Νέα ΠΑΟΚτσάκια
ΠΑΟΚ και συνέχεια απο τους παλιότερους στους νεότερους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aytias την Δευ 19 Μάιος 2008, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paoki_sweden
- aspromauri
Εύχομαι μόνον όταν με αξιώσει ο καλός Θεούλης και γίνω μάνα να μην γίνει το παιδί μου αντιδραστικό σαν και εμένα (πατέρας ρούλης και μάνα γαύρος)!!!
Είναι στο DNA μου ο ΠΑΟΚ και έτσι ελπίζω έστω και κληρονομικά να την αποκτήσει την τρέλα μου !!!
Κατά τα άλλα και πέρα από την τεράστια ιστορία του συλλόγου η υπνοθεραπεία είναι μια πολύ καλή μέθοδος: θα κοιμάται και θα ακούει τους ύμνους τις ομάδας !!!
Είναι στο DNA μου ο ΠΑΟΚ και έτσι ελπίζω έστω και κληρονομικά να την αποκτήσει την τρέλα μου !!!
Κατά τα άλλα και πέρα από την τεράστια ιστορία του συλλόγου η υπνοθεραπεία είναι μια πολύ καλή μέθοδος: θα κοιμάται και θα ακούει τους ύμνους τις ομάδας !!!

- costacurtaG4
...
Απλά το πας σε ένα ματς στην Τούμπα... Αυτό μόνο φτάνει... Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνει μόνο του το παιδί απο εκέι και πέρα!
Αυτήν την συνταγή ακολούθησε ο πατέρας μου με εμένα και τα άλλα αδέρφια μου...
Αυτήν την συνταγή ακολούθησε ο πατέρας μου με εμένα και τα άλλα αδέρφια μου...
- DILAZIO4
- Επικοινωνία:
EGW PAIDIA EXW ENA TSAKALAKI 5 XRONWN GENNH8IKE STH MANA SALONIKH . EINAI PAOKTSAKI KOKALO KAI AS ZOUME ETH FWTOS MAKRIA APO THN ELLADA . [CANADA ] STHN KOILIA THS MANAS TOU HTAN AKOMA KAI EGW TON MILOUSA GIA PAOK . H DIKH MOU OIKOGENEIA ASPROMAVRH ,TO IDIO KAI THS GYNAIKAS MOU . KAMARWNW KA8E FORA POU PAEI STO SXOLEIO KONTRA STHS EDW SUNH8EIS [NA FORAN OLA TA PITSIRIKIA MPLOUZAKIA HOKEY] KAI AYTOS NA FORA TH FANELA ME TON DIKEFALO STO STH8OS .AKOMA EINAI MIKROS NA TOU EKSHGHSW TI ESTI PAOK ALLA TO KALOKAIRI ERXOMASTE KAI 8A PAREI KAI MIA PRWTH GEFSH APO TOYMPA .
PAOK KATI MAGIKO H KARDIA TOY PAOK XTYPAEI KAI STON CANADA

Εμένα ο δικός μου, ο Νικολάκης μου, ... ειναι σε καλό δρόμο, ... τον ακούτε άλλωστε, στα σποτάκια του PAOKMANIA WEB RADIO.
Όσο μεγαλώνει νιώθει την ανάγκη να κάνει περισσότερα πράγματα από αυτά που κάνει ο πατέρας του.
Φυσικά είμαι χεσμένος από την χαρά μου.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ... μία δοκιμή στο παρακάτω link, θα σας πείσει.
http://www.youtube.com/watch?v=WxXeF90xi80
τραλαλα, λαλα, ... δεν ειμαστε καλα, ... στα μυαλα μας
Όσο μεγαλώνει νιώθει την ανάγκη να κάνει περισσότερα πράγματα από αυτά που κάνει ο πατέρας του.
Φυσικά είμαι χεσμένος από την χαρά μου.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ... μία δοκιμή στο παρακάτω link, θα σας πείσει.
http://www.youtube.com/watch?v=WxXeF90xi80

τραλαλα, λαλα, ... δεν ειμαστε καλα, ... στα μυαλα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zorro4 την Δευ 19 Μάιος 2008, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
eorptol έγραψε:τα λογια ειναι περιττα ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ
ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.....Η ΜΑΓΕΙΑ
ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ ΠΕΟΠΑΓΑΝΔΑ....
ZORRO4 ΠΗΓΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΥΜΠΑ Η ΑΚΟΜΑ....?
Κλείνει τα 3 τον Ιούλιο, ...
ΘΑ ΤΟΝ ΈΧΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΉ ΜΕΡΙΚΆ ΧΡΌΝΙΑ
ΝΑ ΤΡΕΛΑΊΝΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ... ΝΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΕΙ
- ras.d.s
simfonoKareena4ever έγραψε:Εγω μεγαλωσα δημοτικο στην Αθηνα.
Σε μια ταξη που ημουν ο μονος φιλος του ΠΑΟΚ.
Τα πειραγματα και οι κοροιδιες με εκαναν πιο δυνατο.
Θεωρω πως πρεπει να μιλα ο γονιος με το παιδι οσο μπορει, αλλα και το παιδι να εχει μεσα του εμφυτη την ροπη στη διαμορφωση ισχυρης θελησης και προσωπικοτητας.
Οπως και την ταση να ψαχνει συνεχεια, προσπαθωντας να διακρινει τι θελει στη ζωη και για ποιους λογους.
Η διαμορφωση χαρακτηρα ενος παιδιου ξεκινα πριν αυτο παει στο δημοτικο.
Δεν τρωω παπα με τη δικαιολογια πως ενα παιδι που μεγαλωνει Αθηνα ειναι δυσκολο να ειναι συναμα φιλος του ΠΑΟΚ.
- ras.d.s
εγω εχω 4παιδια.7-6-3-και 15 μηνων.οταν γεννηθηκαν ειχα μαζι μου και μια κουβερτα του παοκ.τους εχω κασκολ μπλουζες μπαλες φωτογραφιες κλπ.εδω που μενω ειναι μονο παοκ και ειναι δυσκολο να παραστρατηση.φετος ομως ηταν δυσκολα χαναμε συνεχεια γαι ο μεγαλος αρχισε να αναρωτιετε.τον μικρο τον εβαζα dvd με αρσεναλ και αλλους αγωνες.παντως θελουν προσοχη γιατι η προπαγανδα της τηλεορασης ειναι μεγαλη, βλεπε σειριαλ αθλητικα υπουργοι.ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ
Όλοι οι τρόποι που υποδείξατε είναι σωστοί. Αλλά για μένα το πρώτο βήμα πρέπει να ξεκινάει όταν ακόμα είναι μέσα στην κοιλιά της μάνας (για να μην πω σαν σπερματοζωάριο χαχαχα). Οι ειδικοί λένε ότι το έμβρυο ακούει ήχους. Άρα θα μπορούσαμε να το βάζουμε να ακούει τον ύμνο της ομάδας, τον απαράδεκτο στο aleo , τα κομμάτια του Zorro κτλ. Αν δεν φωνάξει ΠΑΟΚ μόλις γεννηθεί , περνάμε στο δεύτερο βήμα που είναι η επίσκεψη στο Ναό (Τούμπα), όταν γίνει τεσσάρων ετών....