Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από embuji »

Η επιμονή/εμμονή στον Μειτε εν μέρει χρεώνεται και στον Λουτσεσκου. Για να μην πω 100% θα φανώ υπερβολικός.

Πιο πολύ με εκνευρίζει ότι μια τέτοια μέρα καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα χουχουλια του Μειτε.

Και στα χάφ μάγκες μου πονάμε. ΠΟΝΑΜΕ.

Τώρα ή τα σκας για έναν παίκτη επιπέδου Μάριν ή πας με αυτούς που έχεις λίγο ακόμα με τεράστιο ρίσκο και πας για το κάτι ακόμα καλύτερο καθώς όσο υπάρχει τσουλου σαν προϋπόθεση και περνάει ο Αύγουστος θα έχεις παίκτες υψηλότερου επιπέδου να δελεάζονται.

Η ομάδα ματσ με το ματσ ανεβαίνει. ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΧΑΦΑΡΟ
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

adman έγραψε:Πολύ καλό νέο. Δεν πετάξαμε καμιά 8 εκατομμύρια (συμβόλαια, εφορίες, μάνατζερ, μπενφίκα) για έναν παίκτη που βαριέται να κουνηθεί στο γήπεδο, και το μόνο του κίνητρο είναι πού θα βρεί 100 χιλιάρικα παραπάνω συμβόλαιο. Αρκεί να μην ακούσουμε πάλι τίποτα για "ανατροπή και τελικά στον ΠΑΟΚ ο Μειτέ" σε κανένα μήνα. Εκεί η αλήθεια είναι ότι θα χαλαστώ. Άντε φέρτε κανέναν σοβαρό στη θέση του (και γρήγορο).
Συμφωνώ απόλυτα..
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Κάνεις δεν ξέρει τι γίνεται σε αυτή την υπόθεση οπότε θα έλεγα να μη βρίζετε όποιον σας κατεβει. Μπορεί στην όλη υπόθεση να φταίει ο ΠΑΟΚ, μπορεί ο Μειτε, μπορεί και η Μπενφικα.
Πολλά πράγματα δεν βγάζουν νόημα.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή όμως έχει χάσει πάρα πολύ από τα στοιχεία που έδινε ο Μειτε στον άξονα. έφαγε 2 γκολ από στημένα και κινδύνεψε άλλες 4-5 φορές. Σε αυτές τις φάσεις βοηθούσε το κορμί του Μειτε.
Στο άξονα φαίνεται οτι λείπει.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Διαφωνώ, ποτέ ο Μειτέ δεν ήταν καλός ψηλα...όσο για το αν έπαιζε σήμερα, διαφωνώ επίσης...και ένα μέρος της προετοιμασίας να έκανε είναι τόσο βαρύ κορμί που το πιο πιθανό είναι να μην συμμετείχε στο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Εγώ πάντως τον ήθελα τον Μεϊτέ. Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης και δεν είναι ρίσκο, όπως θα είναι οποισδήποτε άλλος έρθει. Κρίμα. Προχωράμε.
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Κι ο Τισουνταλι 2+1 έκλεισε, μοιάζει ξεκάθαρη η πολιτική της ΠΑΕ στων άνω των 30. Σωστό ή λάθος θα φανεί στην πορεία αλλά μια ομάδα δουλεύει σωστά όταν έχει ξεκάθαρες γραμμές.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Equalizer έγραψε:Εμάς η πληροφόρηση μας από προχτές λέει ότι εκεί που ήταν όλα έτοιμα να ΕΡΘΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ο παίκτης το Σάββατο (είχα γράψει πριν μέρες "ηρεμία γίνονται συζητήσεις"), άρχισε πάλι τις παλινωδίες ώσπου στραβωσε ξανά το θέμα

Απλα το "έβγαλαν" τώρα γιατί υπήρχε αγώνας

Δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω πέραν του ότι ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ" για τον Κο. Μεϊτε

ΜΠΑΛΟΝΙΑ πάνω από μισό χρόνο μου τα κάνατε με αυτόν και εμένα και σε κάποιους άλλους.

