Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα 77-84 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

ΜVP

Monroe
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gregory
8
29%
Ταπούτος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Milisavljevic
4
14%
Καλαϊτζίδης
2
7%
Παπαδόπουλος
9
32%
Γιαννακίδης
1
4%
Drobnjak
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gecevski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Helliwell
3
11%
Δεμερτζής
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα 77-84 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sidpanos »

ο χρήστης eleos1 πήρε δωράκι μια βδομάδα στην πολυνησία...
κερασμένα γιατί είμαστε κορυφη... 8-)

για παραδειγματισμό όλων όσων έχουν την ίδια τακτική θα θυμίσω κάποια απο τα ποστ του....
και η επιλογή είναι εντελώς τυχαία...που να το έκανα και σκόπιμα...
Ο γνωστος γελοιος και ανυπαρκτος μαρκοπουλος....
για το ματς με τον αρη...
Μαρκοπουλε φυγε τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία
αεκ
Γεια σ ρε μαρκοπουλε με το 4 καλυτερο ροστερ στην ελλαδα που δυσκολευεσαι να νικησεις ομαδα Α2...Αν συνεχισουμε ετσι θα γινουμε γιογιο των σχετικα "καλυτερων ομαδων απο την αεκ"βλεπε καβαλα,περιστερι και παει λεγοντας...
περιστέρι
Μαρκοπουλε τοχωριο μ ψαχνει προπονητη.ψηνεσαι?
φτάνει μπάσκετ...τώρα μπάλα..
Απο μπαλα τιποτα και απο δηλωσεις....παιχταρα....Γιατι μιλαει συνεχεια στον τυπο?μετα απο καθε ματς και σε οποια ευκαιρια του δοθει και υποσχεται να παιξει μπαλα???Στον λεβαδειακο δανεικος με τον αμπουμπακαρι
Re: Ricardo Matias Veron
Χοντρε φυγε
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Για 5 συνεχομενο ματς ασφαιρος....Εχω μια απορια...Αμα ο μουσλι παιρνει 500,000 ευρω ο βιειρινια ποσα θα επρεπε να παιρνει??
αυτή ήταν η πρώτη σελίδα με τα μνμτά του...
βαριέμαι περισσότερα.. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ABOLEYTOI έγραψε:
ehemithos 199 έγραψε:μας χαλασε η βραδια ρε γαμωτο...
κακος μας δαιμονας αυτη η καβαλα!
κεφαλια κατω και δουλεια για τη συνεχεια!
δεν το ειδα το ματς και δεν εχω αποψη...
αυτό ακριβώς
(με τη διαφορά ότι είδα το 2ο ημιχρόνιο)
Ξινή και η νίκη στην μπάλα κι όλα..
Μας χάλασε το βράδυ η ήττα..
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έπαιξαν καθόλου μπάσκετ!
Με πολλά λάθη παίκτες και προπονητικό τιμ, απονενοημένες κινήσεις (εκεί το τρίποντο ακόμα ο Μίλι απορεί πως το έβαλε), μα ανύπαρκτη (αριθμητικά) κερκίδα, όπου ο κάθε διαιτητής αποφάσιζε κατά το δοκούν με προσωπικό όφελος!

Εικόνα

Oμάδα με απαράδεκτο ποσοστό στις βολές 48%, με 6 περισσότερα κερδισμένα φάουλ, με περισσότερες ασίστ, με περισσότερα ριμπάουντ, με περισσότερα κοψίματα και με λιγότερα λάθη που κατορθώνει να χάνει καθαρά κι εμφατικά με 7 πόντους διαφορά δεν είναι ομάδα, αλλά μία αγέλη..
Ειλικρινά η σημερινή εμφάνιση συναγωνίζεται άνετα τις εμφανίσεις προ 3ετίας όταν χάναμε από τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο και τον Κολοσσό στη Ρόδο με 25άρες και 30άρες..
Φανταστείτε ότι παίζαμε στο Παλατάκι κιόλας!
Τα παραπάνω νούμρα τα λένε όλα, τι να προσθέσουμε εμείς?
Ο Τρικαλιώτης έδωσε το σωστό στίγμα λίγο νωρίτερα..
Χάθηκε η ευκαιρία να ζεσταθεί ο κόσμος και να κατακλήσει το Παλατάκι της επόμενη εβδομάδα..
Βέβαια μια ήττα είναι, αλλά αν μαζευτούν οι ήττες από δικά μας λαθη, μας αφαιρούν άνετα 4 βαθμούς από τη βαθμολογία!

