Πανσερραϊκός - Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Παιδια αν ειναι ο ΠΑΟΚ για ουεφα τι μας πρηζετε για μεταγραφες και αρ.....ια......ουεφα βγαινουμε και με δαυτους τους Μπαλαφολακηδες....αλλα μια ζωη θα παλευουμε για το ουεφα μ αυτα τα μυαλα....
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

paol_rulez συμφωνω μαζι σου,αλλα σε παιχνιδι εκτος εδρας με 3000 κοσμο στο πλευρο σου,απαγορευται να εισαι αδιαφορος,οπως ηταν σημερα οι 9-10 παικτες..
mvp μπαλαφας,αναστασακος,γιατι ηταν οι μοναδικοι που βρισκονταν στο γηπεδο.ολοι οι αλλοι κανανε πικ νικ.και με την τριπολη φεραμε χ αλλα δεν ειπε κανεις τπτ.
η εμφανιση ηταν πολυ ασχημη,θυμιζε περσινο ΠΑΟΚ,
ειδικα οποιος ταξιδεψε..ασ τα να πανε.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Συμφωνω οτι δε θελω να του ξαναδωσω δανεικο..στα @@ μου ο πετρακης,,ας πεσει..
Αλλα εκφρασεις του τυπου η φουσκα εσκασε ειναι τουλαχιστον υπερβολικες,..
Xpander

Δημοσίευση από Xpander »

Μόλις γύρισα από Σέρρες..
Ανύπαρκτη η ομάδα
πεσμένη η κερκίδα.....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

www.contra.gr

Φερνάντο Σάντος: "Δεν ήμασταν καλοί κι αυτό οφείλεται τόσο σε εμάς όσο και στον Πανσερραϊκό που τα έδωσε όλα. Είμαι πολύ περίεργος γιατί έγινε αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω εν θερμώ. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε το παιχνίδι με ψυχραιμία και ηρεμία και να δούμε τι δεν πήγε τόσο καλά. Ολη η ομάδα δεν αγωνίστηκε καλά. Ολοι το είδανε αυτό. Ο Πανσερραϊκός ήταν μια ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, μας πίεσε αρκετά και η αλήθεια είναι ότι μετά το πολύ γρήγορο γκολ που βάλαμε βγήκαμε εκτός παιχνιδιού, δεν ελέγξαμε το κέντρο και δεν κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας".

www.contra.gr

www.sportdog.gr

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήμασταν καλοί. Αυτό οφείλεται τόσο σε εμάς όσο και στον Πανσερραϊκό που προσπάθησε πολύ. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε το παιχνίδι με ηρεμία και να καταλάβουμε τι δεν πήγε καλά. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο και το είχαμε συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Πανσερραϊκός στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, μας πίεσε πολύ και η αλήθεια είναι ότι μετά το γρήγορο γκολ που βάλαμε, βγήκαμε εκτός παιχνιδιού, δεν ελέγξαμε το κέντρο και δεν κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας. Ο Πανσερραϊκός άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του και να είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του β' ημιχρόνου. Παίξαμε άμυνα πολύ κοντά στο δικό μας χώρο. Μετά το γκολ αντιδράσαμε και το ματς ισορρόπησε. Μπορούμε δηλαδή να πούμε ότι τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε τον ένα βαθμό», είπε ο Φερνάντο Σαντος.

www.sportdog.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Σάβ 20 Δεκ 2008, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Π.Α.Ο.Κ. για φέτος. Μια ομάδα σύνδετη χωρίς το παραμικρό πάθος για την νίκη! Ελπίζω τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν να διορθωθούν σύντομα γιατί πιστεύω ότι αυτό το ματσ έφερε στην μνήμη όλων μας τις οικτρές περυσινές εμφανίσεις. Για μένα ο μόνος που προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα είναι ο Βερόν.
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