Και έτσι ο Μεϊτε και αλλιώς ο Μεϊτε και παικταρας ο Μεϊτε και γιατίμωρηκαριολαπαεδεκλεινειςτομειτε.

Ε νισαφι

Και αύριο να είναι στη Μ. Ασίας να υπογράψει, αυτή είναι η άποψη μου από το Μάιο του 2023 για τον παίκτη. ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
Ε ναι, ξεσπάθωσε επιτέλους. Ένα χρόνο και βάλε τα λες αλλά εμείς σκεφτόμασταν το πρωτάθλημα και όχι τα δίκια του Εκουαλάιζερ για τον Μειτέ.

Συγγνώμη κιόλας δηλαδή που μας άρεσε ο παίκτης.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το καλό είναι ότι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη μάθαμε κάποια πράγματα ( που τουλάχιστον εγώ είχα ως απορία) για τον λογο που κάποιοι είχαν την συμπεριφορά που είχαν κ έγραφαν αυτά που έγραφαν .
Είναι τουλάχιστον και αυτό ένα κέρδος
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τιμής ένεκεν πάντως ίσως πρέπει να γίνουν σοβαρές σκέψεις στην ομάδα να μην ξαναπροσληφθεί παίχτης για να καλύψει το κενό του Σουαλιό. Και αντί Hells Bells κατά την είσοδο να παίζει πλέον Πάριο "Ποιός να συγκριθεί μαζί σου".
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ασε μας,που σε χαλαει οτι γραφουν εδω.Τραβα διαβασε μπουντου να μορφωθεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayde την Τετ 07 Αύγ 2024, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο Όρτα που αναφερθηκε αν και διαφορετικός παίκτης είναι πιο ολοκληρωμενο χαφ...Χάνεις σε δύναμη αλλά κερδίζεις σε αριθμούς και ταχύτητα.Πιο πολύ μοιάζει με Μαρίν όμως παρά με Μειτέ. Ο Grujic και ο Pietrowski είναι πιο κοντά για αντι-Μειτέ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μεγάλη μαλακία αν το ονειρικό πάντρεμα χαρακτηριστικών Μεϊτέ - Μαντί μείνει ένα μεγάλο what if

Δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ τι έχει συμβεί στην πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης αλλά αν ισχύουν αυτά που έχουν γραφτεί σε γνωστές ασπρόμαυρες ιστοσελίδες τότε μιλάμε για άδειασμα στον προπονητή
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε:Εμάς η πληροφόρηση μας από προχτές λέει ότι εκεί που ήταν όλα έτοιμα να ΕΡΘΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ο παίκτης το Σάββατο (είχα γράψει πριν μέρες "ηρεμία γίνονται συζητήσεις"), άρχισε πάλι τις παλινωδίες ώσπου στραβωσε ξανά το θέμα

Απλα το "έβγαλαν" τώρα γιατί υπήρχε αγώνας

Δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω πέραν του ότι ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ" για τον Κο. Μεϊτε

ΜΠΑΛΟΝΙΑ πάνω από μισό χρόνο μου τα κάνατε με αυτόν και εμένα και σε κάποιους άλλους.

Και έτσι ο Μεϊτε και αλλιώς ο Μεϊτε και παικταρας ο Μεϊτε και γιατίμωρηκαριολαπαεδεκλεινειςτομειτε.

