11. Justin Gray

Trikaliotis

Re: Justin Gray

Δημοσίευση από Trikaliotis »

ronaldo έγραψε:παντως οποιος εχει πει οτι o grey ηταν καλυτερος εστω και στο κολεγιο απο τον κρις πολ εγω μπορω να τον χαρακτησισω ειτε τρελο ειτε ασχετο με τον αντικειμενο
Ο ίδιος ο Κρις Πολ το είπε..!

Όταν ο Κρις Πολ υποκλίθηκε στον Γκρέι

Ο σπουδαίος Κρις Πολ δεν είναι απλά ένας καλός φίλος του Τζάστιν Γκρέι, είναι αδελφός. Συγκάτοικοι στα κολεγιακά τους χρόνια, αυτοκόλλητοι στα εύκολα και στα δύσκολα. Γι’ αυτό και ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ μιλά με περηφάνια για την επιτυχία του φίλου του. Πιθανόν του καλύτερου πλέι μέικερ στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Κι ο Κρις Πολ, όμως, δεν κρύβει το θαυμασμό του όχι μόνο για τον φίλο Τζάστιν Γκρέι αλλά και για τον συμπαίκτη. Έτσι μόλις τα ΜΜΕ έπεφταν πάνω του και τον… ζάλιζαν με τις ερωτήσεις για τη μεγαλειότητά του, αυτός απαντούσε: Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πως είναι να είσαι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της χώρας, εγώ τους έλεγα πως πιθανότατα δεν είμαι καν ο καλύτερος παίκτης στο δωμάτιο μου. Ο Τζάστιν είναι ένας απίθανoς παίκτης και όταν πάμε κάπου μαζί αισθάνομαι κατώτερος. Ξέρει πώς να βάλει την μπάλα στο καλάθι».

Μάλιστα ο Κρις Πολ μίλησε για την ικανότητα του Γκρέι να παίρνει πάνω του την ευθύνη στις κρίσιμες επιθέσεις. "Όταν ο χρόνος τελειώνει, κάποιοι παίκτες κοιτούν ο ένας τον άλλο για το ποιος θα κάνει το σουτ. Εγώ ξέρω πως όταν τελειώνει ο χρόνος, αυτός θα είναι έτοιμος να πάρει άνω του το σουτ. Αν δώσεις ένα κλάσμα δευτερολέπτου για να πάρει την μπάλα και δει το καλάθι, τότε είσαι σε μπελάδες" ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κρις Πολ.

Η αντίθετη πορεία που είχαν οι καριέρες των δύο παικτών έχουν απασχολήσει πολλούς στην Αμερική καθώς πριν λίγα χρόνια το αχτύπητο δίδυμο του Γουέικ Φόρεστ έμοιαζε ικανό να κατακτήσει κάθε κορυφή αλλά δε συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Κρις Πολ έγινε ολ σταρ, ο Τζάστιν Γκρέι πήγε στην Ευρώπη και πλέον βρίσκεται στον ΠΑΟΚ αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του.

http://olapaok.gr/basket/Metagrafes_Bas ... 65878.html
Trikaliotis

palok έγραψε:για το 3 τον σέρβο που λένε έχει ακουστεί κάποιο όνομα???
Ο Στογιάκοβιτς είναι!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα, ρε λες??? κανώτα τρελανέ μας. τι manchester city και λαλακίες. το αφεντικό τρελάθηκε!!!!

