Σουριναμέζος έγραψε:Ελπίζω αύριο να ακούσουμε και για δανεισμό Νινούα και για ελεύθερη μεταγραφή Λάμπρου. Να αδειάζει και το ρόστερ να μπορεί να δουλευτεί καλύτερα. Για Μιχάι αν ισχύει ο δανεισμός στην Τσαμπιονσλιγκάτη Σέριφ να πάει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Δεν ξέρω μήπως τον κρατήσουμε το Λάμπρου για την ευρωπαϊκή λίστα.
Αυτή τη στιγμή και λογαριάζοντας ότι θα φύγει και ο Νινούα έχουμε 20 ξένους και μπορούν να δηλωθούν 17. Αν κάνουμε που θα κάνουμε μεταγραφή θα γίνουν 21. Οπότε πρέπει να κοπούν 4.
Η λογική λέει ότι στους πλάγιους μπακ θα πάμε με Βιέρι, Τέιλορ, Σίντκλεϊ και Λύρατζη από τους γηγενείς (οπότε μένει και ο μικρός) και θα κοπεί ο Ροντρίγκο.
Στο τέρμα θα πάμε με Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη στη Λίστα Α και με μπαλωμένο στη Β και θα κοπεί ο Ζίφκοβιτς.
Οι άλλοι 2 που θα κοπούν ποιοι θα είναι? Με τον Ομάρ νομίζω ότι θα το πάρουμε το ρίσκο και θα δηλωθεί γιατί είναι θεωρητικά εύκολα τα πρώτα παιχνίδια. Θα αφήσουμε έξω τον Ισλανδό? Τότε μπορεί να χρειαστεί και ο Μιχάι στους γηγενείς.
Μήπως τον χρειαζόμαστε λοιπόν και τον Λάμπρου που γράφεται ότι με τον Λουτσέσκου "ανεβαίνει" σιγά σιγά στις προπονήσεις? Θα εξαρτηθεί νομίζω από τις θέσεις που αγωνίζονται οι ξένοι που θα κοπούν αναγκαστικά από τη λίστα.