Ως πότε θα είμαστε φιλάνθρωποι για τους άλλους από τη γραμμή της φιλανθρωπίας και θα τους ανασταίνουμε??
Περιμένω τα καυστικά σχόλια του Ολι!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Παναθηναϊκός 33(17)
2 Ολυμπιακός 32(17)
3 Μαρούσι 30(17)
4 Πανελλήνιος 30(18)
5 Κολοσσός ΒΑΠ 28(18)
6 Πανιώνιος 27(18)
7 Περιστέρι 27(18)
8 ΠΑΟΚ 26(18)
9 Άρης 26(18)
10 Τρίκαλα 2000 24(18)
11 ΑΕΚ 24(18)
12 Ε.Κ. Καβάλας 23(18)
13 Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας 22(18)
14 Ηλυσιακός 20(17)

Χάσαμε την ευκαιρία να αγχώσουμε τον συμπολίτη, αλλά δυστυχώς, τα δώρα την εφετινή σεζόν συνεχίζονται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Κυρ 28 Φεβ 2010, 04:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Θα διαφωνήσω Trikalioti σε ένα πράγμα. Στον Κολοσσό παραλίγο να το γυρίσουμε, μέσα στο Περιστέρι αλλουνού ήταν οι λάθος επιλογές, όπως και με τον Πανιώνιο στο κύπελλο, αν δεν κάνω λάθος για το τελευταίο. Μόνο αυτό.
Στο κύπελλο παίξαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά κλατάραμε στο τέλος, όπως κλατάρουμε στα περισσότερα παιχνίδια, απόρροια ενδεχομένως του μη καλού rotation που έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι παίχτες να τα "φτύνουν" στο τέλος και να μένουν από αντοχές. Το ίδιο έγινε και με τον άρη που ξεχάστηκαν στο τέλος κάποιοι παίχτες στον πάγκο.

Για τον Κολοσσό τι να πω..το θέμα δεν είναι να λέμε "παραλίγο να το γυρίσουμε", αλλά να το γυρνάμε, ειδικά όταν μας δίνονται τόσες πολλές ευκαιρίες. Στο ματς με το Περιστέρι (αν εξαιρέσεις τα λάθη του Μιλισάβλιεβιτς) παρατηρήσαμε κι εκεί ακριβώς τη φάση που περιέγραψα πιο πάνω με τον Γκρέγκορυ και μάλιστα 2 φορές στα τελευταία 2 λεπτά!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Tolaros έγραψε:Πέρα από τους θαμώνες της Πυλαίας δεν έχει δικαίωμα να κράξει κανείς. Αφήσατε τον ΠΑΟΚ να παίζει με 500 άτομα και γκόμενες με παιδάκια στις εξέδρες. Μπράβο ρε, όλοι τώρα στο youtube να δόυμε πόσο μαμάτη ατμόσφαιρα κάνουμε στα ματς με γαύρο στην Τούμπα και να λέμε στα σκουλίκια "κοιτάτε ρε τι κάνει ο λαός!".
Μπράβο στην Καβάλα, της μπήκαν τα σουτ και πήρε δίκαια το ματς. Δεν πειράζει όμως ρε, θυμάστε ρίξαμε 35 στο λίκι
+1000
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Trikaliotis έγραψε:Σήμερα έκανα για πρώτη φορά χρήση του διαρκείας μου κι αυτό λόγω δουλειάς, αλλά κυρίως γιατί δεν έχω τις αντοχές να βλέπω αυτή την ομάδα να χάνει για αστείους λόγους παιχνίδια που έπρεπε να τα είχε κερδίσει πριν αρχίσουν. Δε θα αναφερθώ ξανά στις βολές και στο ότι ο Μονρό σήμερα έχασε όσες βολές έχανε ο Κόρφας σε ολόκληρη τη σεζόν! Τα έχουν ξαναπεί όλοι εδώ μέσα ότι είναι αστείο για επαγγελματία αθλητή (και μάλιστα σουτέρ) να συμβαίνει αυτό (Στο ζέσταμα από τα 30 τρίποντα που σούταρε έβαλε τα 28 και καμιά 10αριά συνεχόμενα, οπότε δε μπορεί να ξέχασε να σουτάρει).

