Π.Α.Ο.Κ. - Ολύμπια Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Παραλειπόμενα ΠΑΟΚ-Ολύμπια

Δημοσίευση από kostasff »

Στο πικ έχεις ένα δευτερόλεπτο να σουτάρεις ή ταυτόχρονα να δεις τον ψηλό.
Το μπάχαλο που έγινε είναι από την έλλειψη καθαρού μυαλού που όπως γνωρίζεις αν δεν υπάρχει πάνε όλα περίπατο. Δεν είναι ότι δεν ξέρουν μπάσκετ (όπως επιχειρούμε να αποδείξουμε) Καθαρό μυαλό φοβάμαι πως δεν έχουμε ούτε εμείς.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Όλα αυτά που λες δουλεύονται ξανά και ξανά στις προπονήσεις μέχρι να γίνονται αυτόματα. Τώρα, τι σκατά έκανε στις προπονήσεις ο Άρτζι και τι θα κάνει ο Καλάφας δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Όταν λέω αυτοματισμούς εννοώ τα συστήματα και το πως θα βρίσκονται οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Δεν εννοώ να μάθουν πικ, να πασάρουν ή οτιδήποτε άλλο "προσχολικό" Για την εξέλιξη του Μαυροκεφαλίδη έχω κάποιες επιφυλάξεις αλλά για τον Βασιλειάδη, αν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη δεν θα ήταν σήμερα στον ΠΑΟΚ :lol:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

.....Ο Βασιλειαδης παρα τους 25 ποντους για μενα παραμενει στασιμος, μονοκοματος και με περιορισμενη μπασκετικη αντιληψη....
Πραγματικα απορω πως υπαρχει ανθρωπος που δεν βλεπει τη διαφορα του Βασιλειαδη πριν φυγει με τον τωρινο..Εγω βλεπω διαφορα..
Οσο γθα την κριτικη ..καλη ειναι αλλα πολλες φορες ο καθενας το παιζει ειδημονας και λεει ενα καρο χαζομαρες..Πιστεψτε με πως ο Μουλαομεροβιτσ και ο Χαρισης εχουν πολυ μεγαλυτερη γνωση για το τι ειναι ασσος απο ολους εμας..
Αλλα οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες..ο καθενας απο μια..Απλα μην ειστε καποιοι τοσο απολυτοι..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Και μη παρεξηγηθω..Δε λεω για σενα Φωτη γιατι ισως ετσι φανει επειδη κανω σε σενα παραθεση..Μιλαω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Ολοι συμφωνουμε οτι η κριτικη ειναι απαραιτητη..αλλα η καταστροφολογια ειναι επικυνδινη...Θεωρω οτι η ομαδα δεν ειναι οσο τραγικη οσο λεμε και οτι πρεπει να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο νεος προπονητης..Τελος θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν θα θυσιαστει ο Γρεγκορυ και για ποιον..
Άβαταρ μέλους
kostasff

olivares έγραψε:Αυτά τα διευκρινίζω ασφαλώς χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σου ή με κάποιον άλλον αδερφό.
Φίλε olivares εννοείται ότι δεν υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις εδώ μέσα. Για ποιο λόγο να υπάρχουν. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, το αντίθετο μάλιστα. Μας ενώνει η τρέλα μας για τον ΠΑΟΚ και για το μπάσκετ.
Η κριτική είναι καλή αλλά και απαραίτητη, με μια διαφορά όμως. Όταν απευθυνόμαστε στους ίδιους τους "πρωταγωνιστές" (παίκτες,προπονητές και διοίκηση) Αυτοί όμως αμφιβάλω αν διαβάζουν τα γραφόμενά μας, αλλά και αν το κάνουν, τότε μάλλον δεν θα παίρνουν στα σοβαρά κριτικές που αμφισβητούν τις μπασκετικές τους γνώσεις, αφού έχουν περάσει την ζωή τους μέσα στο γήπεδο και σε υψηλό μάλιστα επίπεδο. Αυτό όμως που φοβάμαι και γι' αυτό αντιδρώ έτσι (ίσως κάπως άκομψα) είναι ότι η κριτική που γίνεται, διαβάζεται από συνοπαδούς μας οι οποίοι πιο εύκολα από σένα θα επηρεαστούν και θα πάψουν να στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται ή στην καλύτερη περίπτωση θα πάνε στο γήπεδο προκατειλημμένοι και με αρνητική διάθεση. Είμαι σίγουρος, ότι και εσύ δεν θέλεις κάτι τέτοιο. Πιστεύεις πως σε εμένα ή σε οποιονδήποτε εδώ μέσα αρέσει αυτό που βλέπουμε; Όχι βέβαια και ξέρουμε ποιος έχει το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης. Προτιμώ όμως να προσπαθώ να κατευνάζω τα πνεύματα παρά να σχολιάσω τα ευκόλως εννοούμενα. Γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το ζητούμενο στην τρικυμία που περνάμε. Μέχρι στιγμής συμφωνώ απόλυτα σε ότι σχόλιο έχεις κάνει, αλλά διαφωνώ στην "δημοσιοποίηση". Όχι από έλλειψη δημοκρατικότητας, αλλά γιατί πιστεύω πως δεν βοηθάει αυτή την στιγμή στην ηρεμία της ομάδας. Τέλος, πιστεύω πως η παρουσία σου κοσμεί το φόρουμ και λυπάμαι αν με τα γραφόμενά μου δημιουργήθηκε κάποια παρεξήγηση :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”