τραγικος ο προπονητης μας,οτι και να πουμε!με επιχειρηματα!πεστε μου ενα παιχνιδι εκτος απο τον λεβαδειακο,που πρηγηθηκαμε με 2-0!πειτε μου ενα παιχνιδι εκτος που επαιξε με 2 φορ!πειτε μου ενα παιχνιδι ,εκτος απο την ξανθη στην τουμπα,που επαιξε με τακτικη,τετοια που να σε εμπνεει,να λες οτι θα βαλουμε γκολ σιγουρα!σημερα κανει αλλαγη αναστασακο με μπακα!δηλαδη παιζει με μισο επιθετικο!κερδιζει1-0 και ενω οι σερρες παιζουν φουλ επιθεση,δεν εχει παιχτη να βγαλει κοντρα!επιμενει να κραταει τον ιβιτς που ειναι ανυπαρκτος,και το μονο που κανει ειναι να κοβει την ομαδα στα 2,αφου μη εχοντας αλλη επιλογη,για λογους που ανεφερα παραπανω,παιζει με γιομα χωρις να εχει μεσα σεντερ φορ!βγαινουν σεντρες και δεν ειναι κανενας μεσα στην περιοχη!τραγικο για ομαδα σαν τον Π.Α.Ο.Κ.φυσικα και δεν λεω να φυγει,γιατι δεν θα ειναι το καλυτερο για την ομαδα!αλλα πρεπει καποιος να του σπικαρει κανα 2 φωνηεντα!κι'οσο γι'αυτους που λενε οτι ο στοχος ειναι το ουεφα,εχω να τους πω,οτι αν τους χαρισουν ποτε ενα γαιδαρο,ας τον κοιταξουν στα δοντια!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ »

απλα ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ........[/b]
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

psc1998 έγραψε:Παιδια αν ειναι ο ΠΑΟΚ για ουεφα τι μας πρηζετε για μεταγραφες και αρ.....ια......ουεφα βγαινουμε και με δαυτους τους Μπαλαφολακηδες....αλλα μια ζωη θα παλευουμε για το ουεφα μ αυτα τα μυαλα....

+100000000000000000000000000000000000000000000000
Οταν κάτω στην αθήνα ο ένας είναι τρεισχειρότερος από τον άλλον και σου λένε ΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚαθήστε εσείς να λέτε ότι πέρα από το ουέφα δεν μπορεί η ομάδα.Οταν τον πρώτο γύρο τερματίζεις ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 2ος καθήστε μερικοί να λέτε για ουέφα...Ζαγοράκη μην κάνεις μεταγραφές να χτυπήσεις το κάτι παραπάνω...Μερικοί απ ότι βλέπω είναι βολεμένοι και με το Ουέφα....

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

οσο για τους υποστηρικτες του κυρ Σαντος ελπιζω σημερα μερικοι να αγανακτησαν μ αυτα που ειδαν απο τον κ.Σαντος διοτι εγω ειμαι αγανακτισμενος εδω και παρα πολλες αγωνιστικες.....δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο....δεν ειναι τακτικη αυτη δεν ειναι αλαγες αυτες δεν δεν δεν....οτι και να λετε μην πυροβολειτε τον πιανιστα δεν με πειθετε εγω δεν ακουω να παιζει μουσικη οποτε μαλλον καποιοι αλλοι γινονται γραφικοι........Τοσο πολυ εχετε μικρυνει τον ΠΑΟΚ στο ουεφα με Ξανθη και Λαρισα.....μεχρι εκει ειναι ???????? Αι ξυπνηστε γιατι δεν πατε καθολου καλα ....Βλεπω ποδοσφαιρο 30 χρονια εχω παιξει ποδοσφαιρο και ντακς αν δεν μπορουμε να κανουμε κριτικη για το καλο του Μπαλαφα για να μην του πεφτει το ηθικο του παιδιου......ε τοτε ρε παιδια να παει να παιξει στην Αρτα ο Σωτηρακης και καθε Σωτηρακης.......ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν αξιζει ουεφα ουτε καν φετος.........
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