Ε νισαφι

Και αύριο να είναι στη Μ. Ασίας να υπογράψει, αυτή είναι η άποψη μου από το Μάιο του 2023 για τον παίκτη. ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
Απαυγασμα ειλικρινειας
Μου αρεσει

Αλλα για να θυμηθω κ εγω τις δικες μου συμπαθειες

Τα παραπονα σου αγαπητε Equalizer, στον Λουτσεσκου π ηθελε να τον κρατησει κ εγινε σηριαλ
Εγω συμφωνουσα με τον Λουτσεσκου σε αυτο
Αλλα δεν πειραζει
Ας του το χρεωσουμε

Τι, οχι?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

dev έγραψε:σιγουρα ο βραζιλιανος ειναι αφου ο πριστ εβαλε αποσπασμα απο προφητη Δανιηλ
Δεν κουραστήκατε με τον κάθε έναν που ισχυρίζεται πως έχει εσωτερική πληροφόρηση, είτε τον λένε kyri είτε priest; Πρωτα γράφανε έκλεισε ο Μειτε, σήμερα λένε για προφήτες, και αύριο θα ανακοινωθεί κανένας Μειτε και θα λένε σας τα λέγαμε.

Χίλιες φορές σιωπή και όταν κλείσει οποιος κλείσει να τον αναλύσουμε. Κάπου φτάνει.

Υγ: και οι μοντ κάντε κάτι για αυτό - ο μίσος εκνευρισμός είναι από όσα παίρνουν κάποιοι για δεδομένα ενώ έχουν γραφτεί ανώνυμα από άτομα που έχουν επανειλημμένα πέσει έξω.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Κούρασε ο Μειτέ
Πολύ σωστή στάση είχε η ΠΑΕ ακόμα και αν του έκανε μειωμένη πρόταση
Εδώ λένε ότι κάναμε και στην Μπενφικα μειωμένη πρόταση και για να του δίνουμε συμβόλαιο την αποδέχτηκαν.
Θες να έρθεις προετοιμασία με τόσα?
Όχι?
Αφού έχασες την προετοιμασία λοιπόν και δεν βοηθάς στα προκριματικά σου δίνω τόσα
Λογικότατο
Σιγά μην υπογράψει Δεκέμβριο και θέλει τα ίδια λεφτά.

Και το 2+1 σωστότατο
Αφού με την στάση σου δείχνεις ότι δεν πολύ γουστάρεις κιόλας παίξε δυο χρόνια μπάλα και θα σε κρατήσω και τον τρίτο
Σιγά μην σε φορτωθώ 3 χρόνια να κάθεσαι όπως έκαναν ένα σωρό άλλοι
Στο κάτω κάτω 30 είσαι, όχι 25 και τα λεφτά θα τα πάρεις για να παίξεις από εδώ και μπρος, όχι για το τι έκανες πέρυσι
Ποιος προσέφερε και έφυγε αδικημένος από τον ΠΑΟΚ?

Ακόμα και η μειωμένη πρόταση έχει βάση
Αν ερχόταν και έμενε 3 χρόνια παραπάνω λεφτά συνολικά θα έβγαζε και σίγουρα ακόμα περισσότερα με τίποτα μπόνους από το να κάτσει στο συμβόλαιο της Μπενφικα και να μείνει μετά στα αζήτητα στα 32 του

Και η ευθύνη βαραίνει τον παίκτη και μόνο
Διότι ειδικά στον ΠΑΟΚ του συναισθηματικού Ιβάν κανείς παίκτης που θέλει πραγματικά να μείνει δεν βγήκε χαμένος ή δεν τα βρήκε με την ομάδα
Σαν να έχει την γυναίκα σπίτι (Μπενφικα) βγαίνει με μια ωραία γυναίκα (ΠΑΟΚ) και περιμένει το μοντέλο (Αραβία κτλ)
Και μιλάει με τους πρώην συμπαίκτες και ανεβάζει βίντεο που πανηγυρίζει τα γκολ και να χαμέ να λέγαμε, να μην κλείσει την πόρτα

Κάθε χρόνο ένα σήριαλ τραβάει και συνήθως και ευτυχή κατάληξη να έχει μακροπρόθεσμα μας βγαίνει ξινό

Καλύτερα
Φέρτε τον Βραζιλιάνο
Ακόμα και αυτός μια ελπίδα να παίξει στον επόμενο γύρο την έχει

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”