Το θέμα είναι άλλο..Σήμερα πήρα στο γήπεδο μετά από 20 χρόνια και τον πατέρα μου, ο οποίος είχε να πάει από τη χρυσή εποχή του Μπάνε και του Κόρφα. Αν και μεταξύ μας πιστεύω ότι περισσότερο ήρθε για να δεί το ματς του ποδοσφαίρου παρά για το μπάσκετ. Πάρ'όλα αυτά δεν αποζημιώθηκε για κανένα από τα δύο..κι αυτό γιατί αφενός η..."γιγαντοοθόνη" που φιλότιμα έστησε ο Γαλατσόπουλος ήταν λίγο μεγαλύτερη από την 42άρα που έχω στο σαλόνι μου και δε βλέπαμε τίποτα και αφετέρου το συνοθύλευμα του μπάσκετ ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό.

Που θέλω να καταλήξω??? Ότι το μπάσκετ εκτός του ότι δε δημιουργεί οπαδούς, τους χάνει κιόλας! Γιατί πείτε μου εμένα τώρα πως θα ξαναπείσω τον πατέρα μου να ξαναέρθει στο γήπεδο και να δώσει 15 ευρώ (τον πήγα και στις καλές θέσεις τρομάρα μου για να δεί το υπερθέαμα!). Τι θα του πω? Ότι τώρα ο Μονρό θα τις βάλει τις βολές ή ότι ο Ντρόμπνιακ θα ξαναθυμηθεί ότι είναι μπασκετμπολίστας??? Το θέμα είναι ότι από αυτή την ομάδα μπορείς να τα περιμένεις όλα και δε θα μου κάνει καθόλου έκπληξη αν κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα τον Παναθηναϊκό..!

Αγωνιστικά δεν αξίζει να αναφερθώ πολύ, θα πω όμως κάτι που νομίζω το παραδέχτηκαν πολλοί σήμερα: ο Σούλης όσο καλός κι έμπειρος προπονητής κι αν είναι, δε μπορεί να μένει στο απυρόβλητο. Ε λοιπόν σήμερα ταπεινή μου άποψη, αλλά νομίζω πως ήταν τραγικός. Δε φταίει ο Μονρό, αλλά είναι και θέμα ψυχολογίας. Όταν ένας παίχτης έχει 2/10 βολές, χάνει το ένα σουτ μετά το άλλο και κάνει συνεχόμενα λάθη, ε δε γίνεται ρε Σούλη τον βγάζεις για λίγο έξω να τον ηρεμήσεις. Ακόμα κι όταν έκανε 4ο φάουλ τον κρατούσες μέσα και από εκεί που δεν πρόσφερε στην επίθεση μετά δε μπορούσε να προσφέρει και στην άμυνα.

Βγάλαμε όλο το 3ο δεκάλεπτο και 2 λεπτά του 4ου χωρίς καμία αλλαγή, ο Ταπούτος ξεχάστηκε στον πάγκο, το ίδιο και ο Δεινοσαύρνιακ, ο Καυκής δε ξέρω γιατί δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου ή ο Καλαϊτζίδης για να πάρει κάποιες ανάσες ο Μονρό, ενώ παρατηρούμε ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Γκετσέφσκι δεν αξιοποιείται καθόλου. Γενικά εγώ προτιμώ αυτό το στυλ παιχνιδιού (που γυρνάμε αρκετά τη μπάλα και προσπαθούμε να την περάσουμε μέσα στη ρακέτα), από το στυλ του άρη που κάθε μαύρος που παίρνει μπάλα σουτάρει 3ποντα κι αν μπεί κερδίσαν αλλιώς άστα να πάνε..

