1.Jacob Grandison
- PAOK_Antarctica
Re: 1.Jacob Grandison
Για καλό το λέω. Οι περισσότεροι λύγισαν από το βάρος της πίεσης και της προσμονής. Αυτός άνετος και ουσιαστικός.PAOK_Antarctica έγραψε:Γυαλιζε το μάτι του.
Μακάρι να ήταν και άλλοι σαν αυτόν.
-
- Επικοινωνία:
Λίγο έλειψε να πάρει μόνος του το κύπελλο.
Καθοριστικός και με καθαρό μυαλό όταν τα " βαριά" μας όπλα ήταν αλλού για αλλού. Ίσως αυτός και ο Παπαδάκης έπρεπε να πάρουν περισσότερο χρόνο μιας και στα δικά μου τουλάχιστον μάτια ήταν σε καλύτερο βράδυ από τους κακιστους Bartley & Reynolds
Καθοριστικός και με καθαρό μυαλό όταν τα " βαριά" μας όπλα ήταν αλλού για αλλού. Ίσως αυτός και ο Παπαδάκης έπρεπε να πάρουν περισσότερο χρόνο μιας και στα δικά μου τουλάχιστον μάτια ήταν σε καλύτερο βράδυ από τους κακιστους Bartley & Reynolds
έπρεπε να πάρει σίγουρα περισσότερο χρόνο
ήταν ο μόνος με καλά ποσοστά
τέλος πάντων κάτι παραπάνω θα ξέρει ο κοόυτς
ήταν ο μόνος με καλά ποσοστά
τέλος πάντων κάτι παραπάνω θα ξέρει ο κοόυτς
-
Έκλεισε με θετική εμφάνιση. Δεν νομίζω να μείνει αλλα είχε πολύ συμπαθητική παρουσία,αρκετά καλές αποδόσεις σε δυο απο τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σαιζόν και πέτυχε ένα απο τα δυο σημαντικότερα τρίποντα της τελευταίας 25ετίας.
Ειλικρινά έδωσε πολλά παραπάνω από όσα περιμέναμε
Με ένα πολύ μικρό συμβόλαιο εγώ δε θα έλεγα όχι στο να μείνει
Με ένα πολύ μικρό συμβόλαιο εγώ δε θα έλεγα όχι στο να μείνει
- KalamarGiannis
πλάκα πλάκα για το ρόλο του 7ου ξένου είναι ιδανικός.
Εκτός τα σημαντικά καλάθια στα ματς που καίγανε, ακόμη και σήμερα αντικατέστησε το βασικό σου τριάρι χωρίς να φανεί η απουσία...
Μπράβο κι αν βρει ομάδα καλή επιτυχία
Εκτός τα σημαντικά καλάθια στα ματς που καίγανε, ακόμη και σήμερα αντικατέστησε το βασικό σου τριάρι χωρίς να φανεί η απουσία...
Μπράβο κι αν βρει ομάδα καλή επιτυχία
- kataramenos5
Αμα εκανε και λιγο γυμναστική ....Παντως τα γεμισε τα παπούτσια του Cedric σημερα