DAMANAKIS έγραψε:τραγικος ο προπονητης μας,οτι και να πουμε!με επιχειρηματα!πεστε μου ενα παιχνιδι εκτος απο τον λεβαδειακο,που πρηγηθηκαμε με 2-0!πειτε μου ενα παιχνιδι εκτος που επαιξε με 2 φορ!πειτε μου ενα παιχνιδι ,εκτος απο την ξανθη στην τουμπα,που επαιξε με τακτικη,τετοια που να σε εμπνεει,να λες οτι θα βαλουμε γκολ σιγουρα!σημερα κανει αλλαγη αναστασακο με μπακα!δηλαδη παιζει με μισο επιθετικο!κερδιζει1-0 και ενω οι σερρες παιζουν φουλ επιθεση,δεν εχει παιχτη να βγαλει κοντρα!επιμενει να κραταει τον ιβιτς που ειναι ανυπαρκτος,και το μονο που κανει ειναι να κοβει την ομαδα στα 2,αφου μη εχοντας αλλη επιλογη,για λογους που ανεφερα παραπανω,παιζει με γιομα χωρις να εχει μεσα σεντερ φορ!βγαινουν σεντρες και δεν ειναι κανενας μεσα στην περιοχη!τραγικο για ομαδα σαν τον Π.Α.Ο.Κ.φυσικα και δεν λεω να φυγει,γιατι δεν θα ειναι το καλυτερο για την ομαδα!αλλα πρεπει καποιος να του σπικαρει κανα 2 φωνηεντα!κι'οσο γι'αυτους που λενε οτι ο στοχος ειναι το ουεφα,εχω να τους πω,οτι αν τους χαρισουν ποτε ενα γαιδαρο,ας τον κοιταξουν στα δοντια!

δεν υπαρχει παιχνιδι που να προηγηθηκαμε 2-0 γιατι απλα σε οσα ματς εκανες το 1-0 τις φασεις σου μετα δεν τις εκανες γκολ και οχι οτι δεν εκανες φασεις (εκτος απο καποια ματς) με 2 επιθετικους επαιξε με τον ηρακλη εκτος.με τον αστερα επαιξε με τακτικη με την γρια επαιξε με τακτικη με τον θρασυβουλα επαιξε με τακτικη. αυτα ειναι τα δικα μου επιχειρηματα.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Fantomas έγραψε:Έγινε προγραμματισμός... Σου είπε η διοίκηση, οι παίχτες και ο προπονητής ότι φέτος στόχος είναι το UEFA, του χρόνου 1η,2η θέση.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ερχεσαι και με λες,χρειάζομαι επιγόντως λεφτά.Και εγώ σου λέω...Φαντομας,του χρόνου θα σε δώσω 1.000.000 ευρω...οκ?
αλλα σε έναν μήνα έρχομαι και σε λέω,ξέρεις φαντομά?Μου δίνεται η ευκαρία να στα δώσω τώρα...Εσύ έλα και πες με....Οχι ρε φίλε,αφού θα με τα δώσεις του χρόνου τώρα δεν τα θέλω...Κι ας καίγεται ο κώλος σου....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

mvp Μαρκος Αντονιο και Δαρλας ...

Ολοι οι αλλοι απλα τραγικοι απο τον Σαντος εως ολους τους παιχτες ...
ερημιτης

Δημοσίευση από ερημιτης »

Σημερα,ειχαμε παλι εναν ΠΑΟΚ του 2007.ΥΠΟΜΟΝΗ,θαρθει παλι η ΑΝΟΙΞΗ
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

τραγικος απλα ο ΠΑΟΚ σημερα και δεν ξερω γιατι...και κατι αλλο 4 δεν εδοσε το κορακι και σφηριξε στα 2 λεπτα και γιατι δεν διαμαρτηριθικαν τα δικα μας τα παλικαρια. :) :) χαρας τα αδερφια που δεν σταματησαν να τραγουδουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”