Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Αναμένουμε να καταλάβουμε ακριβώς ποιο το νόημα της σημερινής ανακοίνωσης.
Για να καλούν τους πιστωτές να καταθέσουν τις απαιτήσεις τους κάτι γίνεται...
Να μην εφάρμοζαν μέχρι τώρα τα προβλεπόμενα? Ρόμπα... αν λένε κάτι τέτοιο
Είδα το β ημίχρονο και το κοράκι έπαιζε σκουλίκι ξεκάθαρα. Μέχρι και αυτή η αεχ που είχε σπρώξιμο εδώ και καιρό, μπροστά στο παράρτημα του χοντρού είχε τέτοια διαιτησία με πνιγμένες κάρτες και αποβολή. Η παλιά παράγκα έλεγε ο ολυμπιακός και το Αιγάλαιο να κερδάν μόνο, τώρα το Αιγάλαιο είναι ο αρηθ. Συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν ΝΔ... Τι ζούμε ξανά...
Ο ΠΑΟΚ θα βγει 2ος, δεν το φοβάμαι, και το διπλό της αεχ βοήθησε, γιατί το σπρώξιμο που έχει το σκουλίκι το κρατούσαν και έπαιρναν ψυχολογία. Έναν παίκτη θα ήθελα από τον άρη και αυτός είναι ο Xande Silva. Μου αρέσει πολύ. Η χάρτινη κατάφερε και έκανε 5ετές συμβόλαιο στην αγορά του Levi García με 2,2εκ. Μόνο ο ΠΑΟΚ, που παρόλου που πληρώνει αδρά, έχει πρόβλημα να υπογράφει με φυσιολογικούς όρους τα συμβόλαια... Μου αρέσει ο παίκτης αυτός, έβαλε κόρνερ, τώρα ωραίο φάουλ που έδωσε 3 πόντους, ενώ ο Λιβάγια, έφαγε πολύ ξύλο, κράτησε μπάλα κλπ. Μπορεί να μην κάνει στατς τελευταία, αλλά για πίσω από το φορ σε ένα 4-4-1-1 κάνει τρομερή δουλειά και αμυντικά και στην ανάπτυξη. Εγώ θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, όμως δεν κόβω και φλέβα.
Ο ΠΑΟΚ θα βγει 2ος, δεν το φοβάμαι, και το διπλό της αεχ βοήθησε, γιατί το σπρώξιμο που έχει το σκουλίκι το κρατούσαν και έπαιρναν ψυχολογία. Έναν παίκτη θα ήθελα από τον άρη και αυτός είναι ο Xande Silva. Μου αρέσει πολύ. Η χάρτινη κατάφερε και έκανε 5ετές συμβόλαιο στην αγορά του Levi García με 2,2εκ. Μόνο ο ΠΑΟΚ, που παρόλου που πληρώνει αδρά, έχει πρόβλημα να υπογράφει με φυσιολογικούς όρους τα συμβόλαια... Μου αρέσει ο παίκτης αυτός, έβαλε κόρνερ, τώρα ωραίο φάουλ που έδωσε 3 πόντους, ενώ ο Λιβάγια, έφαγε πολύ ξύλο, κράτησε μπάλα κλπ. Μπορεί να μην κάνει στατς τελευταία, αλλά για πίσω από το φορ σε ένα 4-4-1-1 κάνει τρομερή δουλειά και αμυντικά και στην ανάπτυξη. Εγώ θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, όμως δεν κόβω και φλέβα.
Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ο Γκαρσια.Εχει απλα καλα ποδια στα στημενα.
ε τοτε η κουλα με τοσα χρεη για φουντο θα ειναι παλιseaman έγραψε:Αναμένουμε να καταλάβουμε ακριβώς ποιο το νόημα της σημερινής ανακοίνωσης.
- bersekeros
Λες γι' αυτό να διέρρεε ο καβούριας ότι ετοιμάζεται να φύγει; Θα τα πληρώσει ο επόμενος. 

Επίσημα 4οι λοιπόν.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τελείωσε το πρωτάθλημα να αρχίσουμε να κλαίμε ? δεύτεροι θα έρθουμε επίσημα τον Μάιο .....ούτε ζέστη ούτε κρύο η ομάδα να βρει τα πατήματα της για την επόμενη χρόνια είναι το ζητούμενο .....
Ειναι καλος παικτης φιλε. Ο μονος,που θα ηθελα απο Αεκ. Δυναμικος γρηγορος εχει το ενας με εναν και βαραει και στημενα. Δεν ηξερα οτι τον αγορασε η χαρτινη. Το μειον πρεπει να ειναι οτι δεν βγαζει 90λεπτο και μακαρι το παιδι μα ειναι δυνατο και γερο αλλα εχει βγαλει και δυο τραυματισμους. Κατα τα αλλα ειλικρινα μου φαινονται λιγα τα 2,2 για τοσο νεο παικτη και με τα χαρακτηριστικα του.joshua έγραψε:Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ο Γκαρσια.Εχει απλα καλα ποδια στα στημενα.