Σήμερα όμως ήμασταν απίστευτα δυσκοίλιοι, ειδικά στο πρώτο ημιχρόνιο (με πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην εκδήλωση επίθεσης), ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που άνοιγε η άμυνα μας και ο κοντός τους έφτανε με λέι-απ άνετα στο καλάθι (ειδικά όταν παίζαμε με μόνο ψηλό τον Ντρόμπνιακ, ο οποίος ξεχνιόταν στο 3ποντο και δε γέμιζε τη ρακέτα). Τέλος, κάτι ακόμα που θα ήθελα να προσάψω στο Σούλη είναι η ψυχολογία και η νοοτροπία των τελευταίων λεπτών, γιατί πλέον δε μπορεί να είναι τυχαίο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Δε μπορεί κάθε φορά που το παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία λεπτά, εμείς πάντα να χάνουμε με τραγικές επιλογές οι οποίες φαίνεται ότι προέρχονται μετά από προπονητικές οδηγίες!

Ειδικά μία συγκεκριμένη την έχω μάθει μέχρι κι εγώ κι αν ήμουν αντίπαλος του Σούλη θα τον εξόντωνα! :lol:
Ποιά είναι αυτή??? Στα τελευταία λεπτά σε όλα τα παιχνίδια όταν το ματς είναι στον πόντο, η μπάλα στον Γκρέγκορυ, αυτός μόνος του και χωρίς καμία βοήθεια γύρω του, τριπλάρει τριπλάρει με πλάτη τον αντίπαλο μέχρι να τον ποστάρει και στο τέλος κάνει ένα fade-away σουτ α λα Νοβίτσκι χωρίς καμιά τύχη τις περισσότερες φορές, γιατί πλέον το έχουν μάθει το τροπάριο μέχρι κι οι πέτρες και τον κλείνουν 2-3 αντίπαλοι παίχτες (σήμερα μάλιστα έφαγε και τάπα στη συγκεκριμένη κλασσική πλεόν φάση!)

Τελοσπάντων, για να κλείσω το πρόγραμμα μου και με κάτι πιο ανάλαφρο, σήμερα συνειδητοποίησα από ποιον πήρα το κληρονομικό μου χάρισμα..5 λεπτά πριν το τέλος κι ενώ χάναμε με σκορ 64-65 περίπου, μου λέει ο πατέρας μου "Μη μασάς θα το πάρουμε το ματσάκι και μάλιστα με 7 πόντους διαφορά 84-77" και του λέω "Τι λες ρε πατέρα τι 7 πόντους? Και σιγά μη φτάσουμε και τους 84 έτσι όπως παίζουμε.." Τελικά και τη διαφορά βρήκε και το ακριβές σκορ..Ανάποδα όμως!
περίπου αυτά ήθελα να γράψω όσον αφορά τα μπασκετικά. με έβγαλες από τον κόπο. σε ευχαριστώ. αν πραγματικά σε όλες τις τελευταίες φάσεις όλων των αγώνων το σύστημα είναι να πάρει τη μπάλα ο Gregory και να παίξει με πλάτη στο καλάθι (και αυτό το πράγμα το δουλεύει στην προπόνηση ο σούλης) είμαστε άξιοι της μοίρας μας... συγχαρητήρια στην καβάλα, τον dejuan collins και τον milt τον Palacio. Μακάρι οι δύο ξένοι μας να μείνουν και του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ο τραγικος του τραγικου....Πολυ κακη εμφανιση.....Ευθυνη εχουν ολοι(φυσικα και ο Μαρκοπουλος)........Καλος ο Παπαδοπουλος,αξιοπρεπεις οι Γκρεγκορυ(που ειναι φορμαρισμενος),Μιλισαβλιεβιτς.........Ο Μονρο θα επρεπε να ντρεπεται για τη χθεσινη του εμφανιση........2/10 στις βολες δεν εχω δει ουτε απο το Σακιλ Ο'Νιλ......Ντεφορμε ο Ταπουτος που δεν επαιξε ουτε καλη αμυνα αυτη τη φορα...Ο Κολινς,ο κορυφαιος του αγωνα,εμοιαζε με τον Μπραιαντ αν και στο τελος ο Ραισεβιτς εδωσε τη νικη στην Καβαλα....Στηριξη στο μεγαλο προπονητη που εχουμε στον παγκο χρειαζεται(παρα τα λαθη του).......Προσωπικα πιστευω οτι η πενταδα ειναι ακομα εφικτη με μια μεταμορφωση στα εκτος εδρας παιχνιδια........Το μπασκετ εχει μπει στο σωστο δρομο.....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

