71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Δεν φανηκε ηρεμος σημερα,δυστυχως ειναι ικανος για το καλυτερο και για το χειροτερο.Αναρωτιεμαι ποτε θα μπει και ο Μπρικιτς να δουμε και αυτονου τα χουγια

Πως να χωνέψει όντας αχώνευτος;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σηκω φυγε το καλοκαιρι να γλυτωσεις με τοσους γελοίους π εμπλεξες..
Κραξιμο στην πιθανότητα να παρει μπαλα, μπινελικια π αργει στα ελευθερα, ειρωνειες καθε φορα π μπλοκαρει..
Με τόση κακη ενέργεια, απορω πως στέκεσαι ορθιος..
Θελουμε κ πρωτάθλημα τρομαρα μας.
Κραξιμο στην πιθανότητα να παρει μπαλα, μπινελικια π αργει στα ελευθερα, ειρωνειες καθε φορα π μπλοκαρει..
Με τόση κακη ενέργεια, απορω πως στέκεσαι ορθιος..
Θελουμε κ πρωτάθλημα τρομαρα μας.
-
Μπαρκαρούτσος
Πάνο έχεις μεγάλα @@ και χωράνε πολύ κόσμο. Γράφ'τους εκεί. Ξέρεις εσύ.
Για 'μένα, αξίζει το περιβραχιόνιο περισσότερο από τον Αθανασιάδη, από τα ελάχιστα που βλέπω από το σπίτι μου και τη κερκίδα.
Για 'μένα, αξίζει το περιβραχιόνιο περισσότερο από τον Αθανασιάδη, από τα ελάχιστα που βλέπω από το σπίτι μου και τη κερκίδα.
- painkiller4
Τι να πεις γιατι καποιοι να ζουν μες στην εσωστρεφεια πραγματικα μονο ντροπη νιωθω, Ρομαν συμφωνουμεRoMaN έγραψε:Πάνο έχεις μεγάλα @@ και χωράνε πολύ κόσμο. Γράφ'τους εκεί. Ξέρεις εσύ.
Δυστυχώς έχεις δίκαιοRoMaN έγραψε:Πάνο έχεις μεγάλα @@ και χωράνε πολύ κόσμο. Γράφ'τους εκεί. Ξέρεις εσύ.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- και 1 επισκέπτης
το κομπλεξ που βγαζουμε με ορισμενους παικτες και δη τους Έλληνες είναι ανεξήγητο!!! αν δεν το ξεπερασουμε αυτο μην περιμένουμε πολλά πραγματα σαν ομαδα.
και ναι συμφωνω ο Γλυκος αξιζει το περιβραχιόνιο!!!!
και ναι συμφωνω ο Γλυκος αξιζει το περιβραχιόνιο!!!!
- ΑποστόληςΑ