11άδα ΠΑΟΚ 2008-2009
Re: 11άδα ΠΑΟΚ 2008-2009
Stallion έγραψε:..................................................Χαλκιας..................................................
Αραμπατζής................Κοντρέρας..................Γκούμας.................Σνάουτσνερ
.................................Veron............................Ivic....................................
....Αλωνεύτης...........................................................................Vieirinha....
...............................Bakayoko....................Βarros...................................
Φίλε Stallion, ο ΠΑΟΚ θα πάιζει 4-3-3 φέτος. Με αυτή την ενδεκάδα που έγραψες θα τρώμε πολλά γκολ (με ένα μόνο αμυντικό χαφ τον Βερόν). Πιο λογική ενδεκάδα με τα έως τώρα δεδομένα είναι: Τέρμα ο Χαλιάς, οι τέσσερεις στην άμυνα Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μελίσσης και Σναουτσνερ, οι τρεις στο κέντρο Βερόν, ίβιτς και νέα μεταγραφή, δεξιά στην επίθεση ο Κονσεισαο, αριστερά ο Μπακαγιόκο και κορυφή νέα μεταγραφή. Υπάρχουν φήμες για Αλωνεύτη και Μπάρρος; Μακάρι, παικταράδες και οι δύο...
- Gerard04
paokpool έγραψε:Stallion έγραψε:..................................................Χαλκιας..................................................
Αραμπατζής................Κοντρέρας..................Γκούμας.................Σνάουτσνερ
.................................Veron............................Ivic....................................
....Αλωνεύτης...........................................................................Vieirinha....
...............................Bakayoko....................Βarros...................................
Εγώ λέω πως με αυτήν την εντεκάδα πιάνεις τρεις στους έντεκα.
Τα παραλες νομιζω... Ποιουσ εννοεις? Δεν θα παιζει ο Αραμπατζης,ο Κοντρέρας,ο Χαλκιας,ο Ivic,ο Bakayoko?? Και πολυ πιθανον και Veron Vieirinha. Οχι και 3 στους 11. 3 ειναι αυτοι που αποκλειωντε,εκτος κια αν εννουσες αυτο απ'την αρχη....
-
Εγώ πάλι πιστέυω πως ο Vieirinha θα είναι πολύ καλή μεταγραφή....κ πιστεύω πως θα είναι βασικός.Γιατί από όσο ξέρω η Πόρτο θα τον πληρώσει...δλδ αν παίξει σε όλα τα παιχνίδια θα τα πληρώσει όλα η Πόρτο..αν παίξει τα μίσα τότε 50%ΠΑΟΚ 50%Πόρτο. Αν δν παίξει, τότε όλα εμείς....
Όμως δν είμαι κ 100% σίγουρος.'Αλλα μακάρι να ισχύει
Κ βέβαια μακάρι να έρθει
Κ για να μην είμαι εκτός τοπικ στο 1ο ρεπλυ μου(παρολο που ειμαι καιρο μελος)..
-----------------------------------Χαλκιάς------------------------------------
Αραμπατζής----Κοντρέρας-------Μελίσης----μεταγραφή ή Σνάουτσνερ----
Βιειρίνια-------------Βερόν------------Μεταγραφή------------Κονσεισάο----
------ΜΠΑΜ! ------------- Αναστασάκος(αλλαγή Αθανασιάδης)------------
Όμως δν είμαι κ 100% σίγουρος.'Αλλα μακάρι να ισχύει

Κ για να μην είμαι εκτός τοπικ στο 1ο ρεπλυ μου(παρολο που ειμαι καιρο μελος)..
-----------------------------------Χαλκιάς------------------------------------
Αραμπατζής----Κοντρέρας-------Μελίσης----μεταγραφή ή Σνάουτσνερ----
Βιειρίνια-------------Βερόν------------Μεταγραφή------------Κονσεισάο----
------ΜΠΑΜ! ------------- Αναστασάκος(αλλαγή Αθανασιάδης)------------
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sephiroth4 την Κυρ 22 Ιουν 2008, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sergio ramos
- thanasisp04
PERS9 έγραψε:..................................................Χαλκιας..................................................
Αραμπατζής................Κοντρέρας..................Μελίσσης................Μεταγραφή
.................................Veron...........................Μπάμ...................................
....................................................Ιvic.......................................................
........Σέρρρτζιο.............................Μπαμ....................................Μεταγραφή
Είσαι μέσα! Κατα τα 8/11 σίγουρα, θα δούμε για τους 3...
Δεν ξέρω αν:
1. Αν θα παίξει βασικός ο Μελίσσης ή ο αμυντικός που θα αποκτηθεί
2. Αν ο αριστερός αμυντικός θα είναι για βασικός ή για μπακάπ του Σνάουτσνερ
3. Αν ο μέσος θα είναι μπαμ
Μπορεί να είσαι μέσα και 100%!
----------------------------------------Χαλκιάς--------------------------------------
Αραμπατζής(η μελισης)--Κοντρερας-----Μελλισης(η μεταγρ.)------μεταγραφη
--------------------------Βερον--------------μεταγραφη----------------------------
Σέρτζιο-----------------------------------------------------------Βιερίνια(η μεταγρ)
------------------------------------Ιβιτς----------------------------------------------
--------------------------------Μεταγραφη------------------------------------------
ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Η ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΛΛΙΣΗ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ(ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ)...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-1 ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΑΣ...ΣΕ 4-4-2 ΒΓΑΙΝΕΙ Η Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΑΦ Η Ο ΒΕΡΟΝ(ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ..)ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!

Αραμπατζής(η μελισης)--Κοντρερας-----Μελλισης(η μεταγρ.)------μεταγραφη
--------------------------Βερον--------------μεταγραφη----------------------------
Σέρτζιο-----------------------------------------------------------Βιερίνια(η μεταγρ)
------------------------------------Ιβιτς----------------------------------------------
--------------------------------Μεταγραφη------------------------------------------
ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Η ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΛΛΙΣΗ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ(ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ)...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-1 ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΑΣ...ΣΕ 4-4-2 ΒΓΑΙΝΕΙ Η Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΑΦ Η Ο ΒΕΡΟΝ(ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ..)ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!