά με περηφάνια για την επιτυχία του φίλου του. Πιθανόν του καλύτερου πλέι μέικερ στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Κι ο Κρις Πολ, όμως, δεν κρύβει το θαυμασμό του όχι μόνο για τον φίλο Τζάστιν Γκρέι αλλά και για τον συμπαίκτη. Έτσι μόλις τα ΜΜΕ έπεφταν πάνω του και τον… ζάλιζαν με τις ερωτήσεις για τη μεγαλειότητά του, αυτός απαντούσε: Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πως είναι να είσαι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της χώρας, εγώ τους έλεγα πως πιθανότατα δεν είμαι καν ο καλύτερος παίκτης στο δωμάτιο μου. Ο Τζάστιν είναι ένας απίθανoς παίκτης και όταν πάμε κάπου μαζί αισθάνομαι κατώτερος. Ξέρει πώς να βάλει την μπάλα στο καλάθι».
Μάλιστα ο Κρις Πολ μίλησε για την ικανότητα του Γκρέι να παίρνει πάνω του την ευθύνη στις κρίσιμες επιθέσεις. "Όταν ο χρόνος τελειώνει, κάποιοι παίκτες κοιτούν ο ένας τον άλλο για το ποιος θα κάνει το σουτ. Εγώ ξέρω πως όταν τελειώνει ο χρόνος, αυτός θα είναι έτοιμος να πάρει άνω του το σουτ. Αν δώσεις ένα κλάσμα δευτερολέπτου για να πάρει την μπάλα και δει το καλάθι, τότε είσαι σε μπελάδες" ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κρις Πολ.
Η αντίθετη πορεία που είχαν οι καριέρες των δύο παικτών έχουν απασχολήσει πολλούς στην Αμερική καθώς πριν λίγα χρόνια το αχτύπητο δίδυμο του Γουέικ Φόρεστ έμοιαζε ικανό να κατακτήσει κάθε κορυφή αλλά δε συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Κρις Πολ έγινε ολ σταρ, ο Τζάστιν Γκρέι πήγε στην Ευρώπη και πλέον βρίσκεται στον ΠΑΟΚ αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του.
http://olapaok.gr/basket/Metagrafes_Bas ... 65878.html