free4 έγραψε: Ξινή και η νίκη στην μπάλα κι όλα..
Μας χάλασε το βράδυ η ήττα..
κατορθώνει να χάνει καθαρά κι εμφατικά με 7 πόντους διαφορά δεν είναι ομάδα, αλλά μία αγέλη..
Ειλικρινά η σημερινή εμφάνιση συναγωνίζεται άνετα τις εμφανίσεις προ 3ετίας όταν χάναμε από τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο και τον Κολοσσό στη Ρόδο με 25άρες και 30άρες..
Φανταστείτε ότι παίζαμε στο Παλατάκι κιόλας!
Ως πότε θα είμαστε φιλάνθρωποι για τους άλλους από τη γραμμή της φιλανθρωπίας και θα τους ανασταίνουμε??
Περιμένω τα καυστικά σχόλια του Ολι!
Χάσαμε την ευκαιρία να αγχώσουμε τον συμπολίτη, αλλά δυστυχώς, τα δώρα την εφετινή σεζόν συνεχίζονται!
παιδιά ελάτε ας το παραδεχτούμε (που λέει και το ανέκδοτο με τον πελαργό): πατώσαμε. δεν πάει άλλο. ασχολούμαστε με τον συμπολίτη (και τον κοροιδεύουμε για το μπάσκετ που παίζει μαζί κι εγώ) που έχει περάσει και κανα 2 φορές αν δεν κάνω λάθος τον γαύρο στην κανονική περίοδο τα τελευταία χρόνια. ποιός συμπολίτης ρε μα΄γκες?? Είμαστε οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ το χουμε καταλάβει??? μία ομάδα χωρίς λεφτά, χωρίς κόσμο, με απίθανους παίκτες, με ενίοτε ισχυρά ρόστερ πλήρως αποτυχημένα, με 40αρες από τον ΑΓΟΡ, με ήττες στην Πυλαία από καβάλα αιγάλεω, με ήττες στην ευρώπη από κυπριακή ομάδα στην πυλαία, με σχεδόν υποβιβασμό στην Α2, με με με... Ελάτε λοιπόν ας το παραδεχτούμε: μάλλον τον χάσαμε το δρόμο ε??? ...

PS: εγώ προσωπικά αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά (και δεν εννοοώ αλλαγές στο ρόστερ, ας μείνουν ή ας φύγουν όλοι, δεν μου κάνει καμμία αίσθηση) δεν πρόκειται να ξαναποστάρω κάτι για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. καλύτερα nba, retro, acb και συζήτηση για τα head's out της άμυνας του γιαννάκη πάνω στα κεντρικά Pick & roll του zeljiko με τον obanebane και τον makis44. βαρέθηκα...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Noμίζω ότι τα παιδιά που "μίλησαν" πριν τα είπαν όλα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι ουσιαστικό επιπλέον. Σίγουρα ήταν μια ήττα που πονάει, αλλά είπαμε, ζέστη-κρύο φέτος. Προσωπικά θέλω η σεζόν να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς και τίποτα παραπάνω. Για μένα το πρώτο βήμα έγινε. Απο εκεί και περα, σίγουρα η επομενη σεζόν θα είναι καλύτερη. Όπως και κάθε επόμενη. Το νερό μπήκε στο αυλάκι.

Συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Παλοκ και εσυ για τον Ολυμπιακο θες να μιλας,ε??????????Και μετα λες εμας κρυφογαυρους :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Με 12/25 και πάμπολλους χαμένους αιφνιδιασμούς καταφέραμε να χάσουμε δικαιότατα, παρά το ότι υπερείχαμε σε δίποντα, ριμπάουντ και άλλες στατιστικές κατηγορίες.
Πολλά λάθη ο Σούλης όντως, ξέχασε παίκτες στον πάγκο, δεν ηρέμησε κάποιους άλλους που έπρεπε, επιβεβαίωσε πως τα τελευταία λεπτά με κλειστό σκορ είναι πονεμένη ιστορία φέτος.
Βάλανε κάποια τρελά σουτ, αλλά και με εμείς με απονενοημένα διαβήματα του Μιλισάβλιεβιτς πήγαμε να το πάρουμε.
Πληγή για πολλοστή φορά η περιφερειακή άμυνα.
Απογοήτευση μεγάλη.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Παιδιά μη χαλιέστε με το μπάσκετ.
Το έχουμε πει από την αρχή της σαιζόν. Η Ομάδα είναι μια του ύψους, μια του βάθους.
Άλλοτε παρουσιάζεται σοβαρή και άλλοτε είναι τσίρκο.
Χθες ήταν ξανά τσίρκο.
Έτσι θα ΄πάει φέτος.
Υπομονή θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

sidpanos έγραψε:ο χρήστης eleos1 πήρε δωράκι μια βδομάδα στην πολυνησία...
κερασμένα γιατί είμαστε κορυφη... 8-)

για παραδειγματισμό όλων όσων έχουν την ίδια τακτική θα θυμίσω κάποια απο τα ποστ του....
και η επιλογή είναι εντελώς τυχαία...που να το έκανα και σκόπιμα...
Ο γνωστος γελοιος και ανυπαρκτος μαρκοπουλος....
για το ματς με τον αρη...
Μαρκοπουλε φυγε τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία
αεκ
Γεια σ ρε μαρκοπουλε με το 4 καλυτερο ροστερ στην ελλαδα που δυσκολευεσαι να νικησεις ομαδα Α2...Αν συνεχισουμε ετσι θα γινουμε γιογιο των σχετικα "καλυτερων ομαδων απο την αεκ"βλεπε καβαλα,περιστερι και παει λεγοντας...
περιστέρι
Μαρκοπουλε τοχωριο μ ψαχνει προπονητη.ψηνεσαι?
φτάνει μπάσκετ...τώρα μπάλα..
Απο μπαλα τιποτα και απο δηλωσεις....παιχταρα....Γιατι μιλαει συνεχεια στον τυπο?μετα απο καθε ματς και σε οποια ευκαιρια του δοθει και υποσχεται να παιξει μπαλα???Στον λεβαδειακο δανεικος με τον αμπουμπακαρι
Re: Ricardo Matias Veron
Χοντρε φυγε
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Για 5 συνεχομενο ματς ασφαιρος....Εχω μια απορια...Αμα ο μουσλι παιρνει 500,000 ευρω ο βιειρινια ποσα θα επρεπε να παιρνει??
αυτή ήταν η πρώτη σελίδα με τα μνμτά του...
βαριέμαι περισσότερα.. :ugeek:
Off topic, αλλά αυτό το ποστ του Πάνου μου δίνει την ευκαιρία να πω κάτι στα παιδιά που πολλές φορές γκρινιάζουν ότι δεν μπορούν να πουν την αντίθετη άποψή τους, ότι υπάρχει "ψαλίδι" σε ότι δεν αρέσει κλπ.
Παιδιά, το θέμα δεν είναι η άποψή σας. Αλλά ο τρόπος που την εκφράζετε. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά. Π.χ. ο eleos1 θα μπορούσε να διατυπώσει την άποψή του για τον Μαρκόπουλο με άλλες λέξεις και άλλο ύφος. Π.χ. "Ο Μαρκόπουλος είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ. Δεν τον πιστεύω και πρέπει να φύγει". Αν το διατύπωνε έτσι δεν θα υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Ωστόσο τέτοιες εκφράσεις όπως π.χ. "γελοίος" είναι πολύ βαριές! Δεν εξυπηρετούν σε τίποτα η αναπαραγωγή τους ρε παιδιά. Πείτε αυτό που θέλετε, αλλά με άλλους τρόπους. Δόξα το Θεό, η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.

Οπότε δεν είναι θέμα άποψης -αλλίμονο!!!- αλλά θέμα διατύπωσης.