Μπορεί να μην λέει κάτι σε αυτή τη φάση η 4η θέση, αλλά ας κατέβουμε και λίγο από το καλάμι μας. 4οι κόντρα σε αυτούς που είναι από πάνω δεν επιτρέπει εφησυχασμό ούτε στο ελάχιστο.
Περιμένω το κλισέ "κάθε παιχνίδι τελικός" να φανεί από το επόμενο ματς γιατί έχουμε 3 σερί ανεπιτυχή.
Και η 4η θέση δεν είναι ίδια με την 2η. Θα γίνει καμια έκπληξη στο κύπελλο και αντί για πρωτάθλημα θα μετράμε διαφορές στα play off.
Περιμένω το κλισέ "κάθε παιχνίδι τελικός" να φανεί από το επόμενο ματς γιατί έχουμε 3 σερί ανεπιτυχή.
Και η 4η θέση δεν είναι ίδια με την 2η. Θα γίνει καμια έκπληξη στο κύπελλο και αντί για πρωτάθλημα θα μετράμε διαφορές στα play off.
Έδωσε 2.2 για το 50% των δικαιωμάτων...Ήταν ο καλύτερος παίκτης στο Ισραηλ περσι.....
ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΣΙΣΚΟ ? ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ
Ο ρόλος του «Σίσκο» και τι σημαίνει στα τουρκικά...
Στο ρεπορτάζ του Αμερικανού δημοσιογράφου, ο Ζιντάστι αναφέρει ότι «ο Γιαννουσάκης, τον οποίο γνώρισε μόνο με το παρατσούκλι του “Μάκης”, δεν δρούσε μόνος του. Πίσω του ήταν ένας Έλληνας, τον οποίο ο φίλος του ο Ντίζελ (σ.σ.: άλλος εμπλεκόμενος στην υπόθεση του «Noor 1») αποκαλούσε “Shishko”, που στην τουρκική γλώσσα σημαίνει “χοντρός”…».
Στην επίμαχη έρευνα, ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Έστειλα στον Ζιντάστι πολλές φωτογραφίες μεγαλόσωμων Ελλήνων με μούσια, ρωτώντας τον να μου επιβεβαιώσει αν μέσα σε αυτούς αναγνωρίζει τον άνθρωπο που γνώριζε ως “Shishko”. Η φωτογραφία που μου έστειλε πίσω ήταν αυτή του Μαρινάκη. Τον θυμάμαι επειδή ήταν πραγματικά πολύ χοντρός. Αν ήταν κανονικός, πιθανότατα δεν θα μου τραβούσε την προσοχή. Επαναλαμβάνω, ήταν πραγματικά χοντρός»!
Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού και του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ, προκύπτει ευθεία σύνδεση μεταξύ Μαρινάκη -Γιαννουσάκη με τον Τούρκο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, τον οποίο οι ελληνικές Αρχές μπορεί να έχουν ζητήσει να εκδοθεί, αλλά αυτό φαντάζει αδύνατο να επιτευχθεί.
Ο ρόλος του «Σίσκο» και τι σημαίνει στα τουρκικά...
Στο ρεπορτάζ του Αμερικανού δημοσιογράφου, ο Ζιντάστι αναφέρει ότι «ο Γιαννουσάκης, τον οποίο γνώρισε μόνο με το παρατσούκλι του “Μάκης”, δεν δρούσε μόνος του. Πίσω του ήταν ένας Έλληνας, τον οποίο ο φίλος του ο Ντίζελ (σ.σ.: άλλος εμπλεκόμενος στην υπόθεση του «Noor 1») αποκαλούσε “Shishko”, που στην τουρκική γλώσσα σημαίνει “χοντρός”…».
Στην επίμαχη έρευνα, ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Έστειλα στον Ζιντάστι πολλές φωτογραφίες μεγαλόσωμων Ελλήνων με μούσια, ρωτώντας τον να μου επιβεβαιώσει αν μέσα σε αυτούς αναγνωρίζει τον άνθρωπο που γνώριζε ως “Shishko”. Η φωτογραφία που μου έστειλε πίσω ήταν αυτή του Μαρινάκη. Τον θυμάμαι επειδή ήταν πραγματικά πολύ χοντρός. Αν ήταν κανονικός, πιθανότατα δεν θα μου τραβούσε την προσοχή. Επαναλαμβάνω, ήταν πραγματικά χοντρός»!
Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού και του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ, προκύπτει ευθεία σύνδεση μεταξύ Μαρινάκη -Γιαννουσάκη με τον Τούρκο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, τον οποίο οι ελληνικές Αρχές μπορεί να έχουν ζητήσει να εκδοθεί, αλλά αυτό φαντάζει αδύνατο να επιτευχθεί.
Ο Κουρτζιδης λεει ο άνθρωπος, αλλά ξεχνάει σε ποια χώρα ζούμε...
Εμείς πήραμε τον πρώτο σκόρερ της Κροατίας!proedros έγραψε:Έδωσε 2.2 για το 50% των δικαιωμάτων...Ήταν ο καλύτερος παίκτης στο Ισραηλ περσι.....