PS: έχω κανα δύο ονόματα υπόψιν μου σέρβους (jovanovic, jorovic, micic, simonovic, kovacevic) αλλά δε νομίζω να είναι κανείς εξ αυτών. δεν έχω τα ίδια γούστα με τον σούλη τελικά... :mrgreen:
PS2: πάντως ρε γαμώτο μου φαίνεται τελείως γελοίο να μην μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκει κάθε χρόνο έναν μαμάτο σέρβο κοινοτικό...
PS3: και για να μαστε οντοπικ Justin αστους να λένε αγόρι μου. chris paul who??? chris θυμίσου οτι στο κολλέγιο εσύ απλά έβαζες την ταμπελίτσα do not disturb όταν o Ξθστιν έφερνε γκόμενα στο δωμάτιο....
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Λοιπόν να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον παίκτη τον οποίο μελέτησα από τις αρχές Ιουλίου που άκουσα (και έγραψα) ότι αποτελεί στόχο μας. Κατ'αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι point guard σε καμία περίπτωση ανεξάρτητα από το ότι για κάποια λεπτά χρησιμοποιείται και εκεί στυλ Monroe. Έχει εξαιρετική ντρίμπλα και πολύ καλό μπάσιμο με γερό πάτημα, σταθερές βολές και σχετικά αξιοπρεπές τρίποδο ακόμα και υπό πίεση αλλά δυστυχώς σουτάρει πολλά περισσότερα από ότι πρέπει και αυτό συμβαίνει γιατί έχει το μυαλό του περισσότερο στο σουτ και λιγότερο στην πάσα. Κατά συνέπεια και οργανωτικά είναι μέτριος καθώς δε δουλεύει το pick and roll και απλά ψάχνει τα cuts και προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις μέσω της ντρίμπλας του. Στην άμυνα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα καθώς δεν δείχνει την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση γεγονός που τον καθιστά στόχο των αντιπάλων περιφερειακών και στο πρώτο βήμα αλλά και στην περιστροφή των αντιπάλων. Εν ολίγοις το γεγονός ότι πάμε για δίδυμο combo γαρδ με βρίσκει ολότελα αντίθετο καθώς θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται καθαρόαιμο άσσο πράγμα που δεν είναι ο Gray τον οποίο θεωρώ μέτρια επιλογή ακόμα και για τα 80 χιλιάδες ευρώ που κόστισε. Όσο σίγουρο είναι πως το μπάσκετ έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και έχουν εκλείψει οι κλασσικοί εγκεφαλικοί play maker και οι περισσότεροι παίζουν πια με 2 combo στο βακ κωρδ, άλλο τόσο είναι σίγουρο πως υπήρχαν πολύ καλύτερες επιλογές και τα παπαρογλειψυματικά άρθρα περί Chris Paul και το τι έκανε πριν 5 χρόνια στο θρυλικό Wake Forest δεν μου λένε τίποτα αλλά μακάρι να με διαψεύσει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι καθαροαιμοι ποιντ γκαρντ σπανιζουν και κοστιζουν ολι, απο τα λιγο που ειδα νομιζω οτι ειναι πολυ καλλιτερος χειριστης της μπαλας απο τον μονρο.
Αν αντεχει στην πιεση πανω στη μπαλα εμενα μου κανει σε ενα ροστερ 800 χιλιαδων δεν νομιζω οτι πρεπει να εχουμε πολλες απαιτησεις οταν ο μπλακνει στα 34 θα βρει σιγουρα συμβολαιο 200+ χιλιαρικα και ο κις κατι αντιστοιχο,
Προτιμω να γινει η υπερβαση με τον λαζο και να εναλασεται ο τουλαχιστον καλος χειριστης (ελπιζω να μην κανω λαθος σε αυτο) γκρει με τον αποστολιδη παρα ενα ποιντ γκαρντ τυπου μπλακνει και η ρακετα να ειναι γυμνη.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Φίλε Πάνο το έγραψα και εγώ παραπάνω ότι οι καθαρόαιμοι άσσοι σπανίζουν και συμφωνώ ότι η υπέρβαση πρέπει να γίνει μόνο για το Λάζο, αλλά διαφωνώ με τη διαζευκτική λογική που το βάζεις τύπου ή καλό point ή καλό center καθώς και τα δύο πιστεύω πως μπορούσαν να γίνουν με τα 820 χιλιάρικα κασεριού Λάζου συμπεριλαμβανομένου ή μη. Αν μάλιστα καταφέρουμε να ψήσουμε τελικά τον Grundy που είναι γνωστό σε όλους όσοι ασχολούνται πως είναι καλός παίκτης αλλά ιδιαίτερα ατομιστής που παίρνει αρκετές τραβηγμένες προσπάθειες τότε και πάλι βλέπω να ξεκινάμε με λάθος θεμέλια. Οι επόμενες 10 μέρες οπότε και θα κλείσουν οι 2 επόμενοι βασικοί είναι καθοριστικές και μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα αλλά θα χρειαστεί πολύ προσοχή πριν τις τελικές αποφάσεις υπολογίζοντας ιδιαίτερα τη χημεία και τα χαρακτηριστικά των παικτών και περισσότερο από αισιόδοξος νιώθω την ανάγκη να είμαι ειλικρινής.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

