Ποιά ομάδα μισώ;
- Akis o skoulikofagos
Ρε παιδια ο αντιπαλος του ΠΑΟΚ ΜΑΣ πρεπει να ειναι ο γαυρος...ποιος σκωληκας??ποιος βαζελος??ποιο αιγαλεω ρε παλικαρια???αν φτασαμε σε σημειο να μησουμε και το αιγαλεακι 'η τν ηρακλακο τοτε τι να πω μικραινουμε μονοι μας τον ΠΑΟΚ...ποιος ειναι ο πρωταθλητης??ο γαυρος...αυτος ειναι ο αντιπαλος μας...ξυπνατε αδερφια ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ....
Yiankos έγραψε:Το ότι μισείς-απεχθάνεσαι-σιχαίνεσαι μια ομάδα, δε σημαίνει ότι θα κυκλοφορείς με ένα μαχαίρι και θα χαρακώνεις τους οπαδούς της στο δρόμο όμως, ε;
Πιστευω οτι ο ορος "μισω" ειναι εν τελει λαθος παιδια...
Πιστευω οτι οδηγει σε υπερμετρο φανατισμο και ακροτητες...
Ναι, υποστηριζω την ομαδα μου, την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ, αλλα δεν θα σκοτωσω οποιον "αλλοθρησκο" βρω μπροστα μου, ουτε και θα καταστρεψω ξενες περιουσιες...
Καλο θα ηταν να αλλαχθει αυτος ο ορος και να αντικατασταθει με ...κατι πιο "απαλο", οπως απεχθανομαι - συχαινομαι (οπως αναφερει ο Γιανκος πιο πανω).
Μη ξεχναμε ποσοι και ποιοι διαβαζουν το forum, νεαρα ατομα, χωρις εμπειριες. Μη καλιεργουμε φανατισμο και βια χωρις λογο. Εμεις οι "παλιοι' τα εχουμε ζησει και αυτα...εγω τουλαχιστον θελω να αισθανομαι τα παιδια μου σιγουρα στο γηπεδο...
Οπαδισμος ναι, φανατισμος οχι!!!
- efstathios
-
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΘΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΙΤΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!! ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ!!!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!! ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
-
GAMIETAI O 8RYLOS
GIATI EINAI H PIO POYSTIKH OMADA STO PLANHTH ETSI APLA GIA AYTO GIA OLA AYTA POY EXEI KANEI GIA TA PROTA8LIMATA POY MAS EKLEPSE GIA OLA TA MATS POY MAS PHRE ME POYSTIA KAI POIO POLY GIA TA 2 ADERFIA MAS POY SKOTOSAN TOTE STH NEA SMYRNH
zoyritsa έγραψε:ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΨΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ.
Y.Γ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.... ΓΑΥΡΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ 7UP
![]()
zoyritsa παίζει ένα ταβερνάκι στην Ποτίδαια στη Χαλκιδική που κάνει ένα γαύρο σαχανάκι το κάτι άλλο με μουστάρδα και πιπεριές και δεν ξέρω γω τι άλλο... Και γι άυτο τον γουστάρω το γαύρο με τη μουστάρδα.
Κατα τα άλλα ο gayros είναι άλλο θέμα και δεν τους μισώ τους λυπάμαι γιατί πλέον οι μόνοι που μπορούν να πάνε στο τηγάνι είναι κάτι μπαρμπάδες και για καμία φασαρία κάνουν εισαγωγές απο ανατολικό μπλόκ... Οι μισιτοί πραγματικά είναι οι Βάζελοι παιδιά εκεί πρέπει να εστιάσουμε είναι πιο σίχαμα