71.Παναγιώτης Γλύκος
- Μπαρκαρούτσος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Ναι, για αυτή τη φάση λέω..
Νομίζω ότι ήταν αστραπιαία η στιγμή που φώναξε στο φαλακρό πουτανόσπερμα, ίσως να επηρεάστηκε πιο πολύ από τους συμπαίκτες του. Νομίζω πρώτος ο Τζαβέλλας φώναξε για χέρι..
Απλώς τονίζω ότι δεν παράτησε τη φάση, αλλά με άρεσε και ο τσαμπουκάς με τον οποίον έπεσε μπροστά στα πόδια της Ολλανδέζας.
Φυσικά και η αρχική αντίδραση ήταν τραγική, δεν το προσπερνάω αυτό..
Νομίζω ότι ήταν αστραπιαία η στιγμή που φώναξε στο φαλακρό πουτανόσπερμα, ίσως να επηρεάστηκε πιο πολύ από τους συμπαίκτες του. Νομίζω πρώτος ο Τζαβέλλας φώναξε για χέρι..
Απλώς τονίζω ότι δεν παράτησε τη φάση, αλλά με άρεσε και ο τσαμπουκάς με τον οποίον έπεσε μπροστά στα πόδια της Ολλανδέζας.
Φυσικά και η αρχική αντίδραση ήταν τραγική, δεν το προσπερνάω αυτό..
E oχι και δεν τον χωνευουμε 35 τερματοφυλακες αλλαξανε διπλα του ο ενας βρωμουσε ο αλλος ηταν ξινος και ο παραλλος ηταν κακο παιδι. Τον συμπαθουμε και μαλιστα πολυ αυτο λενε οι πραξεις του οργανισμου ΠΑΟΚ. Το τι λεει ο σογκουν και ο μπρους λι μηδενικη σημασια εχουν.MANIAKOS έγραψε:Τον γλυκο δεν τον χωνεύουμε
Ίσως είναι η ίδια φάση, κάποια στιγμή στο 1ο ημίχρονο αν κλωτσούσε λίγο πιο δυνατά τη μπάλα θα είχε βάλει γκολ, ο Ολλανδός τερματας ήταν εκτός θέσης, αν προσέξατε.RoMaN έγραψε:Από ένα τέτοιο ελεύθερο παραλίγο να βγάλει τη 1η assist στη καριέρα του.
Μυρίζομαι οδηγία Ivic...
- Μπαρκαρούτσος
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου Παναή!!!!
Να είσαι πάντα γερός κι ευλογημένος παλικάρι μου, η Παναγιά μαζί σου!!!!!
Να είσαι πάντα γερός κι ευλογημένος παλικάρι μου, η Παναγιά μαζί σου!!!!!
Χρόνια Πολλά και καλά Παναγιώτη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Καπετάνιος
Με αγχωσε λιγο το ποστ αλλα μετα ειδα οτι ηταν δικο σου...MANIAKOS έγραψε:Φέρει ευθύνη στο γκολ
Δεν πειράζει ρε Παναή που έκανες κάνα δυο λαθάκια σήμερα μιας και δεν στοίχησαν στην ομάδα!!!!
Συνέχισε εσύ δυνατά παλικάρι μου, άλλωστε κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμαστεί κι ο δεύτερος μας τερματζής...
Συνέχισε εσύ δυνατά παλικάρι μου, άλλωστε κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμαστεί κι ο δεύτερος μας τερματζής...