olivares έγραψε:Λοιπόν να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον παίκτη τον οποίο μελέτησα από τις αρχές Ιουλίου που άκουσα (και έγραψα) ότι αποτελεί στόχο μας. Κατ'αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι point guard σε καμία περίπτωση ανεξάρτητα από το ότι για κάποια λεπτά χρησιμοποιείται και εκεί στυλ Monroe. Έχει εξαιρετική ντρίμπλα και πολύ καλό μπάσιμο με γερό πάτημα, σταθερές βολές και σχετικά αξιοπρεπές τρίποδο ακόμα και υπό πίεση αλλά δυστυχώς σουτάρει πολλά περισσότερα από ότι πρέπει και αυτό συμβαίνει γιατί έχει το μυαλό του περισσότερο στο σουτ και λιγότερο στην πάσα. Κατά συνέπεια και οργανωτικά είναι μέτριος καθώς δε δουλεύει το pick and roll και απλά ψάχνει τα cuts και προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις μέσω της ντρίμπλας του. Στην άμυνα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα καθώς δεν δείχνει την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση γεγονός που τον καθιστά στόχο των αντιπάλων περιφερειακών και στο πρώτο βήμα αλλά και στην περιστροφή των αντιπάλων. Εν ολίγοις το γεγονός ότι πάμε για δίδυμο combo γαρδ με βρίσκει ολότελα αντίθετο καθώς θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται καθαρόαιμο άσσο πράγμα που δεν είναι ο Gray τον οποίο θεωρώ μέτρια επιλογή ακόμα και για τα 80 χιλιάδες ευρώ που κόστισε. Όσο σίγουρο είναι πως το μπάσκετ έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και έχουν εκλείψει οι κλασσικοί εγκεφαλικοί play maker και οι περισσότεροι παίζουν πια με 2 combo στο βακ κωρδ, άλλο τόσο είναι σίγουρο πως υπήρχαν πολύ καλύτερες επιλογές και τα παπαρογλειψυματικά άρθρα περί Chris Paul και το τι έκανε πριν 5 χρόνια στο θρυλικό Wake Forest δεν μου λένε τίποτα αλλά μακάρι να με διαψεύσει.
Δευτερη χρονια χωρις 1 :redcard: ??????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για να συνεχίσω σε αυτά που λέει ο oli (αν και τα χουμε ξαναματαπεί χιλιάδες φορές) και να τα βάλω σε πιο γενικά πλαίσια, 2 είναι τα πράγματα που με ανησυχούν και μένα:
1) τα τελευταία 10 χρόνια καταφέρναμε και είχαμε στο ρόστερ μας καλούς έως πολύ καλούς παίκτες (παρέα με μέτριους και ανύπαρκτους πάντοτε). πάντα όμως μας έλειπαν 1-2 παίκτες κλειδιά που ξεχάσαμε (?), (δεν μας έφταναν τα λεφτά?) να πάρουμε και το γλυκό δεν έδενε στο τέλος... πάλι φέτος βλέπω κάτι κινήσεις τύπου ήταν πολύ καλός παίκτης, δεν μπορούσαμε να μην τον πάρουμε!!!!
2) τι είναι αυτό που έπεισε τον σούλη να μην πάρει αυθεντικό άσσο οργανωτή? τώρα τα δεν υπάρχουνε αυθεντικά playmaker και πρέπει να πληρώσεις παραπάνω τα ακούω βερεσέ. από τα 80 του gray δώσε άλλα 80 και πάρε τον Blackney (Που είναι και κοινοτικός - σιγά την υπέρβαση). κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα? δηλ. ποιός είναι άσσος-άσσος? ο teodosic, o planinic, o jaric, o llull, o lakovic, o dragic, o ukic, o popovic? ποιός? μπορώ να αραδειάσω καμμιά 100 ακόμα (το άλλο ζήτημα είναι το δεν υπάρχουν καθαροί σεντερς την ώρα που ο λάζος δεν μπορεί να έχει ούτε μία αξιοπρεπή προσφορά από ομάδα της ευρωλίγκας...). το θέμα είναι να πάρεις έναν παίκτη να σου κάνει αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου (εν προκειμένω στο μυαλό του σούλη)