Ευχαριστώ Πάνο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δυστυχώς έμεινα από ίντερνετ. Τώρα περιμένω τον οτε να αποκαταστήσει την ζημιά (κομενο καλώδιο). Βρήκα όμως τώρα την ευκαιρία να γράψω κανα πραγματακια. Βασικα δεν είμαι ΠΑΟΚ για τις επιτυχίες. Υπάρχουν ομάδες με πολλές περισότερες. Είμαι ΠΑΟΚ και εχω συνηθίσει στα κρύα ντουζ. Μακάρι να ζούσα Θεσσαλονίκη ή να έκανα ένα επάγγελμα που να μου επέτρεπε να εχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Δεν θα έχανα αγώνα. Γι αυτό θεωρώ τα παιδιά της θεσσαλονίκης τυχερά. Δυστυχώς όμως η προσέλευση του κόσμου είναι ντροπή για το όνομα της ομάδας. Το χείρωτέρο είναι πως ακούω ότι αν έρθουν νίκες θα μαζευτεί ο κόσμος. Τέτοιος κόσμος όμως, είναι για τα πανηγύρια και ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε πως δεν είναι τέτοιος. Ήταν μόνιμα δεύτερος και πάρ' όλα αυτα γέμιζε το Αλεξάνδρειο. Η νέα γενιά οπαδών με απογοητεύει. Σκληρώ και θα τα ακούσω τώρα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Όσο για την φετεινή χρονιά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι λέγαμε στην αρχή. Ποιοι είναι οι στόχοι μας μετά τις μαύρες σελίδες που γυρίσαμε.
Παλοκ θα διαφωνήσω μαζί σου (ίσως για πρώτη φορά) θα ασχολούμε με το μπάσκετ της ομάδας μου, όσο χαμηλά κι αν πέσει ακόμα. Ισπανία ΝΒΑ Ολυμπιακός Μαρούσι κλπ με αφήνουν αδιάφορο.
Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ένα σοκ κι αυτό γιατί χάσαμε στο παλατακι. Θα το ξεπεράσουμε όμως ξεπεράσαμε και τα αλλά. Έτσι κάνουν οι ομάδες με ιστορία. Ο δρόμος είναι μακρής και η ανάκαμψη δεν έρχεται σε μια χρονιά. Ούτε το πολυσυζητημενο Μαρούσι έγινε σε μια νύχτα. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που κρατούν τις τύχες της ομάδας και θα κάνω όση υπομονή χρειαστεί. Δεν θα πυροβολήσω τώρα που είναι εύκολο. ΠΑΟΚ είμαι και αντέχω.
ΥΓ Όσα παιδιά μπορούν ας μείνουν κοντά στην ομάδα τώρα που μας χρειάζεται, στα δύσκολα. Συγχαρητήρια σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Παιδιά μη χαλιέστε με το μπάσκετ.
Το έχουμε πει από την αρχή της σαιζόν. Η Ομάδα είναι μια του ύψους, μια του βάθους.
Άλλοτε παρουσιάζεται σοβαρή και άλλοτε είναι τσίρκο.
Χθες ήταν ξανά τσίρκο.
Έτσι θα ΄πάει φέτος.
Υπομονή θα έρθουν καλύτερες μέρες.
αυτο ακριβως :pano:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Ήταν η πρώτη φορά φέτος που δεν είδα τον αγώνα μέχρι το τέλος από τα νεύρα μου τον αγώνα δεν θα τον σχολιάσω συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον Τρικαλιώτη. Δεν θέλω καμία μεταγραφή για φέτος θέλω εξοικονόμηση χρημάτων και αν μπορέσουμε να βγούμε Ευρώπη θα βοηθήσει του χρόνου στο δέσιμο της ομάδας. Ακόμα δεν τελείωσε τπτ γιατί όλα κρίνονται στα play off.Κρίμα πάντως πίστευα πως τους είχαμε χωρίς να ιδρώσουμε πολύ σαν την Ολύμπια

Υ.Γ. Άντε τώρα(ανάπηρος άνθρωπος) να ανέβω στην σοφίτα να βρω αποκόμματα από τρίποντο για να τα ποστάρω στο retro
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”