και για να καταλήξω: ελπίζω ο coach να είναι καλύτερος στη χημεία και από τον rutherford γιατί δεν τα βλέπω εύκολα τα πράγματα...
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

και εγω νομιζω πως αν θελεις να βρεις καθαρο πλει μεικερ με αυτα τα λεφτα στα 80 000 και αυτης της αξιας μπορεις να βρεις.νομιζω πως ο σουλης κατι εχει στο μυαλο του .δεν μπορει.και περυσι με τον αιβερυ καπως ετσι ηταν το πλανο του.θελει κομπο αλλα περυσι δεν του βγηκε.και ο ντελι που εφερε κοντα στον μονρο και προπερσυ ο κις στο μαρουσι αλλα και ο μιλι.κανεις απο αυτους δεν ειναι ο ορισμος του πλει μεικερ.δεν μπορει να μην μπορει να βρει εστω και με 80 000 σε ενα πρωταθλημα οπως αυτα του βελγιου και της ουγγαριας κλπ που να κουβαλα την μπαλα και να βγαζει τυπικα τα συστηματα.τοσους και τοσους ειπαν εδω στο φορουμ τα παιδια.κατι εχει στο νου του και περσυ δεν του βγηκε οπως ηθελε με το προβλημα του αιβερυ.δεν ξερω.εβλεπα και εχθες την εθνικη και ο καζλαουσκας κατεβασε 5αδα με τον σπανουλη και τον ζηση στο 1 και 2 και τον διαμαντιδη στο 3.νομιζω πως ουτε ο σπανουλης ουτε ο ζησης ειναι καθαρο πλει μεικερ .συμφωνω με τον φιλο τον PALOK οτι ειναι θεμα χημειας.ας τον δουμε εν δραση πρωτα τον παικτη .
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αν θελεις στο συγχρονο μπασκετ να εισαι ανταγωνιστικος (ως παικτης) πρπει να ξερεις να παιζεις ΑΡΙΣΤΑ τουλαχιστον 2 θεσεις.Οποτε πιστευω πως αν βρουμε ενα καλο 2αρι με λιγα χρηματα, που να μπορει να κανει τα βασικα που ζηταμε στον ασο (κατεβασμα μπαλας και εκτελεση συστηματων) θα ειμαστε ανταγωνιστικοι και αξιοπρεπεις.Τα καθαρα και καλα πλεϊ-μεϊκερ κοστιζουν συνηθως πολλα που εμεις δεν εχουμε να δωσουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγουρα ολα θα φανουν στο γηπεδο, απλα ενα δυο ενστασεις.
Θωμα δινοντας αλλα 80 για τον μπλακνει οπως ειπες στερειτε η ομαδα εναν παιχτη απο το ροστερ που θα εχει σημαντικο ρολο.
Χωρις να θελω να σταθω σε ονοματα αλλα μιας και τον αναφεραμε και οι δυο ο μπλακνει θα εχει ενα χρονο ακομα στις πλατες του φετος και δεν νομιζω οτι μπορει να βγαλει πανω απο 15-20 ποιοτικα λεπτα σε ενα παιχνιδι, απλη γνωμη αυτο.
Εχω πει επανελειμενα τη γνωμη μου για τις πιο σημαντικες θεσεις στο μπασκετ (ισως να εχω μεινει λιγο στα παλια δεν ξερω) ο center ειναι το Α και ο ποιντ-γκαρντ το Ω με λιγα λογια αυτοι οι δυο παιχτες πρεπει να κανουν τη διαφορα μεσα σε μια ομαδα.
Χωρις να ξερω πραγματικα νουμερα (σε αυτο μπορει να μας ενημερωσει εαν ξερει ο ολι) υποθετω οτι ο λαζος θα μεινει με 200+ δηλαδη μιλαμε για το 1/4 του μπατζετ οποτε μενει ενα ποσο 600+ για εννια παιχτες.
Δεν γινεται να βρεις ποιοτικο ποιντ γκαρντ με αυτα που περισευουν, καθαροαιμο ποιντ-γκαρντ μπορεις να βρεις ποιοτικο ομως οχι οποτε αγοραζεις λαχειο με τις πιθανοτητες να το κερδισεις να ειναι σε ολους γνωστες.
Θελωντας να μπω λιγο στο μυαλο του σουλη νομιζω οτι διαλεξε ενα παιχτη που θα του δωσει ποιοτικο κατεβασμα της μπαλας και υποφερτο μακρινο σουτ (με λιγα λογια ξερει τι μπορει να του δωσει και δεν πηγαινει στη λογικη του λαχειου), τον οποιο θα συμπληρωνει ο αποστολιδης ενα καθαρο ποιντ γκαρντ δηλαδη το οποιο θα μετριασει τις αδυναμιες στην αμυνα και στην οργανωση (στο βαθμο που μπορει) του γκρει.

Υ.Γ Εγω μιλησα πιο ευγενικα για τον γκραντι αποτι ο ολι λεγοντας οτι ειναι καθαρα παιχτης ρυθμου, θελωντας να πω με αυτο οτι αν του βγει το παιχνιδι λογω των πολλων προσπαθειων που παιρνει μπορει να σκοτωσει μονος του τον αντιπαλο, αν δεν του βγει σκοτωνει την ιδια του την ομαδα.
Επισης ειπα οτι υπαρχει ο σουλης γιαυτο, και θα προσθεσω οτι εχει παρει καποια χρονια εμπειριας στις πλατες του απο την περιοδο που επαιζε στον πανελληνιο και ισως αυτα να τον εχουν βοηθησει να κανει το παιχνιδι του πιο μεστο.
Ελπιδα ειναι αυτο γιατι οπως λεει και η παραδοση μας ο λυκος κι αν εγερασε...........

Υ.Γ Εχω μεγαλη απορια για το ποιο ειναι το κοινοτικο τριαρι με θητεια στην ευρωλιγκα που παζαρευει η ομαδα.

Υ.Γ Α και κατι που μου ηρθε τωρα ξερει καποιος την πορεια της καριερας του ειβερι μετα απο τη θητεια του σε εμας?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δες στο τόπικ των μεταγραφών ποιό όνομα ακούστηκε. προσοχή όμως όταν το διαβάσεις. έχει και ζέστα σήμερα...
ο avery φαντάζομαι ανέλαβε την καντίνα με τα βρώμικα στην μιχαλακοπούλου απέξω από το παλιό μου το σπίτι... :mrgreen:

PS: και ερωτώ τώρα εγώ. σε 3,5 μύρια χρέη, τι θα κόστιζε άλλα 80, αν (αν λέω) κατέβαζες μία πεντάδα blackney-grundy-αμερικανός-sims-λάζος ??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Μπα, πως χωρεσε ο Λαζος σε μια πενταδα Αμερικανων;; Βρε μπας κι εχει αμερικανικο διαβατηριο;; :D :D
Trikaliotis

obanebane έγραψε:Δεν γινεται να βρεις ποιοτικο ποιντ γκαρντ με αυτα που περισευουν, καθαροαιμο ποιντ-γκαρντ μπορεις να βρεις ποιοτικο ομως οχι οποτε αγοραζεις λαχειο με τις πιθανοτητες να το κερδισεις να ειναι σε ολους γνωστες.
Συμφωνώ απόλυτα..Καλύτερα να πάρεις έναν καλό παίχτη που είναι 1-2, παρά έναν μέτριο που είναι καθαρόαιμος άσσος. Εγώ από τα λίγα που είδα κατάλαβα ότι έχει εξαιρετική ντρίπλα (καμιά σχέση με Μονρό) και την λεγόμενη "έξυπνη πάσα". Στοιχεία υπεραρκετά για μένα για να τον χρήσουν έναν αξιοπρεπή άσσο που θα δίνει 20-25 ποιοτικά λεπτά στη συγκεκριμένη θέση. Τα πολλά σούτ (και δη 3ποντα) που παίρνει με προβλημάτισαν εξ'αρχής (είναι γνωστή άλλωστε η αντιπάθεια που έχω σε τέτοιου τύπου παίχτες που σουτάρουν 10 τρίποντα σε ένα ματς στυλ Βασιλειάδη).

Με αυτά τα στοιχεία που διαγνώσαμε όλοι από κοινού νομίζω αν τα βάλεις σε μια ζυγαριά γέρνουν περισσότερο στη θέση 1 παρά στην 2. Εμένα αυτό μου φτάνει. Αν βρίσκαμε καθαρόαιμο άσσο, μετά θα λέγαμε "οργανώνει,αλλά δε σκοράρει καθόλου ρε γαμώτο, δε βάζει βολές, δεν έχει το μακρινό σούτ που μας λείπει" και άλλα πολλά τέτοια. Με τα χρήματα αυτά δε μπορείς να τα έχεις όλα. Συν τοις άλλοις σε όσες συνεντεύξεις έχω διαβάσει όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι είναι ο παίχτης που έψαχνε ο Σούλης! Εμένα αυτό προσωπικά μου φτάνει και μου περισσεύει.

Επίσης, αυτό που τονίσαν όλοι είναι ότι ο Γκρέι παίζει εξαιρετικά το pick 'n' roll και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους ψηλούς γι'αυτο και τον διαλέξανε..Το είπανε και ο Τέλης Ζουρνατζίδης ("Τον είχαμε στο στόχαστρο εδώ και δύο μήνες. Τα χαρακτηριστικά του μας ταιριάζουν απολύτως. Το ότι καταφέραμε να τον βρούμε στην κατάσταση που τον θέλαμε και στα χρήματα που μπορούσαμε να δώσουμε, είναι επιτυχία. Είναι καθαρόαιμος πόιντ γκαρντ και θα μας βοηθήσει πολύ"), το είπε και ο Σούλης. Τώρα Όλι ποιός από τους δυο σας έχει δίκιο θα δείξει..(αν και είσαι λίγο ντεφορμέ τελευταία, σχετικά και με τον Ντρόμπνιακ ;) )

Πάντως με αυτά που περιγράφεις για καλή ντρίπλα, διείσδυση, κατάχρηση σούτ κτλ, είναι σαν να περιγράφεις τον Κίκι Κλάρκ. Μπορεί ο Σούλης να έψαχνε τέτοιου είδους παίχτη, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο: o Κις είναι περισσότερο άσσος από τον Γκρέι? ο Γκριν? Μήπως ο Στηβ Μπάρτ? Δε νομίζω..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έλεος ρε trik, αν δεν είναι άσσος ο κλειδιάς ποιός είναι??? και ο Green πεντακάθαρος άσσος είναι!!! χωρίς να θέλω να απαντήσω για τον Oli (θα το κάνει ο ίδιος κατά τις 3 τα ξημερώματα :mrgreen: ), αυτό που νομίζω λαίμαι και οι 2 εντέλει, είναι οτι αμερικανό combo guard έχει το πανέρι καμια 200αρια εύκολα από 50 μέχρι 250 χιλιάρικα!!! αυτό που κοιτάει κάποιος κυρίως σε έναν άσσο είναι οι ασσιστ (σαν αριθμός) και το assist/λάθος ratio. κοίταξε αυτόν τον μαμημένο τον Blackney οτι σε όλες τις διοργανώσεις που έχει παίξει είναι μέσα στην καλύτερη πεντάδα. σε όλες όμως!!!! ο Green δεν έχει ιδιαίτερα καλούς αριθμούς γιατί τον τρώει αυτή η νοοτροπία (που έχει και ο Αntic που έλεγα στον Oli) που νομίζουνε οτι είναι μείγμα stockton-jordan και lebron έχοντας την μπάλα στα χέρια τους πολύ χρόνο και θέλοντας να περνάει κάθε επίθεση από τα χέρια τους. κατά τα άλλα είναι pure-pure point με παιχνίδι pick&roll, Βλέπει τα cuts, weak sides, απ' όλα. για αυτό και πήγε ισπανία με >200 Κ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”